Баба Марта(a и пролетта)при нас дойде,тук хEлва и кюнефе нa kopeM ще се ядеTR-30

• 52 532
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Мащерке, честито и от мен джанъм!   bouquet
Не съм влизала в тази тема от години Confused
Много ми липсват разходките край Босфора, Баадат джаддесито, рибните ресторанти на Ескихисар, вечерите в Къз кулесито, игрите на окей и пиенето на ракийка със съседите... Май всичко ми липсва и много често се сещам за любимия ми град... Ще ви чета тайно  Embarassed

# 256

Бенмари искрно се надявам всичко е да е наред при теб и лошият период да е вече зад гърба ти  Hug Намини за малко да кажеш как си.

цвете, благодаря ,че се сещаш и питаш за мен мила  Heart Eyes
По-добре съм....Още повече ,че в неделя си пътуваме с Ати  за Габрово-дано не ни мине котка път...Ще заредя малко батериите  Simple Smile,ще изкараме и Великден там,а после обратно...,че ще  ни идва форумската група на гости  Wink

Пожелавам на всички лек и спорен ден  bouquet

# 257
дубру ютрууууу бандата   bouquet

насам народеееее хайде на закускатааааа ...който разбира тука се спирааааа

суха мащерка честито дипломиране   bouquet
аннип чок гечмиш олсун  Praynig
спасе чакаме снимки на цветята..мммм любимите ми лалета,зюмбюли, фрезии, нарциси  Crazy  bouquet
бенмари весело изкарване на Великден в бг..на мен тази година ще ми е първият Великден тук та съм решила да правя козунаци и курабии, е разбира се и яйца ще има..да видим да не се изложим пред чужденците  Embarassed Twisted Evil
хайде банда слънчев и усмихнат ден желая на всички  bouquet

# 258
Бенмари,времето тук се затопля, да си изкараш гостито много хубаво и да е начало на хубав,

дълъг период за теб.Усмихни се и стягай багажа, пък обади се от Габрово.И за никакви котки

не мисли,те сега са заети със себе си.

Миле, сега ми остана време и ето, спрях се. Хубавото трудно се подминава.Само като гледам

и няма нужда да кулинарствам.Не мога да си представя да се "изложиш".Великденските

приготовления са си тръпка.Успех и овации от близките ти.

Hug Hug Hug

# 259
  • Казанлък of all places
Бенмари, ако минавате през наше село с онзи така удобен автобус, моля да се обадиш!

Слънце! Най-накрая!

# 260
Бенмари, ако минавате през наше село с онзи така удобен автобус, моля да се обадиш!

Слънце! Най-накрая!

Присъединявам се. Ако правите почивка тук, обади се, ще дойда за едно бързо кафе!!!

# 261
Да се "похваля" ве4е сме готови за боксьори! За пореден път, ве4е загубих бройката, си удря носа. Добре, 4е позволи да му сложа лед и синината мина. Да видим баща му какво ще каже дове4ера като се върне.

Ние също сме от пътуващите за Великден към бг, само 4е другата събота ЖЗ. Още някой към Бг за празниците?

Джорди ние също имахме период на неядене и то скоро, но слава Богу бе6е само 3-4 дена, сигурно са зъби, в такъв период искат само мляко. Давай му АМ-то и кис.мляко, по-добре отколкото да стои гладен. Дениз банан4е и ябълка също не отказва6е.

Мирамила аз когато съм тука за Великден ден правя едни козуна4ени кифли4ки, добре се полу4ават, ако все о6те подбира6 рецепти мога да ти я пратя.

Спаске, много хубави лаленца. И какви цветове само, браво много хубава оранжерия.  bouquet

Мистик моите съболезнования за Мъстък  Sad Sad Sad

аsha добре до6ла в групата. Ти от Бургас ли си? щото и аз съм от там. Ако Искаш може да се запознаем на жИво  Simple Smile

Мащерка 4естита диплома, да работи6 това което си у4ила с удоволствие.

Цвете,про4етох за половинката ти, дано не се повтаря пове4е. Скоро 4етох в едно списание за ниско кравно казват кру6ата помага.  Hug

Хаки, как си? İнтересно разказва6 винаги, съжалявам за смъртният слу4ай в семеството

Делта, разбирам кра4енцето не минава, дано скоро да осе оправи!

Останалите една голяма преградка, изморих се, 6те спра до тук.

Бз(с теб се видяхме)Анджи, Лори, Кайги,Дедко,Сладка,Пина,Анип...(кой о6те.. да ме про6тават ако има забрвени) Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 262
  • Varna
СНЕЖКА Hug
дЪл ако не сЪ докопам до Станбула тоя патравия крак няма да сЪ УпраЙ newsm78 Joy Прочетох, че си писала, чИ крушите помагат за ниско кръвно. Благодаря ти за това, че и аз така съм като мъжО на Цветенцето, а аз круши много уважавам smile3508
Г-жа ШУШИ Hug
кЪк тъй шЪ ни чИтеш тайнУ. Ми идвай явнУ бе, я виж как хубаво говориш за любимия на всикчи Станбул    bouquet
ХаДи бандаааа
не ви споменавам поименно, но пък много бих желала да ви почерпя smile3521

# 263
Хелооуууу.
Как сте мили мои?
  bouquet  bouquet  bouquet
Делтичка,благодаря за съвета мила.Бих ходила на физиотерапия,ако ме пратят.
Ама това 3 години да чакаш тепърва за резултат #Crazy newsm78
А и се чудя с моятя тежка работа дали изобщо ще се получи някаквя промяна.На мене натоварването на кръста и краката ми е много голямо Cry
но каквото кажат докторите това.
Най-добре да ми предпишат постоянно лечение в Истанбул hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy
Е те това ще ме оправи от раз.
 Hug Hug Hug

Мирамила, Hug Hug Hug
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM  bouquet

Много прегръдки и целувки на цялата тайфа истанбуломанки!!!

# 264
  • Varna
АНИ Hug
Виж сега, на мене ми помогна чак на третата година защото аз бях много зле и не си обръщах внимание а и лекарите дълго не ми даваха направление за физиотерапия. Все си мислех, че съм здрава и затова не съм ходила въобще. А ти веднага си се усетила и ще имаш  успехи във началото. Но ти ще си искаш физиотерапията и това е. Аз не съм бачкала тежка работа, ама от дете съм по спортните зали. Така, че моето е равносилно на тежък физически труд. А да ми видиш краката са като свирки, тънки. Така, че може да си представиш колко съм за мустака- както казва браточката ми. Няма да ги чакаш лекарите, направо им напомни, да не се правят на дръж ми шапката. Много те моля не се изоставяй и не им се давай. Млад човек си, тоя кръст и тия крака са ти нужни още далги години. Пък и лечението във Истанбул ще ти е постоянно, споко, Душе!!!

# 265
ДЕЛТИЧКА Hug Hug Hug
Благодаря ти за топлите думи и за напътствията.Ще ги тормозя докторите,то се е видяло hahaha hahaha hahaha
Успех и на твоето лечение Praynig Praynig Praynig
Ти си борбена жена, така че не им се давай на болежките newsm51 newsm51

# 266
  • Varna
Боже, Божеееей,
кО става тука брЯЯЯЯЯ Shockedтишина Вселенскааааа. Я да ставатИ бързУ, бързУ. Никак не сте писали вчера и днеска пак мълчитИ кЪт същи пукали.

Хайде беее, Слънчо не ви ли събудиииииии

# 267
  • Казанлък of all places
Без децааааа,
без децааааа,
те на село,
ние у домааааа!
(песента се изпълнява подскачайкина един крак и пазейки от разливане чаша кафе, респективно айран за тези, които са прекалили с ракийката снощи , но те по принцип не пишат във форума).
Нашите момчета са с баба си и дядо си в компанията на 8 годишния си братовчед и току-що ми беше докладвано,че се опитват да се качат на едно дърво. А , и че са намерили жабка и "Може ли , мамо, да си я взема за домашен любимец"?  Grinning Grinning
Та добро утро, мили мои!

Някой от турската страна дакаже нещо за празници , минали и предстоящи?

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 11:00 от angelina.bgk

# 268
  • Варна
Значи тъй , а ? ... И сЯ к`во ? ... МУма и ерген - англичани , а ? 

# 269
  • София
Боже, Божеееей,
кО става тука брЯЯЯЯЯ Shockedтишина Вселенскааааа. Я да ставатИ бързУ, бързУ. Никак не сте писали вчера и днеска пак мълчитИ кЪт същи пукали.
...

Ми тоооо нал вселенския патриарх е при тях в Истанбул, та всичко им вселенско на тях. Даже и тишината. Я чакай малко да ги подразня аз.

Момичетааааааааааааааааа, ади елате дядовото да си апнете козуначец. Снощи го е правил дядо по чисто селска технология. Малко го попрепече оти се заблея, че баба ви хаджийска я няма ама си пак убав:

Общи условия

Активация на акаунт