С мирис на цветя, настъпва пролетта. 43та тема на мами в Австрия

• 34 078
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Мели, Честит рожден ден!
Дами,[/b] следите ли DsdS?
Меновиииин  newsm10 smile3501 newsm10
Мели   ura newsm59  ura
Ето още нещо
http://www.balkanfever.at/index.php?option=com_content&view= … =47&Itemid=29

# 706
Съни, да разделяме феновете тогава! Аз съм от другия отбор  Laughing Menowin мога да го слушам, но гледам ли го-

П.П. Моят фаворит пак ми разтупа сърчицето с последната си песен!!! ...  

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 00:56 от Лили - Лу

# 707
мерси, мацки. Simple Smile не, не. само магазини,аз в нета не копувам. а кои памперси? имав дм и в хофер някакви. те ок ли са?

# 708
Благодаря за поздравленията.
  bouquet

Лили Лу, Кафе/Капучино е български ресторант, Аннакона беше дала координатите преди известно време (Благодаря).

http://www.cafe-cappuccino.at/

DSDS гледам и аз, моят фаворит е Мерзад Мараши. Меновин пее добре, но не знам защо ми е антипатичен.

# 709
Някоя от следващите срещи можем да "спретнем" в този ресторант,
изглежда приятен с апетитно бг меню, и има градина за децата
Sonnenstrahl - само на Памперс, другите са  Sick

# 710
а кои памперси? имав дм и в хофер някакви. те ок ли са?

ок са, както и тези на шпар, пени, мюлер и тн. опитала съм всички сортове, вършат точно една и съща работа.

Мели
ЧРД на патерици  bouquet

Съни
много хубав линк.

# 711
Sonnenstrahl колко са ти големи децата/детето? Аз за различни възрасти предпочитам различни марки памперси/играчки?
За ДСДС-При мен е точно обратното  Rolling Eyes Мерза ми е малко мазен тип  Whistling И може само няколко октави да подържа. А Меновин танцува невероятно.Има страхотно усещане за ритъм и мелодия. А гласа му е веднъж  Sunglasses

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 12:05 от Sunny...

# 712
Здравейте и от мен!  Grinning

Мели, Анна (к.) благодаря. Сега ще погледна сайта. Признавам си, че първите страници ги четох по диагонал- по разбираеми причини.

Слънчев лъч, аз не съм пробвала други, но от Pampers съм много доволна- Baby Dry и Active Fit.

Времето ни развали всички планове за днес ... Но и вкъщи ще си направим весел ден!
Menowin пее и танцува добре, но ми изглежда много агресивен. И за война да пее, и за любов- винаги стиска зъби и гледа като озлобено животно. Аз си падам по нежните души!  Peace

# 713
Така е, но е разбираемо след живота,които е имал досега. Но аз го намирам за естествен.А Мерза всичко му е комерсиално -тату,жена,дете. Нищо не идва от сърцето. Rolling Eyes А това мюсюлманско зелено, с което всичките му фенове са облечени е  Sick

# 714
ссупер сте, и много бързи! още веднаж мерси. Simple Smile на памперс да са ок, но всеки ден по шест седем памперса много дебело излиза, а? потготвям се за гости с бебе на шест месеца, а съм толкова смотана по тези вапроси,чеее  те на тази вазраст какво могат бебетата? плЮшени играчки мисла да взема и залагалки, а друго трябва ли?

# 715
  • Виена, Австрия
Здравейте!

Черпя по едно следобедно  Coffee Coffee Coffee

Мели, честит рожден ден и от мен!  bdbaloni
Да си жива и здрава и винаги обичана майка и съпруга!

Ди, все се каня да ти благодаря, че ни "светна" за "бакалията" и все забравям.
Не съм поръчала още, но ще гледам да го направя при първия удобен момент, особено и след като Съни даде добри отзиви.

Съни, и на теб данке за интересния сайт със занимавките!
А за снимките  ти във Фейсбук, мога само да кажа, страхотни деца и страхотни яйца   bouquet

За памперсите не бих могла да дам оценка, по простата причина, че през цялото време съм ползвала само на Памперс и по изключение един-два пъти на Мюлер, които също са добри.

Посещение на "Кафе Капучино" и аз съм запланувала, само да видим кога ще успея да го реализирам.
Иначе идеята да си направим някой път там "форумска" среща подкрепям с две ръце.

Вчера бяхме на разходка из Niederösterreich и се разходихме  и до замъка Лихтенщайн.
Изглежда много внушително отвън, но за съжаление не успяхме да го разгледаме и отвътре, защото е затворен за реновиране. Пред него има страхотна поляна, където през почивните и празнични дни, при хубаво време, човек може да седне на по чашка кафе, бира и т.н и да се полюбува на величествената гледка.

Габи, да не е проходил Филипче? Никаква те няма да се похвалиш  Naughty
Ако е така, честити ви ходещи крачета!
Нека водят малкия сладур Филип винаги и само в правилната посока!   remybussi

Изчезвам да се изкъпя на спокойствие, докато Тали спи, че като стане съм  и обещала, дъжд не дъжд,  да ходим на разходка.
Мойто дете, ако един ден не излезе и  perko

Лека вечер и успешна нова седмица!   bouquet

# 716
А какво е ДСДС newsm78 и кои са Мерза и Меновин, освен че пеят и танцуват  Blush къде да го видя туй чудо Flutter
 За памперси аз съм за Актив Фит, Бейби Драй нещо ги развалиха напоследък.
Абе, мине не мине и някой заговори за кремчета с китова мас пък аз си мислех, че кита е защитен вид Stop да не им правят антицелулитни процедури с източване на мазнините  Twisted Evil

# 717
Ро, това е Deutschland sucht den Superstar Grinning Тук можеш да погледнеш клиповете от последното предаване. В средата на страницата някъде има Aktuelle Video News, четвъртото видео е Menowin singt I swear, а шестото-  Mehrzad sing Ich kenne nichts.

Съни, аз специално вчера сътворих иконката с надписа в зелено, а ти сега ми повръщаш тук. Изобщо не си politisch korrekt, но нали си симпатяга, ще стисна едно око  Laughing

Sonnestrahl, най-добре попитай какво му е интересно на бебето. Всяко дете се развива различно и се занимава с различни неща...

# 718
4естит рожден ден на меликат на патерици. Много слънце в живота ти

Тук времето беШе страхотно (слън4ево и топло), праzнувахме ерсткомунион, кръЩене и рожден ден, та съм се подула от ядене. Торти не искам да видя преz следваЩите седмици. А какво е времето във Виена?

Полzвам само памперс, другите марки някак не ми допаднъха.

Аz съм zа Меновин, прави сте zа иzлъ4ването, но танцува страхотно и има супер глас.
Sonnenstrahl, на мен бодита винаги са ми трябвали, много практи4ен подарък.

# 719
бакалията доставя и боза!!!! е това е новина, тъкмо питах миналата седмица Laughing

мен не ми се поглежда макдоналдс, бях днес с Алекс на кино на Drachenzähmen leicht gemacht и после трябваше да изядем 6 детски менюта за да съберем драконите. ще трябва и да повториме, че у дома избухна война за някои екземпляри, та ни трябват по 2 бройки. но филма в 3Д е много за препоръчване за момченца над 3 год. нищо че пише от 6.

Общи условия

Активация на акаунт