Баба Марта(a и пролетта)при нас дойде,тук хEлва и кюнефе нa kopeM ще се ядеTR-30

• 52 561
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Честита първа пролет!  Grinning  Аз искам да ви почерпя с прясно, прясно лично производство, ама не е готово още  Simple Smile

# 286
  • София
Честита първа пролет!  Grinning  Аз искам да ви почерпя с прясно, прясно лично производство, ама не е готово още  Simple Smile

Не сЪ притеснявай мола ти сА. Ние ще почакаме колкото требе.

# 287
  • Казанлък of all places
Аз вече чакам !( потропвайки нетърпеливо по писалището....)
Когато стане въпрос за пролет , в главата ми  звучи тази песен -не е хич по темата на подфорума, защото е бразилска, но е по темата на пролетта и затова си позволявам да ви пздравя снея:
Мартенски води

И откъс от превода на Зорница Христова:
"то е пръчка и камък,
то е краят на пътя,
задушливият пламък
и далечният тътен"

# 288
Мерхаба отново и от мен! Simple Smile Честита първа пролет! Дочакахме я най- накрая!  Sunglasses
А лятото ще го прекарам на бригада в едно градче около Бостън. Ще видя и аз Америка!  Praynig newsm76
Вече нямам търпение. Остана да оправям подробностите и изпитите  с университета, че както съм последна година да няма изненади. Ще докладвам от американска земя.  Grinning
Поздрави на всички и хубав ден!

# 289
Здравейте  Hug
Приветствате вече пролетта   bouquet
Един ароматен зюмбюл от мен

# 290
  • Варна
Анджи , песничката е страхотна и звучи много пролетно ! Обаче , аз , нали съм подробна , размислих се , какъв сезон е сега в Бразилия   ...
Понеже - "Мартенски води " - да , ама какво значи март в Южна Америка ?  Mr. Green
Мойта работа стана май точно като един много мил епизод от ранното детство на сина ми : Беше на около 2-3 години , беше в началото на зимата , но все още нямаше сняг и той го чакаше с голямо нетърпение ... Щом започнеше прогнозата за времето по телевизията , синът ми първи се настаняваше и я изслушваше извънредно внимателно , от край до край ... Все съобщаваха за снеговалежи , но в други райони на страната и света ... Най-сетне съобщиха , че на следния ден ще завали над цялата страна . Случи се , че синоптичката беше Светослава Трайкова ( от БТВ , с дръпнатите очи , сега има друга фамилия )
И Жоро , завалията , хем се радва , хем не смее ... Седя известно време замислен и после много сериозно ми каза :
" Тази говорителка прилича на китайка , и като казва , че ще завали сняг , аз не мога да разбера - у нас ли ще завали , или в Китай "

Дилярка , тази пролет ще бъде ново начало за теб съвсем буквално ... Пожелавам ти здраве и изключително успешен старт  Hug
И чакаме най-подробни впечатления от Америката , да си водиш дневник , че да не пропуснеш нещо , ей , или още по-добре ,
докладвай ги директно - топли-топли !

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 11:47 от Lora-Di

# 291
Хайде вече обещаната почерпка, че то обед стана  Laughing

кифли- мифли с масло, пълнеж от сирене, намазани с майонеза, преди печене, изобщоо...  и чийз кейк с вишни, разбира се  Sunglasses

# 292
Мммммммм какви вкусотииииии  Hug Пина  Hug Твои произведения ли са?

Честита Първа Пролет, дружки! Настроението да е на макс и много слънчеви усмивки!

Ние се запътваме към Морската, ако се засечем с някоя съфорумка да свирка, че аз като съм с Иво и не виждам по-далече от него  Embarassed

Слънчев, топъл и положителен ден на всички  Hug

# 293
Че, мои са бе, Цвете, няма да показвам чужди! От тъмно съм станала, както се казва, да меся, пека и... снимам  Laughing

# 294
  • Варна
Пине , моля за рецептите , или за линкове , ако ги има някъде !
Ама и ти си много добра майсторка - и на вкусотии , и на снимки ! ... Кифли-мифличките , дето се вика , шЪ ти заприказват !

# 295
  • София
Обещах и ето едно от двете ми хлебчета, които изпекох днес. Идеята беше едното да го замразя, ама май няма да се уредя. За пръв път получавам толкова мек хляб.

Предупреждавам отгоре не е мазан с яйце. След като го изпекох и извадих от фурната го намазах с масло.

# 296
Дядо Хаджия хлябът ти изглежда страхотен. Пина за чийзкейка ти нямам думи, как обичам на KFC чийзк кейка и твоя изглежда страхотен  Mr. Green Heart Eyes
 ooooh!

# 297
Седнах да си почина. Най-добре сред вас,къде другаде.Пине, най се зарадвах на тортичката

или чийзкейка,сигурно има разлика,прости на невежата.Тия дни много ми се яде сладичко.

И кифличките са апетитни,както и хляба на дядо Хаджи.И така слушам песента от Анджи и

и си представям пролетните вълнения на всеки от нас.Цвете на разходка с Иво,Истанбулските

мами с дечицата на вън сред прекрасните градини на града,видях снимките на Бз.Това е най

хубавото време на майчинството.Абе пролетта е най-хубавото време за всеки.

Лорче,пролет пукна, ние не, вярно сме издръжливи на всякакви правителства и зими.

Днес снимахме втората порция лалета от моя двор.Остават още едни,дано станат до Великден.

Тук може да ги видите.Тъкмо започват да цъфтят,още не съм брала от тях.Розови и бяло с розово.

http://spaska53.snimka.bg/flowers/dvor.481510.17887814

Дилара,пожелавам ти от сърце успех на изпитите и много хубави преживявания на Американска

земя.Да пишеш от там.

# 298
  • Varna
Туко що се прибрахме от разходки, от почерпки и сЪ метнЪФ у нашия форум да ви нагледам, че вчера Ич ви нЕмашИ.
Тука топлооооу, и приятнУУУУУ, Божеййй дойде мойтУ времИ Пролетта. newsm44
ЦВЕТЕ Hug
И да съм те видяла, не съм те познала у Морската градинка rotfImao ЩотУ не съм ти виждала и нИзнам как изглеждаш Simple Smile
ПИНЕ, ДЕДЕ Hug Hug
Големи, ама големи сте майстори, за кой път го казвам и ще продължавам, щотУ вие ще продължаватИ да ни изненадватИ така красивУ newsm10 newsm10
ЛОРЧЕ Hug
Във БразилскУтУ под Екватора сИгЪ започва ИсИнтЪ.
Аз още вчера честитих Невруза ама днеска да честитя и Пролетта. Тя тука по Българско не идваше ли на 22 Март брЯ Hug Аз тъй знам, щото тЪз дата много именита Joy

# 299
  • Варна
Делтичке , и на мен в главата ми се е забила тази дата - 22 март за първа пролет , обачИ , вчера по БТВ-то чух синоптичката като съобщи , чИ точнУ в
17 часа и не помня колкУ минути била настъпила астрономическата пролет  Grinning ... Тъй чИ , спУкойнУ ... източникът и сигурен !  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт