Отговори
# 105
 А това ми излезе във Facebook за ЛиН , може би ги критикуват за хигиената във фабриката - производство на хранителни продукти... Aşk ve Ceza'da Sürekli Tekrarlanan Hata
Сподели
 Днес в 19:23
Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, okuyucusu Hande Atalay'ın Aşk ve Ceza dizisinde yakaladığı hijyen hatasını okuyucuları ile paylaştı:

"...Aşk ve Ceza dizisinde durmadan tekrarlanan hata, bir gıda mühendisi olarak dikkatimi çekti. Savaş ve Nadya, sucuk üretim tesisinde iyileştirme yapmak için çalışıyorlar, hijyenden bahsediyorlar. Ancak özellikle et üretimi yapılan bir tesise dışarıda giydikleri ayakkabılar ve giysilerle, hiçbir önlem almadan giriyor, dışarıdaki bütün bakteriyi ve pisliği üretim alanına taşımış oluyorlar. Böyle bir üretim tesisine önlük, bone ve galoş giyilerek, eller dezenfekte edilerek girilmesi gerekir."
Но преводачките ще кажат най-добре, за което благодаря предварително

# 106
# 107
# 108
# 109
# 110
# 111
Джемал Хюнал

# 112
# 113

Ела..., ела....., ела...... Туба!

# 114
# 115
На първата снимка това Ипек от Мел. на сърцето  ли е?

# 116
На първата снимка това Ипек от Мел. на сърцето  ли е?

Да - тя му е официална приятелка. Все заедно се движат

# 117
pollyl71  
Правилно си разбрала.
Една читателка ,която била  инженер по хранително вкусова промишленост/не знам правилно ли написах специалността/,се възмущавала на грешката ,която е допусната във сериала.
Влизането на външни лица  в цеха ,където се обработва месото без защитни облекла ,калцуни и такива подобни.
То има и други грешки ,които на мен ми направиха впечатление ,но кой ме пита мен.

# 118
Благодаря ти, Севи  smile3525 smile3525

# 119
Снимките на Селма Ергеч са от сериала '' Kalp Ağrısı'' /  ''Сърдечна болка '' по едноименния роман на Халиде Едип Адъвар,който скоро ще започне да се излъчва по Atv / все още няма обявена дата и час/.По анонса ми изглежда ,че ще е тъжен.
http://www.youtube.com/watch?v=vUne83LVFLk

Героинята на Селма казва : ''Докато сте живи ,това синьо море ще ви напомня за изневярата ви и за мен''

Общи условия

Активация на акаунт