Отговори
# 45

-Бурчи,виж цялата си се изподрала,Ще се изгубиш от толко обикаляне из шубраците.Може и в реката да паднеш.Няма нищо между мен и Туба!

-Нямало нищо,ааа?Това го разправяй на сандалите ми.

# 46
# 47
# 48

-Мурат,отдавна не си се обаждал,поздравления за новия сериал,много ти отива ролята...
-Благодаря ,Туба....но след "Аси" никоя друга роля няма да почувствам истински,играта с теб е несравнима,Нургюл се справя добре,но не си ти....Томрис няма ли нов проект за нас,искам да играя пак с теб!?
-Стига да поискаш,знаеш,че Томрис много ни обича и само чака да кажем да.....

# 49

magityyy,   smile3501 smile3501 smile3501

evich74 ,
    smile3501 smile3501 smile3501

# 50

Къде се е скрила Аси?

# 51

Намерих те!

# 52

magityyy,   smile3501 smile3501 smile3501

evich74 ,
   smile3501 smile3501 smile3501

rina-rina ,   smile3501 smile3501 smile3501

Страхотно настроение ми създавате с вашите коментарии и снимки!  bouquet

# 53
newsm78

Ако позволите да се включа - мислите ли, че наистина е било само актьорска игра.
Съжалявам, на мен не ми изглежда да е така............. И се надявам да съм права ........

muratuba, да не казвам/пиша всички, но почти всички не вярваме, че това е само актьорска игра и страхотен професионализъм, не че не са професионалисти. Но много явно се улавят флуидите, прехвърчащи между тях и магията им ни е завладяла яко!  bouquet

# 54
# 55
Момичета, бяхте дали в старата тема един линк към руски форум.
Там прочетох, че Сами се е върнал при бившата си жена.

# 56
                                                           "БУРЧИН В АНТАКИЯ" - 2 епизод

-Господин Али Реза,моля ви,поканете Бурчин на чай довечера при вас!

-Среща с Туба ли имаш синко?Не се притеснявай.Върви!!!Аз ще имам грижата за Бурчи.

# 57

-Мила, приготвил съм романтична вечеря за нас.Бурчин ли?Пие чай в "Листопад"

-Идвам любими,дегизирала съм се за всеки случай!

# 58

-Мила моя!Мое вчера,днес и утре!Така копнях за топлината на очите ти!

-Ангел ли си мила-пратен на земята за бедната ми душа!

# 59

-Ако знаеш колко съм уморен от тези тайни срещи!Душата ми страда за теб!

-Какво ще правим с Б????????????

Общи условия

Активация на акаунт