Отговори
# 390
ново клипче на askasone  цък

# 391
  • София
Нова снимка

# 392
  bouquet
Охо, задравейте.  Много харесах "шоколадчето" - то е от оня тип - натуралните, които са много полезни за здравето и специално за мозъчните функции. Да й пожелаем на Б. освен здраве, по-често да има в ежедневието си такъв шоколад!!!  
  А защо изместиха премиерата на Туба за днес - да не би това да е подаръка за Бурчин!!!

smile3514

# 393
# 394
 bouquet
Охо, задравейте.  Много харесах "шоколадчето" - то е от оня тип - натуралните, които са много полезни за здравето и специално за мозъчните функции. Да й пожелаем на Б. освен здраве,
по-често да има в ежедневието си такъв шоколад!!! 
  А защо изместиха премиерата на Туба за днес - да не би това да е подаръка за Бурчин!!!
 smile3514

На Мурат трябва да пожелаем такъв шоколад!

# 395
Момичета къде сте!?!

# 396
Кога ли ще излезе информация за галата на филма? Нетърпелива см!!!

# 397
тук сме- толкова ми засичаше филма на Мурат, че се отказах и ще го гледам по-късно в ю-туба

# 398
Леле много искам да видя клипчето на Гьонюлчелен, за което каза Рина в другата тема. Дано го качат утре из някой сайт  Praynig Praynig

# 399
тук сме- толкова ми засичаше филма на Мурат, че се отказах и ще го гледам по-късно в ю-туба

Изобщо не се впечатлих нито от погледите, нито от целувките, даже ми беше неприятно!!! Sick

# 400
Леле много искам да видя клипчето на Гьонюлчелен, за което каза Рина в другата тема. Дано го качат утре из някой сайт  Praynig Praynig

пуснат ли го някъде веднага ще го постнем - на плажа бяха весели,  направо танцуваха, Туба държеше някаква топчица в ръката си / нещо такова / Като свърши Любов и наказание пак ще дадат клипчето , сигурно и в рекламите по време на филма

# 401
Да,и аз изгледах частта с целувките.....но не съм впечатлена newsm78

# 402
Изобщо не се впечатлих нито от погледите, нито от целувките, даже ми беше неприятно!!! Sick

Момичета, не чакам да се повторят чувствата от Аси. Просто харесвам Мурат и го гледам с удоволствие. Томрис - също.

# 403
 newsm78

bouquet
Охо, задравейте.  Много харесах "шоколадчето" - то е от оня тип - натуралните, които са много полезни за здравето и специално за мозъчните функции. Да й пожелаем на Б. освен здраве,
по-често да има в ежедневието си такъв шоколад!!!  
 smile3514

На Мурат трябва да пожелаем такъв шоколад!

Ами той май си избра марципан.....

# 404
  bouquet

Шегата си е шега. И аз гледам новия филм на М.Й. само заради неговото участие. И се надявам да успее да се претвори в ролята си изключително добре. Но и аз не вярвам онзи пламък и онези жадни устни да се повторят......... Може би ще има нещо като нежен поглед, но другото е неповторимо..... Ще изчакаме!

Общи условия

Активация на акаунт