С мирис на цветя, настъпва пролетта. 43та тема на мами в Австрия

• 34 092
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
и аз да се запиша в новата тема, вече бездетна Confused. за няма и 24ч престой в бг доставихме челядта на баба и дядо и изчезнахме. rabeneltern Embarassed. иначе ако няма да си говориме за болести, аз нямам какво да пиша, така ме е тръшнала една настинка, че едвам гледам. и пътуването се допринесе де, ама карай, искам вече да се оправям.
за др. мосиг аз писах, много е готин Peace
за олиото, ние слагаме на салати зехтин, а иначе готвим с маицена, май т това царевичното дето мели каза.
флуорни таблетки давам от дъжд на вятър.
облак, честита нова работа, аз не разбрах последно в земелвайс или рудолфсщифтунг си? и ако не е тайна защо избяга от смц?

# 46
Да се запиша и аз в темата, докато не е свършила!
Много не успях да прочета, набързо така само по диагонала...
Честито за новата работа на Облака, да е доходна, лека и с приятни колеги  bouquet
Видях, че Маним се е ориентирала към Семелвайс, бравос!
Диана, във Виена лекарите обикновено не бягат от болниците, просто политиката с персонала им е много особена, моя дофтур също си е в къщи от няколко дни.
И не си рабенмутер, а модерне мама.

Приятна и весела среща днес, признавам си, мнооого ви давиждам, тръгвам обаче 3 часа преди полета, очаквам обстойни проверки, добре че Ели предупреди.
Успешна седмица!

# 47
  • Виена
Ей, Облак, честито! Стисках палци, но съм пропуснала за новата работа. Така де, добре че казахте, че вече ме боляха пръстите от стискане Wink Пожелавам ти да си намерила своето място и да се чувстваш чудесно на новата работа Simple Smile

Да ви се похваля... Свекърва ми каза, че правя най-хубавите палачинки. Тя не можела никога да ги докара толкова тънички  chef

Усмивка, мисля че за полети на Bulgaria Air не можеш да се чекираш на бързия чек-ин, тъй като те са само за Стар-Алианс... поне доколкото помня и ако въобще питаше за това Wink Иначе ако си с детето предполагам знаеш - Special Assistance Wink Няма килограми, няма опашки...

# 48
  • Vienna
Деяна, както Сузан е казала избягах, защото нямам връзки... Иначе земелваис се води като филиал на рудолфщифтунг и там ме взеха защото се навих да правя там дежурства сама. Анестезиолог човек обаче навсякъде намира работа.
Как е срещата?
Днес бях в Хаус дес мерес. Е дълго няма да отида пак. Цените са просто нагли!

# 49
Запис и от мен.Дано няма болни от тук нататък и само с приятни неща  да напълним темата..

4естито на Леден облак за новото работно място!!!

Ели,свекърва да те похвали си е направо постижение..Мене все свекъра ме хвале6е ,а свекървата все има6е забележки ,а аз като млада булка толкова се стараех,но тя все намира6е  кусури и много съм се ядосвала..да ме пита 4овек защо..ама младост...сега  не се връзвам..

Сюзън,много здраве на доктора от мен.

Деянка,браво моето моми4е.Признах те.Много си организирана.6апка ти свалям..

Завидях ви за срещата днес..Ние бяхме на матине-рожден ден и затова не можах да дойда.

зна4и дадоха ми Тибетска гъба да си квася мляко,уж за  правене на 4удеса в организма..Някой има ли мнение по въпроса,всъщност употребявал ли е кисело мляко направено с нея?

Рени,загубих ти номера отново,а искам да те 4уя..Прегръщам ви с Фелиппе.

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 16:22 от Sarrah

# 50
Саре, и аз искам от тая гъба като я завъдиш.

Абе, хора, да не спите уморени от преяждане  Mr. Green То не бе брънч, не бе угощение, не бяха клюки и  cheers lalalala lalalala lalalala cook  Drunk smile3546

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 16:16 от fat.wombat

# 51
Усмивка, този код и аз го нямах и се чудех как да платя, но като покликах тук там си направих регистрация и сега вече си купувам билети без проблем. Огледай се на страницата на бгейр при плащането имаше някъде линк, ако нямам секюрити код и те препраща да си го създадеш.

