Отговори
# 375
# 376

Това изглежда като реклама на шоколад Милка  Grinning

# 377
Добър ден! Исках само да кажа,че днес Бурчин има рожден ден и става на 30 години.Да и е честит рождения ден.Да е жива, здрава и щастлива.   Hug

# 378
  • София
хайде да й е честито и днес Мурат да я зарадва със супер игра  Peace

# 379
          Честит Рожден Ден на Бурчин Терзиоглу-Йълдаръм и от мен!Да е жива и здрава!

# 380
Аси,права си,че е като шокалад hahaha hahaha hahahaАма това шоколадче отпред колко е сладко само Hug Hug

# 381
Честит рожден ден на Бурчин и от мен! Много любов и късмет в живота й пожелавам!
 А на моята любимка Туба пожелавам късмет на новия й филм и дано да й донесе турски "Оскар" за 2010 год.

# 382
# 383
Въпреки, че ние тук се забавляваме с нея не и мислим злото, така, че  да и е честит и от мен рожденния  и ден!!!

# 384
Честит Рожден ден ,Бурчин !
Да си жива и здрава и да правиш Мурат много щастлив!

# 385
Момичета когато гласувате в анкетата  дигаите  страницата нагоре със страничната синя лента. Когато дигате страницата със стрелките на клавиатурата се промена  избора Ви. ОТБЕЛЯЗАНАТА  ТОЧКА СЕ ПРЕМЕСТВА НА ДРУГ АРТИСТ

# 386

Здравейте, момичета! И аз да се включа в поздравленията за рожденния ден на Бурчин! Да е здрава и да прави нашия Мурат щастлив!

# 387
Нали тази вечер бе гала-представянето на филма на Туба? Е, поне е ясна причината, поради която Мурат няма да отиде да я поздрави- рожденния ден на жена му.
А плакатите на филма вече са навсякъде:

# 388
# 389
Хайде ЧРД на Бурчинка и от мен. Да е жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт