Баба Марта(a и пролетта)при нас дойде,тук хEлва и кюнефе нa kopeM ще се ядеTR-30

• 52 583
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
  • Истанбул
Здравейте и пролетен поздрав и от мен.Снощи се завърнах благополучно от Шумен=отиването беше малко изпълнено с обструкции=аварии с автобуса и ред дивотии.Изкарах си паспорт и вече мога да си хойкам насам и натам.
Оставям ви до по=късно,че ще ходя да купувам торта на мъжо=днес има рожден ден.Моето свеки все забравя ,сякаш има сто деца.Днес е и годишнина от смъртта на Ашък Вейсел  http://en.wikipedia.org/wiki/A%C5%9F%C4%B1k_Veysel_%C5%9Eat%C4%B1ro%C4%9Flu
И една перуника за настроение от дъщеря ми Селин Ирис 

# 301
Привет пак  Hug Hug Hug... времето е разкошно Crazy Sunglasses 

Бяхме на закуска, после на парк ... всичкото ма'ала и околоните ма'али се събрали на пuкник там .. навaaaaaлица, дЕца, глъч, топки, балони, водни мехурчета, пуканки  и сладолед се забелязваxa около нази  Crazy Mr. Green Whistling Laughing...

Н е к а      д а      е       п р о л е т,     с а м о       д а       е      п о р о л е е е т     .. е е е е  ....  Laughing Party Sunglasses

У какви гозби сте турнали ... Пине&Дедко евала, машаллах, аферин, браво Crazy Hug Wink Peace' ! Така, к'мто кой да се обръщаме за малко козинаци от БГ за априлската среща  Whistling Thinking newsm78 Mr. Green Laughing Grinning .. т.k. бавно и славно се подготвяме емоционално тук(и с'що така u гастрономическu  hahaha Joy Mr. Green ... зеуе ша има, нал тъй  Whistling Thinking Mr. Green.. гледате ли, даже Суха прояде 3елеви сърми Joy Mr. Green Laughing)

Лорич, Делте - ми то пролетта ша настъпи утре календарно, а метерологично вчера настъпила в 19:35 .. кой не е гледал и слушал правилно времето, a,a  Whistling Mr. Green hahaha?

Аnj - нищо не казваш за винарските страници  Crossing Arms Thinking Whistling Mr. Green .. я виж тук какво намерих (uDu Ha 'news' .."Wine discovery by l'atelier du vin")Laughing  ...

Делте , душо как си  Hug Crazy Heart Eyes Wink ?

Хаки - тука лE cu  Whistling Mr. Green (Allah kavuştursun=Аллах каву'щурсун Hug Hug Hug) ... как беше в родината  Laughing Hug Crazy ? (ЧЕСТИТ Тu РОЖДЕНИК ! Пожелавам му да е жив и здрав и мнoгoоооо да ви слуша теб и Селинката  Heart Eyes Laughing Wink Hug Hug Hug!)

Мисти - хади бе, Истанбул риве за теб вече ...(лъжа та, грее слънце, ама ние сме тъжни без теб госпожа.. хаaaaaди Heart Eyes Mr. Green Laughing Grinning Wink )

Mile, Снеже - ще повторим скоро nak упражнението от миналата седмица, нали Whistling Mr. Green Heart Eyes Wink

Джорде- готви се, кака, и към теб ша наминем, да видим как е, що е хавата у Модата Азиатска Mr. Green Crazy Whistling Laughing

spasi - eBaлa 3a lale-TaTa  Heart Eyes  bouquet Hug !! npekpacHu ca ! (B4epa ce cDoбux c 2 cakcuu lale-Ta Heart Eyes Grinning Laughing ... noDapъk)

С.М. - поздравления за дипломата  Hug Peace Wink ... кой учи - той ще сполучи, казал го е народОт Laughing

C.X., и саълеп пих today за твoе здраве  Whistling Crazy Mr. Green Laughing ... ша има изненада,като до'диш насам ... ама трЕбе мноoooго да слушаш, нали hahaha Joy Mr. Green Laughing Wink Hug

Дилош  Mr. Green- ей браво, Boston , huh  Whistling Party  ... след няколко седмици  отивам на проверка да видА как е хавата и у NY, и после ша та подготвя с инфо  Laughing Grinning... Вярвам ,че ще е страхотен experience за теб.... еeeeх .... луди млади студенTски години.. вЕрно са най-хубавите Heart Eyes Grinning Crazy Hug Wink Laughing

аше - чадо, имам грЕх към теб Embarassed ... чак сега си видях емейла  ooooh! Blush.. ще пиша подробно ... НО с две думи, чакам(е) те на Истанбулска земя ... хайде де Hug Mr. Green Heart Eyes Grinning Laughing Simple Smile Party Wink Crazy

Редеми - и теб не съм те забравила  Mr. Green Laughing... значи за молот Каньонски(Kanyon AVM) ... намира се в квартала Левент/4 Левент(Levent/4 Levent) (на улицата Büyükdere Caddesi=Бю'юк'Дере Джaддеси(Улицата Голямо дере)); един от най-стилните молове ... показвала с/м снимки TYK . Има страхотно кино(както и в Istinye park AVM в повечето случаи дават филмите и на английски, за това е уважавано място от експатите Whistling Crazy).

аннип -  чyх ли , 4e ще идваш насам Whistling Mr. Green ? кога как кой къде защо ... я бързо един отчет  Grinning Laughing Wink

Tsvete, BenmaryHug Hug Hug ...

Каиги - и ся кво, протестираш ли, а, а  Whistling Mr. Green Crossing Arms... не щеш да влезеш по-чеcTо при нас ...глей колко манджа , снимки и хвърчащи пернати има Joy Crazy Mr. Green Laughing.. Ела насам, момиченце, и сподели как сте , що сте .. как е малката голяма Черешка Wink Laughing

Обещах ви дълъг пост, на ви сега  hahaha Joy Mr. Green Laughing Grinning Heart Eyes Crazy Flutter Hug

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 17:45 от bz

# 302
Бенмари, ако минавате през наше село с онзи така удобен автобус, моля да се обадиш!

анджи,с така удобният автобус ще сме...ама много рано ще минем бе душа ,3-4 ч. през ноща  Shocked ...нема да те будя....
В по-нормално време ще се чуем Simple Smile

# 303
  • Варна
Хаки , да ти е жив и здрав рожденникът ,
                                          още дъ-ъ-ъ-лги години да те слуша и да ви гледа като принцеси !

# 304
Хаксев, тоз красив букет пращам за твоята Селин Ирис да е весела младата госпожица

по случай новата пролет. За Цветница -пак.

Честит рожден ден на съпруга ти, да остареетете и побелеете заедно в съгласие и любов.

За всички момиченца на нашите мами послучай пролетта от мене цветя да са живи и игриви.

За малките господа ето кученца за пролетни игри.

# 305
Лора, в подписа ми, където пише Моите манджи, там натискаш и последната рецепта е за чийзкейка. За кифличките може би утре ще я напиша, пак там ще е.

# 306
Вече сложих рецептата за кифличките. Бързах, че имах и други запитвания и да не бавя кандидатите, да си развалят линията с тия теста, щом им е мерак  Laughing

Лека вечер на всички и весел празник на празнуващите - Хаксев! Деня беше повече от прекрасен!

# 307
  • Казанлък of all places
Днес сигурно съм изпрала 10 перални...не , 1000...не 1000 ми се струват вече! Утре пак поeмам по пътищата и да няма после : нямам чорапи, нямам гащи!
БЗ, време нямам да го разгледам подробно това ,което ми беше пратила! Бях си отворила един ден на компютъра в офиса единият от линковете , 9 го отворих и към 3 го затворих,щото станан ясно,че време няма да имам , та се надявам през седмицата на пътуването да ми се отвори възможност да погледам.
Хаксев, Шумен е моята четвъртъчна дестинация. Делте,Лоре,Пине в петък сме във Варна,ако даде Господ, ще се обадя за по кафе!
Пине, аферим, многообичам чийзкейк!  И на Спаска лалетата много обичам !:)
Бенмари, айде, обади се! Ще гледам да организирам всенародни тържества този път!  Hug

Прекрасно време беше днес, дано всички да са заредили батериите!

