Отговори
# 360
След моето гласуване пък нямаше никаква промяна и при двамата newsm78

аз не вярвам на тези анкети не мисля,че имат някакво значение и че някой от актьорите ги следи

# 361

аз не вярвам на тези анкети не мисля,че имат някакво значение и че някой от актьорите ги следи

За нас те ще са винаги № 1 - независимо от резултатите от всякакви анкети!

малко радост в снежния ден  http://www.youtube.com/watch?v=F32WlTLNfWM&feature=related

Мисля, че анкетите ги пускат медиите за да си повишават рейтинга, но си имат своето значение- така се отчита интереса и предпочитанията на зрителя. Също така и как един актьор се възприема и дали добре си е свършил работата.

# 362
Дами, не съм ви честитила вчера. С малко закъснение - бъдете красиви и женствеи и все така духовити Simple Smile Темата е прекрасна благодарение на вас  Heart Eyes  bouquet
Много ми се иска да гледам филма с Туба, ама по кината в Бг дават само американски филми.... И на Селма филма - горя от желание да го гледам, но не знам как да се сдобия с тях... Някоя от вас да знае сайт, от който мога да си ги дръпна?  Thinking

# 363
Ти филмите ще ги намериш,но как ще ги разбереш.... newsm78 newsm78

# 364
Надявам се на английски субтитри, ако не ще разчитам на някви 20% знания турски и ще гадая по картинки, както с Гьонюлчелен  Mr. Green
Много ми е интересно да гледам Селма, особено в такава роля - психо-трилър (ако не се лъжа така го водят) след като съм я гледала като хрисимата Дефне от "Аси". А и новия й сериал много ме заинтригува с този трейлър. Супер хитро е направен, предизвиква голямо любопитство, поне за мен е така. Изобщо всички актьори от 'Аси' така са ме грабнали, че бих гледала всички филми и сериали с тях  Crazy

# 365
Ееее щом имаш 20% турски пак е нещо,може човек да опита, но аз с моите 1,2 % и то от турцизми не се наемам... Joy

# 366
# 367
# 368
# 369
# 370

много е загрижен за Чичек,но всичко до там....

# 371
              Семейство Козджуоглу

# 372

Какво ли пише на снимката???

# 373
  • BG
Снощи не си повярвах на очите, накрая реших, че нещо съм се объркала, ама тая сутрин специално погледнах процентите преди да гласувам и после зачаках да се увеличат, ама.........нъцки, намаляват. Айде следващия път пак ще гледам с четири очи, да видим какво ще стане.
I pri мен става така, по-добре да не гласуваме.

# 374

Mежду Мурат и Йълдаръм!Това момиче няма да се спаси от този човек! ooooh! #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт