Баба Марта(a и пролетта)при нас дойде,тук хEлва и кюнефе нa kopeM ще се ядеTR-30

• 52 585
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Андж, а дано в петък среща, а?!  Ще чакам за инфо, дано да е слънчев и хубав ден, аз ще се окъпя, да съм хубава!   newsm47

# 316
  • до вятърните мелници

ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ, ПРИЯТЕЛИ! Hug Hug Hug Hug Hug

страхотни сте всички!

# 317
  • Varna
ДабрЮутрУУУУ Бригада РоснЪ киткЪЪЪЪ Hug Hug Hug
ПИНЕ Hug
Разсмя ме със това къпане за красУтЪ. Аз тУгаз няма сЪ къпя да не засенчвЪм със красУта Joy Дано времето да е добро, че сега споменаха, че дОжд идвлУ rotfImao мЪ нищУ де, пак ще се видимО. Не сме от шекер Grinning
МИСТИ Hug
Анталийка, е любимото мястУ на мойтУ Ашкъм. Все ме укорява, че не сме ходили миналата година. Бе аз знам за ко муЙ най любимУ-като се срещтнат със Дениз-негов приятел и като метнат Ефеса, стой и гледай. И Дениз като седне на пианото и почнат да пеят- той иначе моя не пее, ама със аркадаша си надава бойни викове Joy стой и гледай не ти трЕбе, кинУ и театрО. Шоу на живУ Laughing
СПАСЕЕЕЙ Hug
Ми Душко обичам ги тез жълтите китки бееее, обичааааам Joy
ДЖОРДЕ Hug
Много прекрасни картинки си ни сложила тука за настроение- Hug
да взема и аз да плясна една, че и аз като АнжетУ, метнаФ пералнята и много готвене мЪ чака сИга. Пържолите са готови овкусени ама правя едни Истанбулски кюфтенца със бял сос и чесън към кЮфтаците- стават бУжественнУ smile3508 Обаче докота почна да готвя сЪ назлъндисвам, че много не обичам да готвя, нищо, че готвя вкусно. Ама Дедо Боже майтап си е направил със мене, хем да не обичам да готвя, хем да мога да готвя вкуснУ rotfImao

Много гушки на всички останали, да ме извинят, че не ги споменавам по именно ама окъсях да зяпам по форума а балкона ме чака за простиране и кИФтетата за омачкванИ smile3503

# 318
Другар(к)и, ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ и по календарному  Crazy Party Heart Eyes Grinning Laughing Sunglasses Wink Hug...

Сабахлем към 7 беше 12 градуса Whistling, сега вече e над 16 Laughing Sunglasses Party Party Party Party .. " ох пролет, ох кеф" (като вариaция на всеизвестната песен "ох баня, ох кеф" Sunglasses. Tова във връзка с Пинината баня  по случай срещата  c Anj Joy Mr. Green Laughing..)

Спорна седмица: много усмивки, веселби и позитивни случки да ви се случат  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

** oT ей тъй ша ви посрещенем като до'дите ... с килим от китки ... в Емирган парк; готови ли сте.. не ви чувам .. кажете "да" ... още ... "дa"... браво  Heart Eyes Mr. Green Crazy Whistling Party

# 319
привееееет   bouquet Hug
бз-кака точно вчера бехма с мъжо в емиргян парк и се нагледах на красоти..то не бяха лалета, ама като запален огън  , то не бяха иглики , като килим растлани..абе радост за окото  bowuu  и мартеничките си ги вързах на една разцъфнала слива..добре, че има такива местенца в истанбул, където душата ти може да се слее с природата поне за малко..то не може пък само бетон, нали  Naughty
хайде  честита пролет и от мен!
хаксев честит рожден ден на половинката и от мен/на патерици де  Embarassed/ много обич,топлота и споделено щастие ви желая   bouquet
джорди  Heart Eyes за благовещение да се домъкнем ли европейките  с БЛАГА вест при вас азиатките  Crazy я питай минчо празников какво ще е времето в района на "мода" тогава  Flutter
на всички много целувки и прегръдки, а на малчовците весели игри

# 320
Кака БЗ, ние не оставаме назад, ще знаеш, при нас вече е 18 градуса, а няма обед.  Ама пролетта като циганска сватба - 3 дена я посрещаме и си честитим!  Laughing

За петък дават 12 градуса във Варна, но слънчево. Малко хладно, та не знам - да се къпя ли за Андж или да не настина?!  Thinking  Mr. Green

# 321
  • на морето
Здрасти групата ...  Hug Hug Hug Hug
Аз малко като ангаже  ...ама няма как да не мина от тук....
Така , първо , като извинение за отсъствията да сложа един обяд ....

Да ви е сладко !

Ся на пълен стомах ...хем с гладните може да караме , хем и да минем натък...

С малко закъснение и голямо извинение ... Честита Пролет !
На празнуващите  този , празник - Невруз -дето БЗ-чето го описа - също да им е честит !  Ама то , джанъм , все едни и същи обичаи - манджите , яйцата , софрите , мегдана с танците и огньовете ..... Ся на имената ли ще вързваме кусур ...Винаги съм казвала , че ние хората сме еднакви ...само дето зорлям се пробват да ни изкарат различни ....  И все повече се убеждавам , че съм права .....
БЗ-че , слънце за очите ми , радост за сърцето ми !  Hug Hug  Ти към мен - грях ?  newsm78 Нивгаш , душе , таквиз да не ги чувам (т.е.чета )  В Стамбулско все ще дойда .... и тогаз ....Ехеееей ..... bowuu bowuu bowuu  (Само не знам кога  Embarassed Embarassed, ама туй ще го уточняваме допълнително )
Снежи , градска !  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes  Естествено ,че ще се радвам да се видим ..Подробните параметри ще ги решим в най -скоро време !  
Хакси , (ех пак на патерица !  ooooh! Embarassed) Да ти е жив и здрав мъжо ! Честит му рожден ден ! И да не сЪ тръшка ! Тъмън стабилен мъж - на място !
И още - ти, май ,беше питала за восъчето , нали ? Хванала съм ти няколко клончета да се вкореняват ....Да видим ще стане ли работата...И ако имаме къмет ще се радваш на  мум -чичек от мене ....

Дядо Хаджи - златни ти ръце с тези козунаци и хлябове ... Аз като си спомня преди десетилетия ,като реши моето маман да прави козунаци ....каква революция в тухларската промишленост реализира ..... Embarassed Embarassed ooooh! hahaha Joy Joy   не вий работа ! Сега тенденцията е към подобрение , ама винаги има резервен вариант -от магазина  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Пине, мноого апетито изглеждат тея вкусотийки . Аз на скоро хапнах едно много бързо чийзкекче - без печене ... и сега чакам рецептата да ми я дадат.Ще го пробвам и ще споделя опит.....

Диляра ,дано престоя ти в Щатско е не само доходен , но и незабравим като преживявания !

На всички неспоменати поименно- много поздрави и цЪлуфки от слънчев Бургас ...А вчера над центъра и щъркели прелетяха биля .... Няма майтап -дойде пролетта .... Peace Peace  Да му мислат онея в Бразилско - там посрещат есента ,май ....

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 14:48 от asha

# 322
Tъкмо вИкам вчера Изтървах да честИтя първа пролет И гледам днес пак се честИтИ...амИ честИта първа пролет И от мен! Simple Smile
Най после гадната зИма свършИ  Whistling
Сега сме по парковете И наш ДенИзко като се заИграе, че после ИдИ мИслИ как да го прИлъжа да сИ ходИм  newsm78
В момента спИ И след закуската пак ще се ИзлИза, няма как.

ХакИ кога успя да отскочИш до Шуменско, много сИ бърза, честИт тИ рожденнИк на патерИца. А на СелИн ИрИс Изкарахте лИ паспорт

МИстИ как е в АнталИя, Има лИ ве4е турИстИ  Simple Smile

МИле забелязала съм, че като се набележИ място за форумска среща тИ  отИваш там на разузнаване  Laughing Laughing ВИкаш Идеално е значИ, ОК, не че се съмняваме в Избора на Бз, сИгурна съм че ще нИ заведе на хубаво място  Peace

ПИне чИйзкека много го уважавам да знаеш, в сладкарнИцата това сИ поръчвам почтИ вИнагИ,

Дедко златнИ ръце Имаш, козунака Изглежда страхотно  Party

Аше мерсИ за обяда

ЦелувкИ И преградкИ на останалИте  Hug Hug Hug

Цел

# 323
снеже аз пък едва сега обръщам внимание на това ми "поведение" newsm78.. не ,бе, то с мъжо и преди сме ходили до емиргян парк, просто съвпадение, че вчера бяхме там и днес бз пусна снимки от там и аз споделих , че съм се насладила на красотата на цветята в парка..иначе за вчера беше плануван и фенербахче парк обаче емиргян надделя  Crazy..предния ден пък ходихме до анадолу фенери.. много красиво беше..наблюдавахме нещо като якамоз обаче на дневна светлина  Crazy

# 324
  • Истанбул
Аз като традиционалистка да ви честитя Първа Пролет днес,та нали навремето като нямаше смс =и и мобилни телефони си изпращахме писма и поздравителни картички точно на тази дата.
Днес денят започна хубаво.Моите болни ме чакаха с разтворени обятия Mr. Greenпосле разбрах ,че близък приятел =дето го имам като брат чака близнаци=абе въобще берекетлийска първа пролет.
Аше благодаря много за фиданките,дано се хванат Hug
Снеж ходих само аз ,не исках дъщеря ми да отсъства от училище.Как е Дениз  Янакян=Бузков Hug
Делте,Пине,Цвете не искам да си мисля каква красота е в Морската Градина.
В събота в Бургас като минаваше автобусът близо да морската видях много народ.
На всички ви много приятно и пролетно настроение  bouquet

# 325
  • Казанлък of all places
Пине, душо, немой се хаби заради мен.12 градуса- 12 , какво се плашиш, аз после на всички има да разправям,че къпана съм те видяла!:)

На София мога да и простя колко е мръсна, понеже по слънчева отдавна не съм я виждала. Мятам си папките в стаята и духвам! Кеф!

усмивки на всички ви!

# 326
  • до вятърните мелници
Ла-ла-лаааа  Joy Joy Joy Joy

толкова се радвам, че просто трябва да споделя с вас! Hug

на Тео прословутият международен български паспорт е готов.

успях и да си издействам почивни дни от работа.

кореноплодното е навито да види малко път.

с една дума - идваме си до Варнааааа - за Великдееен - йеееее!

Хаки, ето снимчици от Морската

ще се радвам да се видим с компанията - Делте, Цвети, Лори, Пинче Hug

Дризето Анджито са ми обещали да дойдат да се видим и те

... и кой друг беше, прощавайте, но от емоции забравих  Blush

Снежи, вие кога тръгвате? С автобус ли си ходите и как укротявате съкровището, че мен много ме е страх....  Ооопс, а турски задграничен не ни трябваше, нали?...

Мила, БЗ, Снежи за четвъртък сте още навити да ходим до Мода, нали? Дан` се изметнете сега, ей! поръчала съм слънчево и тихо време Praynig Призмо обеща и тя да дойде, да видим... Бенмари, ти какво ще кажеш? или вие вече ще сте заминали по това време? Хаки, Мистик на работа ли ще сте?

айде, лека. отивам да се опитам да заспя  hahaha

# 327
 Hug Благодаря ви, момичета!
Lora-Di   bouquet благодаря ти! Непременно ще пиша!
BZ  Heart Eyes Приятно изкарване в Ню Йорк! Студентските бригади дават възможност и за круизи с туристическа цел, така че се надявам да имам възможност да разгледам повече места. Иначе ще сме в малко градче и няма да е много интересно.  Simple Smile
spaska.53, аsha, mistik  Hug  Hug
И така ще поработим 4 месеца и  - я Анталия, я Истанбул. Всичко вече е изчислено хехе  Grinning

# 328
Доброутро свежарска компания.Сега набързо прегледах настроенията от вчерашния ден.

И още от сутринта съм в усмивка.Бз добре си пуснала снимки на лалетата в Емиргян парк,да

ги видя.Попаднах на една статия за тях и кмета на Истанбул казва,че от тази година ще има

празник на лалетата през април.Общината похарчила 2 400 хиляди евро за градините с тях

за радост на жителите и гостите на града.Една от целите е Турция да си върне славата на

родина на лалето.Аз си стягам багажа за срещата и съм подела разкрасяване за изглаждане

бръчките.Няма да изреждам поимено,че съмна.Пожелавам ви ден изпълнен с радост и успех

Ето по кафе за ободряване и напред! Hug Hug Hug

# 329
  • Истанбул
Набързо дзак и на работа!  Hug
Имам въпрооооос, варненкиииии! В крайна сметка, има ли полети Истанул _Варна или всичко е химера? Joy Жизнено важен отговора!!! #Crazy
Приятно слънчице, в приятен ден!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт