С мирис на цветя, настъпва пролетта. 43та тема на мами в Австрия

• 34 101
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
уомби, федър май имаше облака предвид за работата....

федър, ако мъжа ти е в друга каса, различна от твоята, детето има и 2те на карата и може да ходиш на 2 различни лекаря за тримесечие, просто 2рия лекар взима другата каса. ние сме така и никога няма проблем.

голям идиот съм, седя у дома и рева, че децата ми липсват. висях на скайп един час да ги гледам и слушам и после отидох да им оправя стаите и ревнах... Cry и пак ме прасна главоболието, ще мра скоро Confused

# 61
Ди, удари един валидол или ако имаш от онова сиропче за кашлица ( кодипертусин), ако нямаш сиропче и свещичка ще свърши работа Mr. Green с една чаша винце и се опни в леглото. И стига си ревала!  Да не им е лошо на децата!
Приказвам аз, ама още не съм се отделяла от детето за повече от няколко часа. Кой знае как ще ви рева ако един ден е далеч от мен за по-дълго.

# 62
разбира се, че облак. извинявам се

аз съм в касата на миньорите - vaeb, идея нямам за техните правила. но май по - бързо ще е да ида при тая лекарка, че поне ясно какво що. пък ще я сменим през април. ще сме без час и дано не чакаме много, че уж имам важен ден в работа....
деяна, интересно това, което казваш. защото сега в спешното направо записаха моята каса

с никола съм се разделяла 2 пъти за по 1 седмица и през деня не усещах толкова липсата, защото или карахме ски, или сърф. ама вечер лоша работа. все пак, мисля за родителите е по - трудно от за децата

# 63
Ди, удари един валидол или ако имаш от онова сиропче за кашлица ( кодипертусин), ако нямаш сиропче и свещичка ще свърши работа Mr. Green с една чаша винце и се опни в леглото. И стига си ревала!  Да не им е лошо на децата!
Приказвам аз, ама още не съм се отделяла от детето за повече от няколко часа. Кой знае как ще ви рева ако един ден е далеч от мен за по-дълго.

кодипертусина го оставих на майка ми за Виктор че кашля. имам волтарен, ама някакси не искам да го пия. паркемед най ми се услажда Mr. Green
тебе пък не те виждам, чудя се как Дани ходи на градина без да реве? моите толкова от рано ги пратих и на тагесмутер, и около 7 детегледачки смених, и са отворени повече отколкото искам, и пак ме тресе всеки път като ги няма... не знам какво щеше да е ако нон стоп са с мен. на децата изобщо не им е лошо, весело им е и се радват че не са на градина. пият чай! о чудо, и обуват пантофи. ама това е казармата на баба, знам си аз  Mr. Green

федър, това правило е независимо кои каси са, ние сме аз във ВГКК а мъжа ми е в СФА и понякога ме питат коя каса да вземат, понякога сами си избират от кой могат повече пари да дръпнат. мен ми е все едно.

# 64
Ето и малко информация за гъбата-мисля, че е същата:
http://www.vselena.com/tibetska_gaba.html

Инфото го намирам за доста забавно  Laughing

И аз ще я изпробвам, но след постите  newsm53  Да видим какъв ще е ефекта... Със сигурност няма да навреди или поне така мисля. Чух, че може, след като се измие да се залее само с мляко и да се остави в хладилника за по-дълго време, ако не се ползва и после пак се измива и залива наново и се изчаква да втаса и тогава се пие пак. Не се пипа с ръце и да не се докосва до метал, т.е. прецежда се през пластмасово сито. Няколко мои приятелки са пили редовно и са доволни, ама сигурно всеки организъм различно реагира.

