Баба Марта(a и пролетта)при нас дойде,тук хEлва и кюнефе нa kopeM ще се ядеTR-30

• 52 522
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • Varna
Мистиии, Мистиии, Мистииии Hug
Разплака ме бе Душеее, ако щеш ми вярвай, ама знаеш, че ти писах, че твоето много прилича на моето. Днеска тъкмо със котарака на ръце говоря със моЙтУ Ашкъм  и се обръщам към котарака със името на моето кученце.  Мила само ние със животинчетата знаем какво ти е Hug Спирам, че не мога да виждам......
БЗ Hug
Дръж сЪ сестроУ. Като знам как препускаш и какви километри навърташ а как учите със БЗ-малчева. Незнам, незнам как се оправяш, просто незнам. Не ти остава време и да се разболееш тииииии Hug
Момичета като ви чета, без да ви правя вятър все сте едни яки мацки които даянят ама даянят Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 151
mistik  Hug Hug Hug  Съжелявам, че така се е случило, но това е животът! Бъди силна и не се предавай! Ние с теб и те обичаме! Дано се утешиш скоро!

# 152
  • софия
merhaba, много моля някой да ми преведе за какво се пее в тази безумно красива песен   bouquet
http://www.youtube.com/watch?v=-Vxv_C9MJfA  

# 153
  • Истанбул
Добро утро Hug
Мистик и тук да напиша=бъди силна HugТи направи всичко,което беше възможно,все пак 17 години не са малък период.Още повече ,че миналата година прекара доста тежка операция.
Животът е един физиологичен процес и идва ден ,когато този процес свършва.

# 154

Добро утро,приятели

сложих кафето да се разсъним.Да споделим мъките си и разкажем за радостите си.

Мистик,ела , ние всички толкова те обичаме. Hug

# 155
  • Казанлък of all places
Добро утро, момичета!
За пръв от една седмица не вали сняг! Може ли да си отдъхна за момент?

Мистик, как си?

merhaba, много моля някой да ми преведе за какво се пее в тази безумно красива песен   bouquet
http://www.youtube.com/watch?v=-Vxv_C9MJfA  
Аз намерих само на английски превод, слагам го ,а ако трябва на български, свиркай !:)
Цитат
ağla sevdam, ağla/ cry my love, cry
ağla, zorba bu dünya/ cry, this world is tyrant
ağla, susma ağla/ cry, dont be quied cry
ağla, ağla/ cry, cry

kördüğüm çember dört duvar/ those four walls is deadlock circle
can evinde bıkar, can uçar/ the soul becomes tired in her/his house, the soul flies
boş kalır o hanlar, saraylar/ those caravanserai, palaces becomes empty

beni sen al/ you, take me
yeminim var/ i've a oath
kül oldum, söndüm/ i became ash, i burnt out
ateşine sar/ wrap to your fire
sar, al beni sana sar/ wrap, take me wrap me to yourself
sar, sar/ wrap, wrap
bana sensin yar/ youre the dear to me

habersiz kuşlar geçer/ unawared the birds passes
geceler zehir zıkkım/ the nights is very hurtful
gözlerimi sel basmış/ the flood had raided my eyes
yağmurlar ardındayım/ im behind the rains
aşığım, ben sana çok aşığım/ im in love with you, im very much in love with you
yola çık, yollardayım/ come out, im on the ways

# 156
  • на морето
Мистик, миличка ....  Идея си нямаш колко добре те разбирам  и ти съчувствам  ....... От лятото миналата година до скоро преживях  тази болка на няколко пъти ...,че и други работи ...но ... не е за тук ...  Знам...... боли много..... и се чувстваш виновен , че си се предал и не си направил нищо повече  за да помогнеш на невинната душица , която само жално и безмълвно те гледа с тъжни очета ....  Или вече няма дори силици да гледа .....И ти се иска да можеш да правиш чудеса .... и си готов да дадеш година от живота си  само и само то да се оправи , да стане , пак да се завърти около тебе  , да се погали ....Ох ...ревнах ....
 За съжаление , душко , техния живот е малко по -кратък от нашия и това най -тежкото .....Знаеш , че един ден ще се сбогувате ....И е неумолимо  и безвъзвратно .... В края на краищата това с приспиването е начин поне да му се спести агонията и мъките .... особенно ако малката душичка е болничка и нищо не помага ...... Постъпили сте хуманно ..... Въпреки ,че за момент се чувстваш като ....

С тебе съм !!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

пс: Предполагам никът ти е неговото име.  Аша  беше една от моите любимки , която за съжаление вече също не е  до мен  ......

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 09:02 от asha

# 157
  • Varna
АШЕ Hug
Разплака ме и ти Cry
МИСТИК Hug
Ашето е права мила, че поне са му спестили мъките. А моето така го мъчиха, така го мъчиха, че сега като ти пиша и ревааа, ама ревааа. Ако не беше се мъчило толкова, душата ми щеше да е по спокойна. А аз и до сега рева, толкова години ме боли....
И както каза Спасунчето, чакаме те Мисти Hug И да си поревем дори, нали за това са приятелите. Да си правим майтапи и да говорям смехории но и да ревем заедно и да се подкрепяме Hug Hug Hug

# 158
Момичета вие сте невероятни, силни, непоколебими, но с меки и добри сърца. Вие сте истински приятелки, а нашият мъж за цвят
Дядо Хаджия е нашия разум, който контролира емоционалните ни душички  Hug
В най-трудните си моменти винаги съм намирала подкрепа тук и сте ми вдъхвали сили и кураж, за което ви казвам едно огромно БЛАГОДАРЯ !!!  
Надявам се и   Мисти да усеща нашата подкрепа и обич  Hug Hug Hug

# 159
  • софия
angelina.bgk, много ти благодаря  bouquet. ужасно ми харесва, страхотна песен.

# 160
Цвете, май Анджи беше казала, че

сродните души през деветдесет и девет теми се намират.Кажи как е твоето мъжле?Оправи ли се?

Анджи, отдъхни си, напълно заслужаваш.Вие с Бизи като че ли сте най- вървящите по географията.

Мисти, направили сте възможното и сте постъпили хуманно,че към тъгата да няма угризения.

Делте Hug Аша Hugсъщо съм преживяла загуба на любимец,но живота ни предлага загуби

и придобивки и изобщо изпитания.Нека имаме сили да ги понесем.

П.П.Анджи от аватара се вижда една руса глава съсредоточена над поезия или превод?

# 161
  • Казанлък of all places
Ами ако помня вече над какво...? ама руса БЕШЕ, вече е побеляла (шшшшт, да не кажете на някого! Simple Smile)

Имахме мастиф, някой ден ще му намеря снимките, най-прекрасното куче на света.Извинете, ако се повтарям. Почина преди 3 години от болест, и ние предпочетохме да я приспим,много болна беше накрая. Набор на големия ми син,по-тежка от мен , най-верния почитател на мъжа ми. От както почина Франчеса, той друго куче не иска. И аз, ако трябва да съм честна. Виж, котарака си го обичам и си го глезя... винаги съм имала котки.Само мепритеснява,че напоследък много се вре да лежи в мен,или нещо здравословно не съм наред, или енергията ми не е добре насочена...

# 162
Или напоследък все ти го му даваш храната!  Joy

# 163
  • на морето
Анджи, съжалявам за кучето ! Hug Аз  и динозавър бих гледала , ама първо са измрели , и второ -не знам как ще му насмогна с храната ... Второто се отнася и за другия ми мерак - голямо куче .
Това ми е спирачката ... Инък мастифът си е страхотен сладурчо .... (не му ли текат лигите много )
А котаранчо на колко е годинки ? Хапва ли нормално ? Нещо друго необичайно  забелязала ли си, освен ,че се гушка повече  ?

# 164
Анджи,ще си мълча,аз тайната си пазя с боя,че всеки бял косъм е белег от преживяно

удоволствие Mr. Greenда не ми завидят и разпитват Mr. Green

Котараците на пролет стават големи ухажори и да не си фантазира неправилно

нека се разходи за нещо подходящо.Имам два/единия е като аватара ми/и точно това

правят,макар да са на свободно отглеждане все в краката ми.Някой ден ще стана паднала жена.

Общи условия

Активация на акаунт