С мирис на цветя, настъпва пролетта. 43та тема на мами в Австрия

• 34 078
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • Виена, Австрия
Здравейте!

Бърз запис от мен придружен с  Coffee Coffee Coffee, нищо че вече е "ракиено" време  Mr. Green

Лек ден и приятни почивни дни!   bouquet

# 691
здравейте момичета! прочетах темичката ви, но не намерих отговор, та се престрашавам да питам. Wink в кои магазини в виена мога да намеря хубави играчки на изгодни цени? много благодаря.

# 692
здравейте момичета! прочетах темичката ви, но не намерих отговор, та се престрашавам да питам. Wink в кои магазини в виена мога да намеря хубави играчки на изгодни цени? много благодаря.

müller v stadioncenter i na mariahilferstrasse

# 693
Здравейте и от мен  Grinning

Слънчев лъч
, само магазини ли те интересуват?
Аз съм купувала неща на Lego Duplo в Amazon на много изгодни цени... Виждала съм и в Ebay, но разликата е в доставката- често в Amazon е безплатна... Иначе от магазините- Ди вече ти е казала за Müller, а може да погледнеш и Toys "Я" Us ...

Рокси, аз също съм със сушилня и съм доволна. Виж, дали има достатъчно място в банята, а, ако не- можете да сложите сушилнята върху пералнята. Продават се универсалнни приспособления, които се *монтират* между уредите, за по голяма стабилност. Или си вземете уред 2 в 1, но в този случай внимавай коя марка, защото много от тези уреди не могат да сушат, както трябва.

П.П. Дами, каква козметика използвате? Някой има ли впечатления от медицинска козметика като примерно на Avene? Изобщо, днес съм на вълна козметика, кремчета, маски... Ей, такива неща! Нали идва уикенд..  Grinning

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 22:54 от Лили - Лу

# 694
Добър вечер, Наздраве на другарите по чашка  beer3,

Пазарувайки днес в Меркур си харесах ей тва чудо:
http://www.neckermann.at/product/Haushalt,Haushaltskleingeraete, … ;NMPagingPageNo=2
Като цена беше 80-90 евро. Аз ще го ползвам в градината, там имаме едно малко къще (20 кв.м.) и ще е най-вече за нещо набързо.
Та се чудя дали си заслужава парите, някои имал ли е досега подобен уред?

# 695
Еми - ще питам мъжът ми утре
Zizuna - подобна печка имахме навремето на вилата в БГ, вършеше чудесна работа.
Лили - ти след плодовите диети, реши да направиш и разкрасителни. Супер  Peace  Аз ползвам винаги едни натурални кремчета с китова мас, дъвка, прополис от една аптека от Варна - не понасям химия на кожата си, все ми щипе или се зачервявам. За косата ползвам в момента на Ducrey - анафазе, анастим и анакапс.

и да се оплача, всички се изредихме болни, днес Алекс реши да повтори  Cry

# 696
Добро утро!  Grinning

Смайли, на мен уикендът често ми е време за почивка, разходки семейно и разкрасителни процедури- друго си е, когато половинката си е вкъщи  Heart Eyes

За медицинската козметика- и аз се замислям да променя изцяло. Сменях няколко години между Vichi и Clinique, но всичко ми изсушава след време.. Сега съм се спряла на Avene за свръхчувствителна кожа, но първо мислех да поръчам на La roche posay. Имат и декоратвна козметика, но много противоречиви мнения има онлайн..

Козметичката ми предложи някакъв грим на минерална основа, но не ми вдъхва много доверие. Но не заради самата козметика, а заради нея. Правеше ми microdermabrasion, но имам чувството, че пестеше материал и време. Козметик, при който да съм постоянен клиент, още не съм намерила за толкова години... Все нещо има- много чакам час, или е далече, после пък обслужването не е ок... Сега се изкушавам да пробвам там, където ходя на фризьор, и другите услуги.. Ще го мисля..

Ducray е страшен продукт! От Интернет ли поръчваш?

Бързо оздравяване!

# 697
Усмивка, как се казва това кремче? От аптека Попова ли е?

# 698
Лили - да от нета http://www.medikamente-per-klick.de/shop/index.html
Еми - да, Попова аптеките, миналото лято заредих 6, имам още 2 броя, сега като кацна м.май ще гледам първо тях да осигуря. Казва се  newsm78 "подхранващ крем" с прополис, с дъвка, с китова мас....има най-различни

Габи, - честито ти проходило момченце. Да е жив и здрав нашия пухчо    Kissing Heart  стягайте прощъпулника.

# 699
Усмивке ти с кой ще летиш до варна? Има ли някой линия с евтини билети за през лятото? Че аз съм се видяла в чудо  ooooh! Под 900 Е не намирам  Tired за 4-мани
Момичета вижте на какъв саит попаднах   Mr. Green
http://krokotak.com/category/zanimavki/
Намерих супер готини идеи за кофти време като сега  Sunglasses
Днес сме на боядисани макарони  Mr. Green

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 14:34 от Sunny...

# 700
  • На Дунава
Sunny, супер страничка си намерила! Запазвам си я и след някой и друг месец започваме и ние целенасочен ръчен труд!  Hug

# 701
Съни, много интересен сайт   bouquet

Смайли, пробвала ли си това на Ducray? Между другото, този австрийски сайт предлага 3 евро Gutschein за нови регистрирани клиенти.

# 702
Момичета днес черпя с торта и шампанско: имам рожден ден.

Лили Лу, аз ползвам Виши и Клиник и съм доволна. Да не би продуктите, които ползваш да не са вече подходящи за кожата ти, опитай с друг продукт.

Днес опитахме ресторанта Кафе/Капучино и останахме много приятно изненадани. Определено ще го посещаваме отново.

# 703
Мели, Честит рожден ден!

Не знам откъде се получава това с продуктите.. Дори и за чувствителна кожа да са нещата, пак трябва след време да сменям, защото кожата около скулите изглежда суха.  Разкажи нещо повече за този ресторант Капучино, моля те! Къде се намира?

Дами,
следите ли DsdS?

# 704
Melikat - Честит Рожден Ден
много, много здраве, късмет и любов  
Съни - летя с БГеър, запазих си билета преди не повече от месец
и ми струва 441,40 лв, като го обърнаха с таксите е 232 евро. Много е неприятно, че няма евтини полети до морето, но пък ако кацна в София и от там с кола, отиване и връщане пак идва толкова, колкото е самолетния до Варна.  Иначе и на Австрийските цените са много високи и аз незная още как ще отидем до БГ за лятото.
Мерси, че сподели с нас сайта, много интересни идеи.

Лили - това е Анакапс, хапчета ги пиеш месец-два и се радваш на нокти цяла година./и не само това  Simple Smile/

...А на Виши, ако на някой му трябва шампоана Dercos-energising - подарявам го, не даде ефекта, който очаквах на моята коса.

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 20:21 от :-))

Общи условия

Активация на акаунт