Отговори
# 255
  • По света и в нас.
Честит празник на всички дами! Two Hearts newsm51

# 256
Поздравявам ви с днешния празник с това клипче и прекрасната музика!

http://www.youtube.com/watch?v=o3q4xkSO2MM

# 257
Честит празник, да е успешен,приятен и щастлив днешния снежен ден.

# 258
Честит  8 март!!! Нека денят  бъде прекрасен и изпълнен с много приятни  емоции!!!

# 259
Пак съм аз. Искам да пожелая още веднъж Весел празник с пост222 на  evich74. Не мога да се спра да се смея от сърце. Ето за това следя тази тема, за хубавото чувство  за хумор, който притежавате и  по специално  evich74. По хубаво започване на деня с тези снимки и коментара под тях, здраве му кажи. Дано и от другата тема ЛиН да го притежаваха. Имаше едно предаване-Хумор,сатира и забава- там evich74 щеше да е главен редактор. Радвам се ,че е към нашия форум- за Аси и Демир. Извинявам се за дългия пост.

# 260
Честит празник на по-нежната и красива част от човечеството.Желая Ви много усмивки,приятни емоции,неповторими мигове и незабравими жестове на внимание към Вас!  

Скъпи ДАМИ,искам да Ви ПОДАРЯ ,нещо написано от мен,посветено на нейно величество ЖЕНАТА/с предварителна молба за снисходителност към моите непрофесионални поетични залитания/  

С  Е  З  О  Н  И

Бях семенце,скрито в шушулка,
родих се с полъха на пролетта.
Слънчо милваше ме в свойта топла люлка
"Слава на малкото цвете"-вятъра,шептеше на света
Със птиците обичах да играя
и тичах босонога по полята.
Окъпана в роса ,не спирах да мечтая,
имах тайна-бях приятелка с луната

Отлетяха дните детски,свидни.
Девойка станах-ето лятото дойде
и чувства- нови,непознати,силни
в мен рисуват с нови цветове.
Първи трепети под парещото слънце
Първа обич,първи блян
Първата любов е като бисерно зрънце,
сладък плод,с моминска свян.
Бях жена,но в душата ми се криеше дете
Мислех,че живота е играчка...
но света криеше и тъмни цветове
Внимавай!От наивност ставаш лесна плячка
Гледаш -ясен,топъл летен ден,
всичко неизпитано те вика,изкушава,
в миг обаче е от буря помрачен-
Живота, грешките ни не прощава!

Узряват наесен плодове,
тогава жената в мен помъдрява.
В косите ми натежават златни класове,
силна съм и мога да танцувам на жарава!
Отлитат безгрижните птици,
те отиват другаде-някъде на юг
"Не молете да дойда,крилати хубавици,
защото моето място е тук!"

Зимна приказка,вятъра разказва,
снежинки сребристи покриват косите.
"Стара си вече"-огледалото казва-
"но това не значи да забравиш мечтите!
Не гледай тъжно,не плачи!
Аз зная истина една-
След всяка зима,прегърбена от старостта'
идва с нова радост пролетта!"

# 261
Забравих да се извиня за публикуването на толкова големи снимки!Моля за извинение беше от невежество.Благодаря от сърце на Ринка,която ми писа как става смаляването!

# 262

Честит празник и на Бурчин Терзиоглу-Йълдаръм!Дано да носи на майтап жената,но тя е актриса,тук при нас играе просто роля-най-трудната!Да и пожелаем спокоен семеен живот и бъдещо професионално израстване!Да направи някой готин филм,да и се получат нещата,да я видим и тук в България,пък знае ли се....???Туко -виж станем върли нейни фенове!

# 263

Дори и  тези 101 рози не са достатъчни да покажат на Туба силата на моята любов?

-Селма, виж колко са красиви розите, които Мурат ми е изпратил!
-Туба, ти си щастливка! За всеки празник Мурат ти изпраща цветя! И се виждате постоянно.
   Джемал не ми е изпратил и едно цвете! А откакто се хвана с Ипек не съм му видяла и очите.

# 264
                                               Честит 8-ми март!

Бъдете красиви и очарователни!

# 265

Честит 8-ми Март момичета!!!
Нека бъдем като розата!!!

# 266

Как можем да забравим сълзите на жената, за която 5 години не бяха достатъчни за да забрави негодника, който я изостави!
Как можем да пренебрегнем мъката на мъжа, който през тези 5 години мислеше, че наказва само себе си!

Не знам дали това е най-силния момент във филма. / има толкова много силни моменти/, но за мен е един от най-силните!

И за мен този момент е един от най-силните...щом плаках с тях...много ме натъжиха думите на Аси, признанието с тях за страданието през тези цели 5 години....

# 267
  • BG
Честит празник момичета  bouquet

# 268
  • София
Цитат
Да направи някой готин филм,да и се получат нещата,да я видим и тук в България,пък знае ли се....???Туко -виж станем върли нейни фенове!

това ми хареса  Joy

# 269
http://www.youtube.com/watch?v=_yDxxgCfohk

ето поредното доказателство -  Мурат надмина себе си с играта си в ролата на Демир....какви погледи вади...в ЛиН няма кой да го провокира за такива погледи....Нургюл е красива,талантлива,но не върви над 30-годишна жена да играе ролята на 25-годишна...незнам екипа как е допуснал това

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 11:04 от magityyy

Общи условия

Активация на акаунт