Баба Марта(a и пролетта)при нас дойде,тук хEлва и кюнефе нa kopeM ще се ядеTR-30

• 52 516
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
джорди да ти е сладко   bouquet точно такива кроасани правих вчера , ама не успях да ги опитам, че нали лунувах  Crossing Arms

абе не знам при вас ама при нас даже заваля дъжд Tired..ми баба марта май не ще да си 'оди още  Whistling айде другата седмица ако е по-топло да се разходим пак до" мода" ..ти събирай азиатките , аз ще подбера европейките и да си похуртуваме на вашия бряг

# 226
  • до вятърните мелници
леле Мила, каква воля какво нещо! Браво!

ооо, аз съм твърдо ЗА Мода! който дойде е добре дошъл, само времето да е над точката на треперене  Mr. Green

да си призная още го сънувам онова страхотното пиде със скариди !!! направо нямам търпение пак да отидем там да хапнем hahaha

хора казвам ви, има едно малко ресторанче в Мода, правят най-вълшебното и огромно пиде в цял Истанбул! Това дето аз го ядох почти го докара на годзилска пица bowuu а какво разнообразие има, като никъде другаде. айде преглъщайте и идвайте да се черпим  Joy и без такива "на диета съм!"  Naughty

# 227
  • Казанлък of all places
Да млъквате веднага с тия пидета, че толкова не ми се бяха увиждали пости от незнам кога! Аз се записвам за посещение в ресторантчето, Джорди, жива- умряла, водиш ме! Защо си избрахме дата за среща извън постите, нали за това, да можем да опитваме от всичко?!
За вас ( както и за мен ) - супа от броколи!

И искам от времето да се оплача! Това не е баба Марта, това си е направо Баба Зима , както каза една адашка! А кака ви се спретнала по кожено манто , и вчера така се беше, добре, че от колата, в панаира и от панаира - в колата. В кратките мигове на придвижване в открита местност го извършвах хипер бързо и ергономично наведена.Днес пак така ще се движа явно, хем и  без кола!

И друго да кажа: чета на Орхан Памук "Името ми е Червен" и откривам как аз едно време съм започнала с грешната книга. С тази е трябвало да почна. И е по-динамична, и по- интересна като история и всичко. Тюх, защо ми трябваше оназ Бяла крепост и онзи ми ти Сняг!  Simple Smile

И като казах сняг ...вън прехвърчат снежинки.
Туй то.  ooooh!

# 228
Аз пък си почнах с "Името ми е Червен" и все ви се чудя що ви е муден Орханчо  Laughing
Макар че след това и на мен почна да ми става бавничък  Wink

Анге, по наше село е слънчево и топло, ела тука!

Аз посетих по обед библиотеката , заредих се с четива и сега може и сняг да пада!

# 229
  • Варна
На някой не му ли се обсъждат Фикрет и Тахсин ? ... Много ми харесват такива неочаквани любови Не знам дали е нормално  Mr. Green , обаче за мен тези двамата излъчват много повече еротика , отколкото се съдържа в сцените с голотии в американските филми , или пък с размяна на страстни и сладострастни погледи в латиноамериканските сериали 

# 230
Бля!
Във Фикрет и Тахсин взети заедно, има еротика, колкото има в Джеврието.
Лорче, на теб май ти е пролетно  Laughing

Аз пропуснах серията в понеделник, когато е почнала да става заварката, така че по течата съм пас. Изтеглих си я от лапачето и довечера може да я изгледам.

Иначе съм съкрушена от предстоящата смяна на актьора, дето играе Шевкет, с оня смотльо. Шевкет, не стига, че го дава мухльо, ами занапред ще е и грозен.

# 231
  • Варна
Бля!
Във Фикрет и Тахсин взети заедно, има еротика, колкото има в Джеврието.
Лорче, на теб май ти е пролетно  Laughing

Ами не знам ! ... Май не е само от пролетта ... Аз съм си малко шантава в туй отношение - на филмите рева там , където на никой не му е даже тъжно ( респективно - сълза не отронвам , където нормалните хора ги точат в два реда ) ... Еротика откривам в най-най-невероятни неща ... Например , една от най-еротичните ( в смисъл , излъчващи най-голямо сексуално напрежение ) филмови сцени , които съм виждала , е от филма "Остатъкът от деня"
( "Remain of the day") - Антъни Хопкинс и Ема Томпсън се сдърпаха за една книга   ... Е , разбира се , сцената трябва да се гледа в контекста на филма ... Ако някой го е гледал , може би ще разбере какво имам предвид ...
Изобщо , харесва ми , когато страстите се прикриват ... Това според мен ги нагнетява ... Инак , някак се вентилират и изпаряват  

# 232
  • Varna
МИРАМИЛКИЧ Hug
Закуската ти е страОтна. Това лапам всяка сутрин почти, защото ми е най леснУ Hug И начИ ЛорчИтУ хубавУ ми спретна името Куцукащата Гейша Мирамилче- все такава съм. Ама ти по рядко си влизала и не си ме чела, ама карай да върви. Тъкмо споменах за Гейша, та както излизах последно от тренировки- нищо, че съм куца - та прочетох, че вече и курсове за Гейши открили. Да взема да запиша и тях, че като не бачкам поне да се науча да се държа като дама викам newsm78
ДЖОРДЕЕЕЕЕ Hug
Ама какво пиде си плясналаааааа smile3508 точно от мене никога няма да чуеш, че съм на диета newsm47 .
За идването април, май ми минава черно коте път. На физиотерапия съм и немога да я прекъсна. Обаче на 5 Май кака ви ДелтЪ идИ със туристическа фирма на една аверка за 4 дена и три нощи и ще съм alone щото мойтУ Ашкъм се мята по свИтЪ и у нас ама след достЪ времИ у нас rotfImao Няма как иначИ как ще има парички за Станбул а Wink Така, че момичета, ако някоя иска да се видим тогава когато ви писах да ми пише. И ако требЕ да нося нЯщу от тука да каже.- ФаФли, бУзЪ,и там кВотУ сЪ сетИти. Поне ще съм във рейсО на фирмата на тЪЗ аверчица. Ако има промяна аз ще пиша пак.

# 233
Най-сетне да се появя и аз.Вкусни неща сте сложили,браво на кулинарките.

Днес чаках два часа в НАПа, кръста ме заболя от стоене права, но свърших работа.

Миле, Джорди,предложението ви е примамливо,що не съм по-близко,без друго не пазя диета

даже не постя.Делте, тренировките не са ли пртивопоказни на таз болява?Курсове за гейша newsm78
Лорче, имаш поетична душа.Следя Листопада и все ми се иска мъничко щастие за Фикрет.

Хвърлят си погледи,но Джеврието бди.Ситуацията  е тежка и може това да ги сближи.

Любовта изскача от невероятни събития понякога.

# 234
Само да кажа хелоу И да се запИша в темата  Simple Smile Доста време нямах нет, но вече съм на лИнИя И ще мога да вИ следя И да се вкючвам от време на време, ще наваксвам с пропуснатото И пак ще пИша в най_скоро време  Grinning

# 235
  • Varna
СПАСУНЧЕ Hug
Ми то ми писна вече колкото и да е противопоказно бе. Аз ако не се движа, шЪ сЪ побЪркам. Колкото мога толкоз, а и трябва да ходя, щото давам и аз тренировки някой път по заместване. Казвам си колко ми е добре и си бия камшика към залата.  Настройвам се на безболков режим Joy Да видим какво ще стане по нататъка.  Wink

# 236
Здравейтееееее мили мои дружки Hug Hug Hug
Ей ме на и мен най-после.Простете за липсата,ама нещо го закъсах със здравето и място не мога да си намеря от болки.
Делтичка,присъединявам се към тебе душко,и ти съчувствам за болежките. Hug Hug Hug

Спасееее,радвай ни по-често с твоите прелестни лалета.Да растат и да ти се множат Hug Hug Hug
Джорджи,пидето беше първото нещо,което ядох на истанбулска територия.Мноооого ми хареса.А пък второто беше лахмаджун.Като го видях на Листопада ииииииииии
Сега отивам да чета какво съм изпуснала newsm78

bouquet  bouquet  bouquet

# 237
Снежи,честито за интернета.Ще пишеш често,нали?

Делте, да се стои на едно място е направо ужас.Давай напред пък каквото - това,и аз съм така

всеки ден в движение.Преди три години стъпих накриво и пострада коляното.Цяло лято ходих с

увито с вълнен шал коляно.Оправиха го в санаториум в с.Баня,Карловско.Живи и здрави да са

лекарката и рехабилитаторите,до днес се чувствам добре.Физиотерапията е много полезна

и другия месец да се похвалиш.

Ани, благодаря ти за пожеланието, от твоите уста в божиите уши.По-нататък ще покажа и

други цветя.А твоето здраве какво го обезпокои?

Лека нощ дружки smile3524

# 238
  • София
Не чета нещо напоследък новини от подготовката на агитката за априлското посещение в Истанбул - да не се отменила или ...  Thinking

# 239
  • Казанлък of all places
Няма такова нещо, Хаджи.
Всъщност, не исках да се издавам, но земетресенията в Чили ( да пази Господ!) сапоследствия отмоята ръченица,тренирана в двора под вишната, както и на дунавското ми хоро, пак там играно. В една касичка пускам всички стотинки, които ми изпадатот джобовете, щото... кюнефе там, Мадо дундурма, напоследък и салеп и махлеп , трабва да сме запасени със средства ! Децата трескаво затварят зеле в буркани, свекър ми ме гледа лошо, като запримъквам виното му към дома,мъж ми само сумти...извадила съм си турската граматика и смятам да я понося в чантатаси няколко седмици,та по ръчния метод( по ръката, поръката, та в главата!) да ми се материализират знанията по турски в главата и да не объркам кило баклава със 100 кила баклава...
Комитетски дела знаеш, тайно , но трескаво кипи подготовка!

Общи условия

Активация на акаунт