Отговори
# 405
Абе аз чакам чакам ,ама колко да чакам......и аз гледам филма само заради Мурат,ако той не участваше,нямаше да съм чувала за сериала

# 406
# 407
  • BG
Абе аз чакам чакам ,ама колко да чакам......и аз гледам филма само заради Мурат,ако той не участваше,нямаше да съм чувала за сериала

I am so sure we will never see a real kiss or something in this series so that's probably why murat Y was happy when he heard the actress was Nurgul. he does not have to explain anything to his wife anymore because there aren't any intimate scenes.

even though he has a lovely voice and   he would make any woman melt the scene was still not electrifying for me. these two do not have any chemistry at all and I am sure as of today that I will never see any chemistry between them even if this show lasts 3 years    

# 408

Филмът си е мнооооогоооооо  хубав. Мурат си е Мурат. Но филм се прави не от един човек. Насреща ти трябва да има някой, който да ти импонира като визия и отношение. Ниргюл е много добра актриса, но като тандем нещо не се получава.
Виж с мама Шахнур си е направо супер.
Пък и Заферчо много добре си прави ролята.
Въртим, сучем все с  Аси сравняваме и това е. Знам, че няма да се повтори и пак чакам същото.

# 409
Има един колаж или как да го нарека незнам - на него Туба и Мурат са сглобени като едно лице - Rina го беше пускала в предходната тема. Ако го намери сега - можете да видите как си пасват - особено устните им все едно са продължение един на друг..... Е, как ще видим нещо от "Аси" - ако сравните устните на Ясемин, Бурчин, другите - няма  и няма, и няма. И няма да има!

Подобно пасване на физика, излъчване, усещане ...... не съм виждала другаде. Освен страхотния сценарии, чудесната игра на колегите им, тези двамата направиха един изключителен филм. И слава богу, нещо разкошно в днешното смръщено време - като балсам за душата от време на време си пускам поредната серия - и всеки път откривам нови и нови детайли....

bowuu Извинявайте за дългия пост...

# 410
Има един колаж или как да го нарека незнам - на него Туба и Мурат са сглобени като едно лице - Rina го беше пускала в предходната тема. Ако го намери сега - можете да видите как си пасват - особено устните им все едно са продължение един на друг..... Е, как ще видим нещо от "Аси" - ако сравните устните на Ясемин, Бурчин, другите - няма  и няма, и няма. И няма да има!

Подобно пасване на физика, излъчване, усещане ...... не съм виждала другаде. Освен страхотния сценарии, чудесната игра на колегите им, тези двамата направиха един изключителен филм. И слава богу, нещо разкошно в днешното смръщено време - като балсам за душата от време на време си пускам поредната серия - и всеки път откривам нови и нови детайли....

bowuu Извинявайте за дългия пост...

Точно!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 411
 newsm51

Казват, че първата любов е най-хубавата, просто защото ...... няма с какво да я сравниш!  Може би за всички, които толкова харесваме "АСИ", филмът се е превърнал за нас като първа любов....

Аз гледам ЛиН заради М.Й., но не повтарям сериите. Интересен е, но някакси вял. Повече дори ми  е интересна развръзката с ВАН - как ще се процедира по-нататък с дрогата и отношенията в родата.

Докато филма на Туба вече го изгледах два пъти и всеки път имам настроение - и от сценария, и особено от играта й.

# 412

I am so sure we will never see a real kiss or something in this series so that's probably why murat Y was happy when he heard the actress was Nurgul. he does not have to explain anything to his wife anymore because there aren't any intimate scenes.

even though he has a lovely voice and   he would make any woman melt the scene was still not electrifying for me. these two do not have any chemistry at all and I am sure as of today that I will never see any chemistry between them even if this show lasts 3 years    

Ще е жалко ако не се получи поне някаква близост на екрана между Мурат и Ниргюл. Грубичка е за него.
Но иначе човекът си е казал мнението- каквото видял, това написал.

# 413
Гледах го!! Преди малко го пуснаха пак по АТВ. Жестоко е. Нямам търпение за новия епизод. Как ще изтрая до петък не знам!

# 414
newsm51

Казват, че първата любов е най-хубавата, просто защото ...... няма с какво да я сравниш!  Може би за всички, които толкова харесваме "АСИ", филмът се е превърнал за нас като първа любов....

Аз гледам ЛиН заради М.Й., но не повтарям сериите. Интересен е, но някакси вял. Повече дори ми  е интересна развръзката с ВАН - как ще се процедира по-нататък с дрогата и отношенията в родата.

Докато филма на Туба вече го изгледах два пъти и всеки път имам настроение - и от сценария, и особено от играта й.

Хайде сега, rainis, филма си е хубав. Струва си. Аз го гледам с удоволствие . Да не го изкарваме, че трябва да му дадем "Златна малинка"- защото не е така. Ние сме пристрастени към Аси и наистина ни е като първа любов.
Гледали ли сте други филма на Мурат- в Бурята - нищо особено , в Есенни страдания - също. Тук той е различен- развитието му е страхотно.

# 415
  • BG
Гледах го!! Преди малко го пуснаха пак по АТВ. Жестоко е. Нямам търпение за новия епизод. Как ще изтрая до петък не знам!
Въх, за миг сЪ изплаших, че за ЛиН говориш.

# 416

Нали! Шегуваха се и двамата, смееха се на плажа..... Ех, петък.... далеч е!

# 417
Въх, за миг сЪ изплаших, че за ЛиН говориш.

Ммм, не  Whistling

Нали! Шегуваха се и двамата, смееха се на плажа..... Ех, петък.... далеч е!

Ама аз гледах някакво, в което Хасрет се караше. Крещеше нещо от сорта "Каквото и да стане все Хасрет е виновна". Сигурно се е обидила, ако са я обвинили за гривната. А на плажа беше много странно, ама какъв поглед му дръпна накрая като бяха на пианото....  Crazy Crazy

# 418

Да си припомним началото - какво сравнение между света на бедните и света на богатите! Двата свята от които идват Хасрет и Мурат! И как от толкова различни личности ще се роди нещо прекрасно - Любов!

http://www.youtube.com/watch?v=rNf89rLS6JM

а тук явно е резюмето на средващия епизод, но ни трябва преводач

http://www.youtube.com/watch?v=s6VtqfWC7XI

Аз обърках темите - това трябваш да е в другата тема.... newsm12 newsm12 newsm78

# 419
  • София
Цитат
there aren't any intimate scenes.

е, това написах и аз в ЛиН. Чудно защо любовните сцени са толкова постни. Все пак Саваш е лудо влюбен, той я търси толкова време и би трябвало точно тези сцени да носят чувството за страст, обич и т.н., а то няма такова нещо  Cry

Аз съм феб на "Аси", НО повярвайте ми когато гледам изключвам изобщо Туба и "Аси" от съзнанието си, за да усетя сериала, ОБАЧЕ просто немога някакси да се развълнувам от постните прегръдки. Трябва малко повече страст и желание да покажат. Те се целуват като женени от 35г.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт