Отговори
# 60
Е страхотни сте. Какви снимки, какви диалози, веднага ти вдигат настроението. smile3501 smile3501 smile3501

# 61
Браво!!!
Страхотни сте!!! Невероятни!!!  bouquet smile3525 newsm51 smile3501

# 62
                На следващия ден,със свежи сили и въоръжена с 3 термоса чай от "листопадките",Бурчин се е маскирала сред селянките на брега на реката.

НО........

- Абе,жена,на какъв език да ти кажа да мирясаш?!Казах ли ти ,че ще паднеш?!

# 63
  На спасителния кораб.Мурат е побеснял от гняв.

-Край!!!Още утре заминаваш за Станбул!
                 -Да замина???ЙОК ЙОК
                 -Ще заминеш и още как и ще те вържа с пердетата от хола!МАНИАЧКА!!!!

-Маниачка,аз ли???А онези от BG.MAMA

# 64
  На спасителния кораб.Мурат е побеснял от гняв.  
                 -Край!!!Още утре заминаваш за Станбул!
                 -Да замина???ЙОК ЙОК
                 -Ще заминеш и още как и ще те вържа с пердетата от хола!МАНИАЧКА!!!
                 -Маниачка,аз ли???А онези от BG.MAMA

О, не, не се издържа.......... Joy Joy Joy

# 65
# 66

-Ясемин,дай да се напием!Да пия и да забравя!/ако е възможно/

-Можех да имам това.....

-А сега в спалнята съм с дегизиран паун!Боже,божееее...къде ми бе акъла???

# 67
Тази спалня не я бях виждала....

Момичета, пуснах анкета.....дано ви хареса....вярно е ,че още е рано за двойките в  новите сериали ,но все пак ги включих,за да има повече опции,а и вече имаме някакви впечатления....нали така?

# 68
Включвам се за минути и какво виждам!

Страхотни сте! Умирам от смях!
 Laughing Laughing Laughing

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm44 newsm44

да ви поздравя с едно клипче
http://www.youtube.com/watch?v=hThjwyc-l8A

# 69
Маги анкетата е супер но отговора е ясен за всички предварително! Hug Hug Hug

# 70

-Скъпи,нали ми каза да си намеря занимание.Отивам да подредя къщата на Туба.Да и покажа какво значи интериор!

-Сакъм,сакъм!!!Поне там като ходя да не ме боли главата.От твойте цветове свят ми се върти!

-Госпожице Туба,чака ви изненада у дома-Госпожа Бурчин виси на корниза!!!

# 71
Влизам в темата и виждам ново попълнение сред сценаристите!  Hug Значи темата ще бъде още по богата на материали. Благодаря на всички, които публикуват и превеждат. За съжаление аз съм само консуматор. А сценаристките може да получат предложение за помощ към някой сериал. Естественно сериал с Туба и Мурат.

# 72
evich74, от къде ги измисли тези диалози и снимки Joy
Не мога да спра да се хиля  hahaha hahaha hahaha
Да имаше и кой линкче към тази тема да изпрати на Бурчи, ей тъй от добро сърце, за да хвърли едно око жената и родата #Crazy

# 73

Саваш - сериозен и замислен....май такъв ще го видждаме в новия сериал....с тези проблеми,които му се струпаха на главата...
Тук Саваш е по-решителен и по- импулсивен.....,но пък ми липсва влюбения поглед на Демир.....май този поглед няма да го виждаме в ЛиН..... В ЛиН е по-обран откъм емоции и любовта ,която показа на Ясемин толкова бързо сякаш беше само на думи,не я усетих в очите му........Демир не говореше на Аси за любовта си,но пък я показваше.....

След това,което видяхме в "Аси" имаме много високи изисквания към Мурат,той вдигна много високо летвата там,понякога човек много трудно може да повтори успеха.....дали Мурат ще повтори успеха ....па живьом у видим!

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 16:48 от magityyy

# 74
 Joy Joy Joy е не,Нямате равни  Hug Hug Hug
умрях си от смях с тези диалози  Joy
за няма и ден и сте изписали 5 страници   Hug прочетох ги на един дъх !

Общи условия

Активация на акаунт