Пролетта настъпва вече, идва МАЙското човече! № 20

• 27 127
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро мамчета, мале колко много сте писали има да наваксвам доста.
Аз днес май съм от ранобудните но взе да ми става навик да ставам в 5 чеса, много силно ми изтръпват ръцете и ставам няма как боли ацки.
 Пожелавам на всички усмихнат ден, независимо че навън е бяла зима надявам се да си отиде скоро, и да можем да се разхождаме newsm44

# 421
  • Sofia
Аз пък от 2-3 дни едва ставам  Crazy Но трябва да оправя Габи за градина. Нощем ме мъчи гърлобол и в счетание с времето навън, май ме върнаха към зимен сън  Joy
От обяд нататък пак щяло да вали  #Cussing out

# 422
Здравейте и от мен. Днес най-после и аз видях бебо, последно го бях виждала в 22-ра седмица. Днес според календара съм на 29 седмици и 2 дни, а бебо е цели 1530 грама. Това не е ли много? Според онази табличка за средна големина и тегло на бебето според седмиците, трябва да е около 1050-1100 грама сега. Другото, което ме притеснява е, че все още сме с дупето надолу. До сега въобще не е бил с главата надолу, и започвам да си мисля, че така и ще си остане. До кога има шанс да се обърне?
Иначе беше супер сладък - хванахме една голяяяма прозявка, толкова се смяхме! Милия никак не му беше приятно, че го притесняваме.
Също нямах идея, че има някакви кремове за гърди - за какво се полват, и кога се започва? На мен до сега никой не ми е споменавал за такъв крем.

# 423
Добро снежно утро и от мен.
Аз и днес ще си работя от вкъщи  ooooh!

Браво за прегледите, момичета Simple Smile Това за стоенето на 4-ри крака наистина ли помага да се завърти бебето?! Ако е така,да почвам отсега  Thinking Grinning herzog, някъде бях чела, че е добре да се обърне до 34-35та седмица. За теглото на бебето не се тревожи, всяко беб4е си е индивидуално, а пък и тук говорихме, че самото измерване не е толкова точно.

# 424
  • Пловдив
ЧРД на Анжелка!!!!Много здраве и любов, грижовен мъж и най-прекрасното бебче след около месец   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

herzog, според моя кръглия лекарски календар точно толкова трябва да е бебето в 30 г.с., а ти си навлезнала в 30-та   Peace

Днес няма да успявам много да ви следя и да пиша, че чакам баба ми да пристигне за през деня, Кали е тук и тя  Crazy

Хубав ден на всички   bouquet

# 425
  • Под кленовите дървета
ЧРД Анжелка! Да си жива и здрава, с много щастие да е изпълнен всеки твой ден, с много усмивки всеки твой час и с много любов всяка твоя минута!

Аз се събудих рано днес, че нещо имам киселини Sick А днес трябва да ходя до университета да предавам дипломна. В това време навън се чудя такси дали ще дойде Thinking

# 426
Анжелка, честит рожден ден и от мен!
Желая ти много щастливи моменти до края на бременността, леко раждане и здраво и пухкаво бебче!

# 427
 Добро утро мамчета  bouquet
Днес имам РД, ставам на 29 Embarassed Да ви почерпя пролетна торта, въпреки че на баба Марта никак не и е пролетно Laughing

Кака Лара, доктора ми каза, че помагало, но всичко е Баожа работа, каквото си решът мъничетата - това. Нашият до около 30 седмица цял месец беше с главата надолу, обърна се, миналата седмица пак беше с главата надолу и сега пак се е обърнал Mr. Green
Херзог, Кака Лара ти е написала, всичко е индивидуално, четох, че дечицата се раждали приблизително с размерите на майката при нейното раждане, а и ехографа дава приблизителни стойности, а зависи и от ръката на енеколога Heart Eyes
Облаче, милият Алек, много ми е мъчно за дечко, дано скоро се о прави, успяхте ли да се свържете с лекарката?
Ние навеса го завършихме Laughing, а за бебо - много го хваля, че ми е добричък - когато съм будна и той, когато спя и той спинка, не ме буди посред нощ, много рядко ме рита болезнено, то по - скоро това с ноктите де, явно е пумпалче с това въртене, обаче Joy и как има място, и аз се чудя. Онзи ден вечерта яко бълбукаше нещо в корема ми и да не би тогава да се е обърнал Thinking newsm78
Ани, и аз започвам все по - късно да се будя Laughing Велев ми каза, че нощницата е от болницата в родилна зала и реанимация, без значение дали си вип или не, после може със собствена.А и било по - добре, за да омажеш болничната нощница Mr. Green За випа беше ок за секцио няма проблем, за нормално, пак не отказа съдействие Laughing
Десекс, стискам палци мъжа ти бързо да се оправи, че да помага за бебчето  bouquet

Само да кажа - ние с мъжа ми гледахме филмчето за грижи за бебо, което някой беше пуснал вчера, че даже и втората част http://www.vbox7.com/play:7fb387c1 Много мило и сладко, мъжа ми беше много съсредоточен и само мислеше ние как ще се справяме и даваше идеи Joy
Хубав ден  bouquet

# 428
честит рожден ден на angelka   bouquet

# 429
 Момичета, много благодаря за поздравите  Hug, тъпкано да ви се връща Heart Eyes
Херцог, виждам, че Змейка ти е писала за размерите, сега погледнах, че е напълно права, бебчо си е в норма, виж тази таблица http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart / от 1ва стр./, която за кой ли път показваме. Дори в нея са една седмица назад размерите, т.е. ако си в 30, гледай 31 седмица.
На мен ми е любопитно колко е дълъг малкия, но забравих да попитам снощи Embarassed

# 430
АНЖЕЛЧЕЕЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА, МНОГО ОБИЧАНА, ОТ ВСИЧКО ХУБАВО ПО МНОГО. ЕДНО ПРЕКРАСНО БЕБЧЕ НА ФИНАЛА Simple Smile

Аз се оправям и тръгвам към лекцията, някой има ли телефона на СИвановааа?

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 09:35 от Славчето

# 431
  • Sofia
ДАНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!

Пожелавам ти най-лекото раждане, най-спокойното бебче, най-грижовния мъж, много щастие и любов !!!

# 432
честит рожден ден Ангелка

днес се събудих както винаги, направих закуска, изпратих мъжа на работа и седнах да прочета какво сте писали, Много сте писали Simple Smile
моя бебо нещо много се бунтува от 1-2 дни насам, ребрата почнаха да ме болят, все едно съм паднала и съм се натъртила  #Crazy

на вън е доста неприятно пак днес, добре че вчера като беше спряло да вали си свърих работата, днес ми остава да отида да си купя нещо против стрии, използвах на еуцерин едно олио, ще ми препоръчате ли нещо, че аз много се напуках  Crossing Arms

# 433
Angelka, честит рожден ден!!! Пожелавам ти много усмивки и прекрасно настроение  bouquet

# 434
  • София
angelka, честит празник. Пожелавам ти всички прекрасности, които си намислиш, да ти се случват хилядократно.   bouquet

Да кажа за нашите етажерки. В крайна сметка Явор реши да ги прави сам, защото намерихме един склад за дървен материал, където материала за 3 броя различни етажерки, плюс разни други необходими джиджавки, излиза 80-90 лева. Със спестените около 90 лева ще можем да купим едно килимче с 2 сладурски жирафчета (Марти и Ники  Sunglasses), което си харесахме в Айко и то ще бъде за спалния кът на децата.

Общи условия

Активация на акаунт