Пролетта настъпва вече, идва МАЙското човече! № 20

• 27 127
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Ангелка,

честит празник! Много здраве, усмивки, добри приятели и любов!

Аз чакам тук един техник да дойде да ни провери телефонната линия, че нямаме сигнал  newsm78

Момичета, не се притеснявайте за теглото на бебчетата. Моят мъж се е родил близо 5кг, а пък Кари се роди по-малко от 3кг. Така че е нормално някой бебета да са по-тежки от други на този етап  Peace

Тук вчера успяхме да се запишем в поликлиниката, но първо трябва да минем на контролен преглед при лекар и ми записаха час чак за след 2 седмици  ooooh! Дано всичко е ок с бебка, че трябваше да ми правят изследвания тази седмица, но ще трябва да изчакаме. Някой знае ли до кога може да се отлага теста с глюкозата за диабет  newsm78

# 451
Честит рожден ден Анжелка! Жива и здрава и сладко и здраво  бебче!  bouquet

# 452
 Момичета, много благодаря за поздравите, трогнахте ме   bouquet, настроението ми е супер,на пук на суда навън Laughing
Аз лека полека започвам с оправянето и по задачки Laughing
Дилянка, стискам палци за прегледа, да се похвалиш после, и внимавай в това време

# 453
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНЖЕЛКА!!! ДА СИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, ОБИЧАНА, УСМИХНАТА И ГЛЕЗЕНА И ЕДНО ПУХКАВО ЗДРАВО И ПРЕКРАСНО БЕБЕ НА ФИНАЛА.

Бюти, пожелавам ти успешен полет и дано да нямаш проблем. Аз се отказах, реших че дори и да ме пуснат да пътувам и да няма проблем, няма да съм в кондиция за целодневни обиколки на Рим, та така, разминах се с разкошен подарък за РД, но, има време за всичко

Херцог, ние сме с еднакъв термин и моето бебе е със същите размери според ехографа и на всичкото отгоре(пак според ехографа) върви точно според седмицити си на графиката, така че спокойно който и да греши важното е че бебе е добре. Моя пък си седи с главата надолу от 6-ти месец началото и не се мърда, дано не му хрумне да се мести сега......

Така се намръзнах сутринта докато стигнах на работа, вятъра ми духаше право в лицето, чаках транспорт 20мин и нито маршрутка нито такси за това време нито трамвай. Синузита така ме е заболял сега че ми се плаче. Ако можете да си седите на топло по-добре не си правете експерименти навън

# 454
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АНЖЕЛКА!!!  newsm59 Пожелавам ти много здраве, любов, усмивки и семейно щастие!  Hug

Аз днес исках да отида на лекцията в Сити център, но нямах никакъв шанс да стана сутринта, излюпих се едва преди половин час  Blush Снощи поне успях да се наспя, че предните две нощи ми бяха кошмарни - контрекции, болки в ставите - ужас!!! #Crazy

# 455

Angelka, честит рожден ден и от мен!
Желая ти много щастливи мигове, много усмивки, леко раждане и здраво и пухкаво бебче!

herzog, не се притеснявай, има време да се обърне бебчо, при някои мами се обръща в деня на планирано секцио и раждат нормално  Grinning Нашата бебка в 28 седмица беше седалищно, а в 29г.с. и 5 дни на прегледа вече се беше обърнала  Flutter

Благодаря ви за пожеланията за мъжо, по-късно ще пиша как е минало  Hug

# 456
Angelka, Честит Рожден Ден и от мен! Много здраве и късмет ти желая, леко раждане и сладък бебок!  newsm59

dudunski, за Рим си трябва много ходене, за да се насладиш на всичко, което трябва да се види там! Затова, добре си решила да е след раждането, сега ще ти тежи пупата   bouquet

Бръмб, там където е клуба за петък наблизо има две добри заведения, едното е You and Me (там имат разни засукани сладки неща), другото е сладкарница Моцарт (там има торти от Романс-а).  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 11:33 от tedunmedun

# 457
Добро утро момичета  Hug
Анжелке,честит рожден ден миличка   bouquet Мн щастие,радости и един прекрасен подарък да те радва април месец  Hug
Аз съм запланувала днес да не мърдам от нас,най-много мъжо като се върне да отидем с колата до магазина....дано само котка не ми мине път....  Wink
Софиянки,да кажете как е минала лекцията ....  Party

