Отговори
# 270
Момичета,прави ми впечатление колко добре се сработваме.Как без предварителна уговорка всяка от нас отговаря за нещо-за нова информация,относно нашите любимци,за нови техни снимки,за романтични сценарии,за забавните такива,за превода на филмите,в които участват по атв.Като добре смазана машина!Е,намира се по някоя песъчинка,която да попадне между колелата,но така е пък по-интересно за цвят,да има интрига!Е те такава машина мъже не могат да сътворят.Вервайте ми!Отново весел и усмихнат празник на всички!  bouquet  bouquet  bouquet

# 271
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,МИЛИ ДАМИ!
Прекрасна тема,удоволствие е да ви чета,носите много позитивно настроение!Благодаря ви,момичета!

# 272
Мацки, имам предложение:В духа на американските "Оскари",тук да си спретнем номинации за ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ от БЪЛГАРСКИЯ ЕФИР.

Веднага давам своя глас!!!

Златна статуетка "ОСКАР"за:

"ГОРДАТА АСИ" и "1001 НОЩИ"

номинирам 2 филма,защото са ми еднакво любими

Пластмасова статуетка"ЗЛАТНА МАЛИНКА" за:

"НЕЗАБРАВИМА"

Хем днес си обещах да бъда мила и добра,но ми е на езика и ще се пръсна,ако не го кажа:
-Каква е тази "незабравима" БОЗА бе джанъм #Cussing out???Порой от сълзи заля,агонизиращия в безплодно очакване нещо да се случи  тв зрител!Издавихте ни бе хора!! smile3549 wflag

# 273
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!!!

bouquet  bouquet

# 274
Златната малинка много ще подхожда на" Незабравима".... не е мястото тук ,но да си кажа мението....актьорите от незабравима са като цяло добри,с изключение на дървения Харун,сериала е качествено заснет,но откъм сценарий е много слаб,там за мене е проблема,няма развитие и динамика,едно и също се повтаря десетки пъти....и мястото му не беше в праймтайма...други забележки нямам...

# 275
Честит празник на всички дами,пожелавам да се сбъднат и най -смелите  ви мечти,нека усмивката да не слиза от   лицето ви и много късмет  Grinning Laughing Laughing Laughing

# 276
Момичета,съгласна съм с Вас за малинката и за Оскара. Хайде Вие така добре  пишете и формолирате свойте виждания за сериала Гордата Аси, а аз все се повтарям с моята молба. Пишете до На кафе и то специално на Зейнеб. Тя влиза и чете във вибокса . На пишете повече писма за интервю с Туба и Мурат.

# 277
Грешката е моя. Зейнеб влиза в Fasebook. Да ги помолим за повторение на Аси, ама в праймтайма.

# 278
Аз вече писах на "На кафе"...който има желание също да го направи....Дидока,за праймтайма не можем да искаме повторение,в праймтайма никога няма да излъчат сериал,който вече е излъчен,а и "На кафе' не могат да ни издействат такова нещо.....най много Зейнеб да се натовари отново за Турция и да интервюира Туба и Мурат,но едва ли ще са заедно ....  но за да ни обърнат внимание трябва много голяма атака да се направи във Фейсбук,затова деиствайте,ваш ред е...

# 279
Честит празник! Много усмивки в живота!
 Относно анкетата: "Оскар" за "Аси"; по въпроса с малинките мисля, че "Незабравима" ще е първенец за години напред.

# 280
Честит 8-ми март!
Образ на жена – излъчване, безмълвност, красота, сияние и необхватност. Разгърнати ухания, мистичен ключов знак от дълъг нотопис за любовта. Излята същност - съвършенство и хармония. 

# 281
  • София
evich74  , ти си една от малкото фенки и на "Аси" и на "1001 нощи", забелязала съм, че феновете на който и да е от тези сериали отрича другия  newsm78
Аз още нямям време за "1001 нощи", но ако е наистина толкова хубав може да се присъединя към теб  Peace

# 282
И аз си признавам, че "1001 нощи" ми харесва, гледах го това лято след като беше свършил и много ме беше впечатлил като първи филм. Гледах го няколко пъти и признавам качествата му. Това обаче не ми попречи да харесам и "Аси". Още първата седмица изгледах всичко от youtube с английски субтитри. Като започнах сериите от 57 нагоре и като му ударих един рев..гледам..рева..пак гледам..и така докрая. После изгледах серии на турски, за да си изясня дупките и подразбрах някои неща, като се има предвид, че нищо не разбирам от езика.. И така..после и на български съвсем ми се изясни.. И пак мога да гледам и гледам. Но двата филма са различни , по различен начин направени, сценария.. И не могат да се сравняват. И не трябва. Просто това са двата филма , които са ме впечатлили, и ще си остана тяхна фенка. Гледала съм и други филми, попадали са ми, но ...не ми липсват. Ако изтърва някой момент, серия..не съжалявам. Ето сега с нетърпение чакам и ЛиН, и Пленителката.. А вас също ви чета и ми е забавно.. Изобщо накъде без любовта във всичките й измерения. Така че мили дами - обичайте и се чувствайте обичани   bouquet   bouquet  Hug newsm51 newsm51

# 283
evich74  , ти си една от малкото фенки и на "Аси" и на "1001 нощи", забелязала съм, че феновете на който и да е от тези сериали отрича другия  newsm78
Аз още нямям време за "1001 нощи", но ако е наистина толкова хубав може да се присъединя към теб  Peace

Аз съм гледала 1001 нощ частично,явно не достатъчно ,че да остави траен отпечатък,но никога не съм отричала сериала,напротив казвала съм ,че го харесвам....конкуренцията м/у двата сериала е голяма,общо взето те се борят за първото място ,въпреки че вече ни заляха с турски сериали.Специално в темата конкуренцията се прояви най-силно след плюенето на "Аси" в другата тема,нормално беше да се защитим и да заемем позиция.А аз ,ако трябва да избирам,винаги ще избера "Аси" без да се замислям,сърцето ми диктува това,а не за да дразня някой....това е моят избор и никой не ангажирам с него,приемам избора и на останалите и никога няма да кажа,че не ми е харесала играта на берг и Халит само защото сериала,в който са участвали е конкуренция на "Аси"

# 284

Общи условия

Активация на акаунт