# 65
  • Виена
Гъбата е стояла и в моя хладилник  Peace От линка на аннаконна най-ми хареса т.10  Flutter Но нямам спомен да съм преживяла следствие употребата й чудеса  Crazy
Саре, дано ти помогне! Разказвай, ако получиш желания ефект. Ще си вземем гъбка от тебе. Спомням си само, че условието беше да я разпространяваш на n-души, че да действала... Суеверия! Утре ще ти звънна и ще ти дам за 1846 път телефона си  Wink
Ди, на мен сърцето ми прескача само при мисълта да го оставя зверчето. Какво ли ще стане, ако се наложи да преживея няколко дни без него... Федър е права - по-трудно е за нас. И Облакът ме подготвя за "раздялата" с детска градина. А и Ели ги описва едни драми...  ooooh!
Хубава клюкарница се получи днеска. Както обикновено, покрай Филип не можах да се видя с много хора, но да се надяваме и това да стане скоро. Идва хубаво време, дано се срещаме по-често!
Още нещо исках да пиша, но не се сешам в момента...   

# 66
Няма да ви казвам, че съм хремава за да не развалям темата. Но ще ви споделя, че отивам да напълня ваната, в чисто-новата ми баня, с щори вместо перденца с къдрички и с шкаф под мивката, който го носят крака от Икеа Норд (това пък има нещо общо с Уомбат и така) Mr. Green
Завиждам ви за срещата, но след 2-3 седмици ще се дотътря и аз. Ще видите  Sunglasses

В градината са ми цъфнали минзухарите и от днес спирам да се ядосвам за глупости.

(п.с. проверката за правопис настоятелно се опитва да ми поправи думата "къдрички" на "катерички"  Mr. Green)

Лека нощ!

# 67
Искам и аз такава гъба!

# 68
  • Виена, Австрия
Добро утро!

food010  food010  food010

Честит празник!   bouquet
Бъдете здрави, все така красиви и винаги обичани!   bouquet  bouquet  bouquet

Успешен ден ви желая!   love001

# 69
Жени мерси за кафето и за хубавото пожелание.
Честит празник и от мен на всички.

ЖЕНАТА Е НЕГЪРЪТ НА СВЕТА

Жената е негърът на света.
Тъй е то... Помислете.
Жената е негърът на света.
Помислете и нещо сторете.

Караме я да се гримира и да танцува.
Ако не ще да е роб,
казваме, че не ни обича,
ако е искрена,
казваме, че се прави на мъж.
Унижаваме я,
а се правим,
че е нещо по-висше от нас.

Жената е негърът на света...
Тъй е то.
Ако не вярвате,
погледнете онази, която е с вас.
Жената е робът
на всичките роби.
Ами да... По-добре
да изкрещим това.

Караме я да ражда
и да ни гледа децата
и я оставяме после,
защото е стара, тлъста кокошка.
Казваме, че трябва
само да си гледа къщата,
а после се оплакваме,
че ни е чужда,
че няма какво да си кажем,
толкова е проста.

Тъй е то.
Ако не вярвате,
Жената е робът
на всичките роби.

Да, помислете.

Всеки ден по телевизията я ругаем.
И се чудим защо е толкова
безволева и слаба,
а на младини
убиваме свободната й воля,
казваме й да не знае много,
а я правим на глупачка.

Тъй е то.
Ако не вярвате,
Жената е робът на всичките роби.
Ако не вярвате, по-добре
изкрещете това.

Джон Ленън

# 70
На мен пък от статията ми хареса "Доктор-нарколог". Облак това еквивалент на анестезиолог ли е ?
Обаче точка 5 ме убеди напълно и искам, искам, искам и аз гъбааа  Grinning

Ооо, вярно, днес е 8ми.

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 10:21 от fat.wombat

# 71
Честит 8-ми март,
много много любов 
и семейно щастие на всички   newsm51

# 72
4естит 8ми март на вси4ки.
Много усмивки, радости и веселие smile3525

# 73
  • Vienna
Честит 8ми март момичета бъдете гледани, глезени и обичани майки и жени!  bouquet

Облак ,честито дано новата ти работа те удоволетворява и зарежда с положителна енергия!

# 74
Сюзън съм с чужд ник и ви поздравявам с 8 март  bouquet
В България все още си е празник този ден , макар и да вали сняг и вие вятър, настроението е осмомартенско!
Страшно съм доволна от австрийските линии, ще пиша повече като се прибера!
Що не пуснете снимки от срещата?!

Общи условия

Активация на акаунт