Незабравима(unutulmaz)-тема- 15

• 28 979
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Прочетох отново превода на резюмето и ме озадачи един от въпросите,поставени там.Ще може ли Еда да продължи по щастливия си път/Харун/без никой да забележи това?Направо ми звучи абсурдно-как ще стане тоя номер?Тия сценаристи да не би сега да започват филма,та що народ вече знае за тях ,а друга част се досещат.Те да не са забравили за какво става въпрос до сега?Явно играта на котка и мишка ще продължава-но докога?

От резюмето за новата серия нямам усещане за игра на котка и мишка. Всички ми приличат на насъскани кучета. Тая клечка дето я пали Саадет може и да не подпали. Не знам кой ще спи под / в / и до леглото на Еда, но пред вратата й ще е много мокро от маркиране на собствена територия.
Сори ама аз пак да се посмея... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 676
Прочетох отново превода на резюмето и ме озадачи един от въпросите,поставени там.Ще може ли Еда да продължи по щастливия си път/Харун/без никой да забележи това?Направо ми звучи абсурдно-как ще стане тоя номер?Тия сценаристи да не би сега да започват филма,та що народ вече знае за тях ,а друга част се досещат.Те да не са забравили за какво става въпрос до сега?Явно играта на котка и мишка ще продължава-но докога?

От резюмето за новата серия нямам усещане за игра на котка и мишка. Всички ми приличат на насъскани кучета. Тая клечка дето я пали Саадет може и да не подпали. Не знам кой ще спи под / в / и до леглото на Еда, но пред вратата й ще е много мокро от маркиране на собствена територия.

Серията наистина се очертава да е много нажежена.
Клечката ще е накрая, а какво става ще знаем чак в по-следващата серия.
Дано Еда не се обърне към Толга, макар последната снимка да е красноречива.
Тя е в 7 месец бременна според сценария, време да се ожени за Толга, за да дари детето си с баща. За мен тя ще сключи реален брак с Толга до раждането на детето,
възможно е никой друг от близките им да не знае това.
Сънят , в който детето казва чичо на Харун, ще се превърне в реалност.
Толга като нейн съпруг ще влезе и в леглото й.
От голямата любов ще остане само пепел.
Малеее, казах си страховете, дано не се реализира този сценарий...

# 677
ха, ха  нали имат две врати-   tiptoeедна към къщата и една към двора   tiptoe, всеки да си има врата за да не се срещат, но ми се струва, че от много отваряне на вратите да не стане течение и Еда да настине doctor Ill, тя мама Саадет може и за това да драсва клечката , да стопли любимата си снаха #Onfire

# 678
[/quote]

Така е! Ще има умопомра4ителни сцени на ревност:
Еда-Индже; Мелда-Индже;Харун-Еда; Толга - Харун;Саадет - спомена за Месуде.
О4аквам изненади от Еда. Тя ревнуваше сестра си, пък какво остава - една непозната.
Между другото май никой не ги вижда в ресторанта. Ина4е  къде е тръгнал Толга да се мести в къщата на Харун?

# 679
Еда, като ревнува от Индже,  ще му прави напук с Толга.  Simple Smile

# 680
  • И тук,и там
Не случайно Еда няма брак с Толга.Накрая ще е с Харун. Grinning

# 681

newsm10 newsm10 newsm10

абсолютно, няма нищо случайно

# 682
Еда се е врекла във вярност на Харун. Тя никога няма да се омъжи за Толга. Харун също няма да се ожени за Мелда.

Каквито и прегради да измислят сценаристите те няма да пожертвуват любовта си.

На всички нас ни се иска голямата и трудна любов на двамата да завърши с брак.
Мисля,че сценаристите трябва да заложат не на любовта на Еда и Харун, а на необходимостта на едно дете да живее с двамата си родители. Никой няма право да лиши едно дете от щастие да расте с родителите си. Може би затова включиха и мнимото бебе на Мелда, за да има интрига.
Затова решиха и Еда да живее в къщата. Тези действия са насочени към още не родените деца.

След, като се роди Ямур и се разбере за лъжата на Мелда,нещата ще си дойдат на мястото.

# 683
  • Sofia, Bulgaria

Така е! Ще има умопомра4ителни сцени на ревност:
Еда-Индже; Мелда-Индже;Харун-Еда; Толга - Харун;Саадет - спомена за Месуде.
О4аквам изненади от Еда. Тя ревнуваше сестра си, пък какво остава - една непозната.
Между другото май никой не ги вижда в ресторанта. Ина4е  къде е тръгнал Толга да се мести в къщата на Харун?
[/quote]
Чакай ,че се върнах пак на резюмето да не сбъркам отново.Та там пише ,че Толга ги вижда и какво обяснение ще му дадат.Това поне е сигурно,че ги виждат

# 684
чудесно си го написала bghelp, много точно изразява и моите мисли smile3525 smile3525 smile3525

# 685
Еда, като ревнува от Индже,  ще му прави напук с Толга.  Simple Smile
[/quote]
И ще поднесе на тепсия Харун на съперни4ката!

# 686
Цитат
Чакай ,че се върнах пак на резюмето да не сбъркам отново.Та там пише ,че Толга ги вижда и какво обяснение ще му дадат.Това поне е сигурно,че ги виждат

може би ги вижда ,че са заедно , а не прегърнати за да прави изводи от това

# 687
  • И тук,и там
bghelp,напълно съм съгласна! Hug
Еда, като ревнува от Индже,  ще му прави напук с Толга.  Simple Smile
И ще поднесе на тепсия Харун на съперни4ката!
[/quote]Харун,няма да изневери на Еда. В това съм сигурна. Grinning Grinning

# 688

newsm10 newsm10 newsm10

абсолютно, няма нищо случайно
Те както повториха годежа с Мелда, нищо чудно да повторят сцената в гражданско състояние, ама тоя път Харун по-късно да се появи на вратата (ако до късно е бил на чашка с Индже)

# 689
[Чакай ,че се върнах пак на резюмето да не сбъркам отново.Та там пише ,че Толга ги вижда и какво обяснение ще му дадат.Това поне е сигурно,че ги виждат
[/quote]
Да, вижда ги заедно, но не прегърнати. Затова ще иска обяснение.И все по-4есто ще ги вижда заедно!

Общи условия

Активация на акаунт