С мирис на цветя, настъпва пролетта. 43та тема на мами в Австрия

• 34 126
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Съни

нямам ти номера, звънни ако имаш време да свършим нашта работа докато децата ги няма Wink

# 136
Ди, Даниел си прасна носа и го разкървави и се шашнах в първия момент, но не е сериозно.

ии недей де, мама на момченце си, може ли да се панираш от един разкървавен нос 
утре съм на хомеопатка за мене. мисля да взимам болнични, иначе скоро се виждам и аз с пневмония  .

# 137
Съни

нямам ти номера, звънни ако имаш време да свършим нашта работа докато децата ги няма Wink

Торти ще бъркате, а!? Съни, не я мяркам напоследък или е някъде из преспите на ски или не се е съвзела от седмо и осмомартенски махмурлук  Mr. Green

Ди, при нас се оказаха гадни и упорити вируси. Всички ни мина по 2 пъти. Уф, пак за вируси заговорих...

# 138
А тук съм, тук съм  Mr. Green
Нещо съм в пролетно настроение и съм си зазимила ските и екипите. Но може в събота да ги посетим с Патето  Wink
Отдала съм се на пренареждане на къщата.Библиотеката и детската се с нов облик.  Crazy Сега взимам шевната машина. Ебе май така като се замисля, туй пролетна депресия му се вика  Rolling Eyes
Ди ще си подготвя домашното и ще ти звънна за уточнения  Wink

# 139
Нещо съм в пролетно настроение и съм си зазимила ските и екипите.

Къде е тази пролет?!?!? Тук има 20 см сняг Sad

# 140
Ди, при нас се оказаха гадни и упорити вируси. Всички ни мина по 2 пъти. Уф, пак за вируси заговорих...

и аз не спирам да говоря за вируси, пак съм болнични. 2рия синузит за 6 седмици. весело  Rolling Eyes

Съни какво ще зазимяваш, ние от болести още не сме си ги облекли ски екипите и по един път Embarassed аз специално нов си купих. да сме живи и здрави след 10 дена заминаваме на ски за една седмица. затова сега се завивам и лягам у дома да се лекувам, няма да си скапвам отпуската я Crossing Arms

# 141
  • Виена, Австрия
Добро утро!

Съни, то хубаво пренареждаш къщата, ама да беше сипала и по кафе, цена нямаше да имаш  Wink

Имам нужда от разсънване, че след малко и аз "ще яхвам метлата"   newsm75 newsm79

То се е видяло, че пак аз ще разливам, моля заповядайте  Coffee Coffee Coffee

Съни, давай по някоя тортичка  eat

Уомби, как е на Дани носа?

Перце, на чудна докторка сте попаднали  #Crazy
Пожелавам ви от сега нататък да нямате повече  такива случки!

Ди, да се оправяш бързо!

И още нещо, след подобни тенденциозни и досадни вмешателства от страна на не дотам лицеприятни персони, като например:
feather, а как прочете в австрийския форум, че лекарката пие и поставя  грешни диагнози, като не знаеш немски? Или те заради теб са започнали да пишат на английски?
или
В Икеа сме клиенти, а при лекаря - пациенти.
моля ви да правим следното   ignore2 ignore2 ignore2

Лек и спокоен ден на всички!   bouquet

# 142
Жени аз чай от мащерка Sick мога да предложа, като няма кафенце Mr. Green

и аз ще хващам метлата, добре че съм в болнични, че да си изчистя къщата и изгладя прането Rolling Eyes

# 143
  • Vienna
Добро утро дами!
пак ми се е изпарило желанието за писане, като гледам какви нагли хора има, ама те ще се гътнат скоро в собствената си  жлъч. нали знаете,че отрицателната енергиия е като бумеранг Wink
Перце, много гадно, но луди австрийци колкото си искаш. Аз личен лекар нормален повече от 7год. неможах да открия. стискам ти палци!
Моя син вчера се сцепил под окото и е яко подут, но не сме го водили на лекар, не изглежда сериозно ,не кърви вече. Облак дай професионално мнение . точно под долните мигли е , след колко време ако не е спаднал отока да отида на лекар. хич не ми се влачи при болните в кабинета й.
Да ви питам на колко време перете обвивките(незнам точната дума) на матраците си. и дали акарите умират на 60 градуса или аз си пера всеки месец  и само се заблуждавам ,че ограничавам акарите в легото ни. И може ли акарите да проникнат от обвивката на матрака в калтшаума на самия матрак. Аз понякога минавам матраците и с пара, но сега трудно съхнат иначе лятото ги изкарвам на двора и за 2 часа са сухи и дезинфецирани. И още на колко време сменяте матраците си, наште са с гарантии 10год. но според мен вече им е време (моя е на 5год , а на Бебчо на 7год.).  и при тези нови технологии, вече наште са ветерани. много ме болят ребрата и съм в чуденка с какъв матрак да сменя моя. Гледах и подматрачните са някакви футуристични, от пластмасови плоскости колкото длан, така поемали вяко движение. ако имате такива споделете моля опит.

# 144
Добро утро !
Нали знаете,че отрицателната енергия е като бумеранг.

# 145
  • Виена, Австрия
Джи, честит имен ден!    newsm51
Да си жива и здрава и с гордост да си носиш името!    bouquet

# 146
Jeni,мерси мила! Hug

# 147
Здравей те smile3525
Моят мъж е решил да си търсим щастието в Австрия Blush newsm78,но мен ме е страх от неизвесното С две дечица и не говореща(Аз) немски още повече настръхвам като заговорим за заминаването.
Моля ви да ми дадете кураж като майки и жени живеещи там Praynig Praynig Blush
Аз иначе съм контактен човек ,такава ми е професията че не се притеснявам от непознати хора,но страха че ще съм в чужда страна с децата ме плаши страшно,а тои е решил твърдо вече и е започнал да си търси работа там.
Този път няма да успея да го разубедя да изчакаме и малката да порасне smile3506
П.С
Извинявате че така нахълтвам във вашата темичка и искам това  от вас  Tired Face newsm20

# 148
Здравейте момичета!
Изчетох темата и ми е малко неудобно, че нахълтвам така. Предварително ме извинете, ако съм досадна Embarassed
Имам следния въпрос - ще бъдем във Виена за една седмица през април. Ще пътуваме със сина ми - на 3 години и 8 месеца. За тази възраст предположих, че ще трябва да имаме и колело за дългите преходи. Ако го вземем в самолета трябва да се лиша от един куфар - поне така ми казаха в турист. агенция. Та по същество - откъде да купя детско колелце с буталка за родителя. Дано ме разбрахте. Ако можете да ми посочите точно магазин да отиде мъжа ми с такси направо там, ще бъда много благодарна.     bouquet   

# 149
Здравейте и от мен в този леден ден! Тъкмо се връщам от "екскурзия"  travel в 16. бецирк. Предлагам средващата среща като се стопли да е в градината на Кента в 16ти(съмнявам се някой да не го знае). Купихме си току що опечен хляб, баница, питка със сирене, вкусно сирене и един мнооого удобен стол  nazemiata

kleo-to например тук http://www.toysrus.at/

Общи условия

Активация на акаунт