Баба Марта(a и пролетта)при нас дойде,тук хEлва и кюнефе нa kopeM ще се ядеTR-30

• 52 530
  • 744
  •   1
Отговори
# 135

Мирише на кафенце.Айде събуждайте се,който е станал рано да завтаря.

Девойки,тоз сняг шъ ни разкаже играта.Аз съм лесна,вас мисля,как се придвижвате

до работа.Пазете си краката и телата.Довечера всичи да сте на линия.Ша въ проверявам. Simple Smile

# 136
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Heart Eyes Heart EyesДобро утро и от мен!Спасчееееее!!Много красота,наслада за очите и топлина за душата са твоите лаленца! И аз съм безмълвна като Анжето.И точно любимите ми в жълто и червено,ох много ти се радвам,да си жива и здрава,направо ми се тръгва към Пловдивско да знайш!  Hug И бели ако имаш,направо при Онур Аксал те пращаме! Laughing Mr. GreenКога гледахте филма по Дискавъри,и аз искам да го видя,и благодаря за това което сте написали за историята на лалето. Днес тука е дъждовно,влажно и вятъра е гаден,абе студено си е. Истанбулки как е при вас?

Делтичкеее,доживяхме ,душеее,палтенцето веке е на боклука! Mr. Green Laughing Joy
Аз сега взех да зървам "Малки жени" и основно новите с Мурат и Туба,Листопада го оставям на вас,но сега сцените с Джеврието са ми интересни. 
На цялата дружина желая приятен следобед! Hug Hug Heart Eyes

# 137
  • Varna
МИЛА МИ СПАСУНЧЕ Hug
Благодаря за каЙветУУУ. Много обичам със канела. Така си го пия всяка сутрин а може и всеки следобяд, не отказвам на канела Joy
Отново ме накара да ти се възхитя  Hug  Ама и момчетата ти са чудесни. Моя все няма време за мене, все приятелите му са на първо място. Ама хайде да не говоря повече.....
КОМПАНИЯТАААА КАК СТЕ БРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ Hug Hug Hug Hug Hug
РЕДЕМИИИ Hug
Днеска нямаме сняяяяяяяяяяяяяяяг, newsm44много се радвам ама многоооооооо newsm47
Листопада взех да го прескачам, ама наистина това с ДжавриетУ и на мене ми е интересно. Ама хвърлям по едно оЧо на другия по Нова.
Да ви сложа сега един обяд, че аз днеска обядвам по това време преди тренировките, че да мога да се гъна спокойно. А днеска вече мога да ходя. Хем съм се отървала от грипа, хем няма сняг. Е пръста на какът ми е още така, но няма да го насилвам него. Ще внимавам много, че доста време отцъствах и бая сЪ закръглих smile3521

# 138
  • на морето
Мархаба  ,тайфата !  wavey
Срасе , Делтичка, златни ви ръце момичета! newsm51  Благодаря за кайвето и обяда !
Спасунка , евалла ти ! newsm10 smile3501 smile3501 Сама да се хванеш на това рисковано занимание,всичко на твоите ръце да е ... хич не е леко ! Но пък , ако си удоволетворена от обстановката и резултата  , това е чудесно ! В края на краищата да работиш това ,което ти харесва (или ти е хоби ) си е оптималния вариант !  

Анджи , мило , мерсаж  за инфрмацията относно историята на  лалетата .  Hug smile3525 smile3525
И аз май не съм засичала филмчето по Дискавъри, или най -мтого нещо частично да съм "хванала" защото някои неща ми звучат познато .... newsm78  В интерес на истината , допреди няколко годинки (преди да посетя Стамбул и екскурзоводката да ни разкаже за лалетета .... Я ,ето сетих   smile3555 ooooh! ooooh! ooooh!се от къде са ми познати тези истории! ) си мислех ,че лалети си е made in Holland   Crazy Embarassed Mr. Green  . ама изобщо , не съм се замисляла за друга версия ... Нали тъй съм чувала все ...холандски лалета .....А то ...къде бил ключа за палаткатааа ..... . smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 newsm53 smile3503

А колкото до преводите на стиховете , миличка , спомням си часовете по Художествен превод  в Немската гимназия ... и как превеждахме стихове ....Така е , все едно го пренаписваш , но не от твое име , а от това на автора ... и за това е още по -сложно ...  Даа , а бяхме ..млади ..  Правила съм таквизи неща ...та  за това се опитах да се "изкажа  компетентно ". Демек -разбирам те ! Браво на тебе - поздравявам те за това ти занимание !   newsm51 newsm51 smile3501 smile3501

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 13:06 от asha

# 139
Редеми,заповядай,радости за очите има и ако е рекъл господ още ще има.Много си

мислих да насадя бели лалета,сега съжалявам,търсеха се.Има Онурки много непроявени./в нета/

Делте,добри ми са момчетата,ама и те все бързат за техни си важни работи и да се отърват

от мене си вършат качествено помощта.Все:казвай бързо какво искаш,че ме чакат.Като ме

облъчат с въпроса и аз забравя какво съм искала.Обаче се изтарикатих, ставам рано, правя

кафето и запиша на една бележка поръчките и изчезвам да не слушам коментара.Действа

безотказно.

Още те мъчи това пръстче, какво излезе от снимките?Ортопедите какво ти казаха?

Няма страшно от окръгляне-една по-окръглена жена винаги има какво в повече да даде....

Аше писали сме по едно и също време.И двете ми е и работа и хоби/Като анцуга-хем си е анцуг

хем си е панталон/

Аз на тва викам трудно - На Анджината работа, на Лора и Хаксев, на Мистик и на всички дето

работят с ума си.На мен природата помага.

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 13:15 от spaska.53

# 140
  • Varna
СПАСУНЧИ Hug
Да работиш хобито си това си е шестица от съдбата!!! И ти се радвам, че така ти се е получило newsm10 А това със белЯжката много ИтрУ, многооооуууу Joy
АШЕЕЕЕЙ Hug  bouquet
дригигитИИИИИИ Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 141
  • Варна
Спаси , аз имам още  Confused: , понеже съм Мара-Подробната  Mr. Green
1. Отглеждаш ли други цветя , освен лалета ?
2. Знаеш ли нещо за получаването на нови разновидности , в смисъл , как става това ?
А това с епистоларните контакти със синовете - хитро-о-о ! ... Ще го запомня и ще го пробвам ! ... Че моят син , докато не му се разкрещя ,
хич не ме чува ... Пък аз най-мразя да крещя ... Искам да бъда дама  

redemi , защо харесваш сцените с Джеврието ? ... Да не взимаш образец , какво свеки да бъдеш някой ден ?  Mr. Green
Сакън ! ... Че три снахи ще имаш и едва ли ще ти се паднат с биволски нерви като Фикрет , да ти правят психоанализа ... По-голяма е вероятността да са като Ферхунделката , че и като оформят една тройна коалиция ... мале - мале ... пази и варди , дето има една приказка !  Mr. Green

# 142
  • Истанбул
Момичета, имам една тъжна вест: моето миличко приятелче, душичката ми, нашият син и член на семейството ни и източник на моя ник тук, Мъстък, вече го няма! Приспахме го снощи... Не ми се приказва... До по_късно!

# 143
Съчувствам ти, mistik! Знам какво е...

# 144
  • Варна
Мисти , прегръщам те и ти съчувствам ! ... Но как така ? ... Не си споменавала да е бил болен ... Нещо внезапно ли се случи ?

# 145
Мисти,съчувствам ти за загубата на любимеца. Hug

# 146
  • Казанлък of all places
Мистик,  Hug

# 147
Мисти -   Hug Hug Hug (поне не се мъчи сега милата душица .. наистина беше прекрасно създание ... радвам се, че успях да го видя вчера без и да предполагам, че ще е за последно ... да почuва в мир .... (на детето не съм казала - знаеш че и тя много го харесваше и постоянно пита за него ... ))

На всички гуш   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug (чета ви, но съм леко като ударена с мокър чорап(в здравословен аспекT) по главата цяла седмица вече ,а задачите трЕбе да са вършат ....)

ps: имате много поздрави от Sneji (все още нямат интернет...)

# 148
  • до вятърните мелници
МистикHug Hug Hug Hug Hug

и аз знам какво е! и до днес като си разглеждам снимките с него ми се доплаква Cry идеално братче ни беше... най-добродушният, най-любвеобилният, най-чувствителният пекинез, който някога е съществувал... Cry Cry Cry

# 149
Misti, съчувствам ти! Hug

Общи условия

Активация на акаунт