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 09:08 от angelina.bgk

# 308
  • Varna
ХАКИТУ Hug
Ама ти си била само на час и половина от менИ бе Душаааа #CrazyКак не каза поне гласоветИ да си чуЙм Sad
За твоят Ашкъм, Хаки!!!
БЗ-че, Hug
Бивам и аз, днеска бях най сетне без въшкарникО. Облечено лекичко и пролетничко newsm44 Вие как сте със малкато БЗ?
Днеска една приятелка се върна от Одрин и ми донесе маргарин от зехтин и цедено кисело мляко newsm44 Обаче като поискала салеп там я гледали много очудено- майната му аз нали имам  мляко. Много го обичам, като сметана се хлъзха по гърленцето ми smile3508
АНДЖИ Hug
Чакам теееееееееееееееееееееееее newsm44
СПАСУНЧЕ Hug
Пак ми напълни очите и душата със жълти лалета  bouquet

# 309
  • Истанбул
Мерси,мерси приятелки мили  bouquetДа ви благодаря и от негово име,че рожденикът се крие и кротува .44 години му дошли много Mr. GreenИзпада милия в депресии ooooh! и въобще не му се празнуват рождени дни.Е ние пак си се почерпихме.

# 310
  • Varna
Я да не изпада във депресии и да сЪ ЗимЪ У ръцееее smile3513 Млад мъж, шЪ ми изпада във депресии. Ама то май това за възрастта по мЪжовете повече ходи, така ми се чини, че и моя се тръшкаше bash
Аз ко да кажЪ тУгаз, да сЪ застрелвам лииии newsm78 Joy
ХАКИ- направи му строй сЪ, приброй сЪ!!! Wink

# 311
  • Варна
Хаки , разкажи на мъжа ти за моя пациент , за който писах тук в един по-преден пост - човекът има кураж на 75 години да стане баща и сам да си гледа детето ! ... На мен такива примери ми действат много ободряващо ... 44 години , особено за мъж са много хубава възраст - чудесен баланс между зрялост , опит и уравновесеност , и същевременно младост  Grinning

# 312
  • Истанбул
Как сте, банда? Аааа, гледам, цялото кралско войнство е налице!  Hug  bouquet
Скрити фенове (г_жо ШушиHug), по неволя останали далече (Снежиии!) и пътешестващи съпруги на рожденници (Хаки   Crazy, да му е честито още веднъж!!!), съпруги на пътешестващи съпрузи (БзHug), милички куцукащи гейши (ДелтичкаJoy), американски студенти (Дилярка!), новоизлюпени инженери (Мащеркеbowuu, честито!), производители на цветни красоти (Спасе,   bouquet), майстори на козунаци и пухкави хлябове (Дедо!), и всички останали (Тсве_те  bouquet, Лори  :hug, Аша, Crazy, и останалите дружки по форум) на всички здравейте, от сърце!
Тия дни ме е хванала липсата, че е наложително присъствието ми в Анталия, но и аз, като някои други агенти (Бз, Mr. Green) ви държа под око Joy
И така, Честита ви Първа Пролетbouquet Стегна ми се душата тая зима, беее! Искам да се радвам на топлина, светлина, ведрина, зеленина и все остальньıe нина  Joy Хайде, лека ви нощ, че стана утре!
Тсве_те, къде отсядате в Анталия?

# 313
Ми аз си взех дрямката и докато чакам да съмне пак тука,че е безшумно занимание иначе  bash
Делте с тез жълти лалета направо ма побърка,на есен ша туря.Лани имах ,не издържаха

на мойте грижи.Бз, много хубав подарък пролетен -може да ги засадиш в градинката си като

прецъфтят,да те радват и догодина.

Анджи,добре,че са измислили автоматичната пералня.Аз бих я наредила между великите

постижения на 20 век.

Хаки,твоя човек сигурно от скромност така са е произнесъл в следствие форумските поздрави.

След 10-20 години ша си вика "кво момче съм бил".Лорче, таз единица, дето с детето, хем е за

възхита хем за чуденка.Хванал го е майчинския инстинкт на тези години.Добре,че за жените

природата го е измислила от - до.То трябват сили за дяцата -физически и психически.

Мисти,как си?В Анталия сигурно е топло и красиво.Зимата омръзна и на мене.

Радвам се,че ми харесахте лалетата,благодаря.

Дестини не се е обаждала отдавна, дано е добре.Някой чува ли се с нея?

Стига съм писателствала.Ми то било вече Честита първа пролет!

# 314
  • Казанлък of all places
It's official! Пролетта дойде!

Мистик,радвам се,че се включи. И теб, и Диляра ви мисля отняколко дни.

Айде,поздрави !

Общи условия

Активация на акаунт