Маним, Додерлай мед съм ползвала и само мога да препоръчам, всъщност са млечно кисели бактерии, които подобяват вагиналната флора. Има подобен ефект, като да ядеш големи количества йогурт с живи бактерии.

Леден Облак честито за новата работа, пожелавам ти да си си попаднала на мястото!

Днес си купих един букет лалета   bouquet и ми е едно пролетно на душата въпреки зимното време!

Поздрави на всички, съжалявам, че не можах да се класирам за срещата...следващия път

# 52
Сара, не знам дали е същата гъба, но майка ми имаше преди години една, която квасеше мляко. Имаше особен вкус, нямам спомени да сме оздравяли внезапно от всичко, но и не сме имали особени оплаквания.

Не можеш да я оставиш и да отидеш на почивка, защото умира. Всеки ден трябва да и сменяш млякото, което с времето става досадно.

Какви чудеса прави, пиши.

# 53
Как можах да пропусна да благодаря на fat.wombat и Съни за туда.Моми4ета   bouquet  bouquet

# 54
  • Виена, Австрия
Привет!

Уомби, кой спи, ей ме на  newsm47

Уморих се от много приказки и сега отмарям на компа  newsm53

А ти защо избяга рано рано?

Момичета срещата беше страхотна и мога само да си пожелая по-често да се виждаме!

Облаче, честито и от мен!     bouquet

Лека вечер и успешна нова седмица!  Kissing Heart

# 55
Е как няма да спим като го откарахме до 15 часа. lalalala

# 56
уомби, на линия сме, само където е малка лудница в къЩи....
моми4ета и на мен среЩата много ми допадна, много ми стана хубаво, 4е ви видях толкова много  и можах да си поговоря с пове4ето от вас.

# 57
облак, честито и от мен. да ти носи радост и пари новата работа

момичета, отново много ми хареса срещата. е, пак не можах да се запозная с вскичи, но все пак с няколко от вас. благодаря и на джиджи за организацията

някой може ли да ми каже, дали мога да ида при различна детска лекарка утре, при положение, че последният път беше средата на февруари, когато посетихме една за първи път. просто ми е много далеч, а трябва само да се погледне раната и след седмица да се свалят конците

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 22:03 от feather

# 58
Много весело беше на срещата, дано скоро пак да има нова. То и един цял ден да ни дадът да се срещаме, пак ще ни е малко да се наговорим.

Ели - за какви проверки на летището става вътрос? разясни и тук, да се подготвя и аз. Ели ще ти звънна....
feather - от нашата здравна каса-КФА може да ходим при различни лекари на тримесечието, но при ВГКК май  newsm78 не можеше.
Меликат - само на Мастеркард ми иска код, платих с Виза. А кода е само препоръчителен за създаване, не е задължителен, и въпреки това не ме пусна да платя с мастер
Саре - майка ми навремето я отглеждаше повече от 2 месеца даже се задържа, ...но сега като говорих с нея, каза че не е постигнала търсения ефект, може при теб да има положителен такъв.

# 59
dolce, честито и от мен. да ти носи радост и пари новата работа

Dolce? Нова работа?  

feather, ако си към WGKK може в рамките на 1 квартал ( 3 месеца) само при един лекар от дадена област. Това значи, че след като си била през февруари при един, можеш да отидеш при друг чак през април. Иначе можеш да отидеш на частно и да си платиш.

Другият вариант е ако си към ВГКК да отидеш в Bezirkstelle-то и да поискаш да ти разрешат да смениш лекаря и след това да отидеш при нов лекар. Аз едно време ходих да си сменям гинеколога, че предишният беше пълен идиот.

Общи условия

Активация на акаунт