# 458
Момичета здравейте!
Днес навн е един ад, не е за хора, а за бели мечки! Сутринта докато прибера колата в гаража щях да се разплача. Който може да си седи в къщи на топло. Направо се възхищавам на ентусиазма на мамите, които ще ходят на лекции. Аз съм се завила на топло, хремата ми се усили, даже леко ме тресе. Така че, днес ще наливам чайчета с лимон и ще се лекувам. Мислех да бърша прах, ама ще се размине Rolling Eyes. И кюфтета мислех да правя, но ще се трансформират в принцески с кайма, че е по - лесно.
Днес ми източиха кръвчица. Да видим как ще е ситуацията с анемийката.
Херцог, не се притеснявай, моят хубостник се обърна преди 5 дни. Бяхме на театър и той такова ритане му удари, че си мислех да си ходя. Направо си беше като великото прелеление на народите. Явно тогава се е обърнал. Докоторът ми не беше особено впечатлен, че е седалищно досега. Казва, че е добре да се обърне до 32 седмица, но може и след това. Така, че споко. А относно килцата и тях не могат да смятат всеки път вярно. На мен с баткото ми бяха казали, че ще е 5 кг, а той се роди 3300. Просто беше по - дълъг - 54 см. Те като пресмятат по разни формули спрямо краче , главичка, коремна обиколка - нещата не са много коерктни.
Анежлка, ЧРД! Да си здрава, жива и много щастлива! Да си много обичана и красива!

# 459
Здравейте Майчета,бременна съм в 31г.с. с термин-16 май.от София съм,на 25 години,чакаме момиченце.Искам да попитам тези от вас които ходят на консултации при лекар по здравна каса,дали трябва да се залащат тоновете на бебето,защото някъде прочетох,че би трябвало да са безплатни и за майките с отрицателен резус,дали ни се полага още един безплатен ехограф,освен полагаемите 2.Мерси редварително Simple Smile

# 460
Евита,добре дошла в МАЙ-ския бременски отбор Simple Smile
Леко добременяване и сладко бебче на финала  Hug

# 461
  • София
Evita24, аз съм с отрицателен резус фактор и другата седмица би трябвало да ми е последния 3-ти безплатен ехограф. Ако ти направят проблем не е лошо да си носиш разпечатана програма "Майчино здравеопазване" и да покажеш, че имаш право на него. До сега не съм плащала за тонове на ЖК. До колкото знам в почти всички болници обаче те караш да си плащаш по около 10-15 лева за дългия запис на тонове.

# 462
Добре дошла Евита ,леко добременяване и сладко бебче на финала  bouquet
Ех Алекс без да видя съм повторила твоите пжелания дословно Wink

# 463
  • гр. София
Здравейте, МАЙчета!

Аз днес имам бонус от шефката и няма да ходя на работа- ще се радвам на снега от вкъщи  newsm44

Анжелке, честит рожден ден! Желая ти прекрасни мигове, любов, звезди, усмивки и най- прекрасния подарък през Май  newsm59

Силве, вчера съм те пропуснала с празника, но и сега мога да ти пожлая още сто пъти по 5 г. любов, щастие и хубави емоции с човека до теб!
И сега да ви се похваля с няколко дрешки за моята принцеса (за разлика от вас аз се движа много слабо с покупките за бебка Simple Smile
http://media.snimka.bg/5748/017751611.jpg
http://media.snimka.bg/5748/017751613.jpg
http://media.snimka.bg/5748/017751615.jpg

...а по- късно ще си нарисувам пак коремчето- днес съм на 80 дни  Grinning

# 464
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АНГЕЛКА!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЖАСТИЕ И НАЙ-ХУБАВОТО БЕБЧЕ ПРЕЗ МАЙ!

Аз снощи имах кошмарна нощ. Дали прекалих с хапването или понеже бях на гости в една приятелка съм хапнала нещо не много прясно, но толкова ме боля корема, че чак ниско долу почна да ме боли. Ту стомаха ме свие, ту ниско долу. Дори си помисли, че ще раждам. Към 4 часа  Sick и ми олекна. Днес съм решила да огранича храната, дори още не съм пила и яла нищо. Дано не се повтаря снощното изивяване!

Евита, добре дошла!

Някой ще пуска ли поръчка от АСДА?

Сега ви оставям, че ще ми идва приятелка на гости и трябва да се приготвя.

Общи условия

Активация на акаунт