Отговори
# 630
  • София
Ел, стиснати палчета и от мен за бабчето  fingerscrossed Hug И аз съм от тия, които прочетоха бебче и направо изтръпнах  doh

Бръм, Митето е малък фотомодел  Heart Eyes. Страхотни снимки!

Аз две вечери измивам Андреа със смрадлика и пъпките и поотминаха. Размина ни се без доктори и лекарства за щастие Praynig

Самър, и на мен не ми се отварят снимките

# 631
Хапва обаче много малко. За пет минути и е готов. Вечер като хапне след банята се буди чак след шест часа. Яде седем пъти на ден. Не знам дали е достатъчно. И даже се притеснявам. Наддал е 700 грама от теглото на раждане. Аз не знам от кое тегло се смята първото наддаване. Той се роди 3500, изписаха ни 3200, на месечинката беше 4200. Та не знам това достатъчно  ли е за бебе само на кърма? След кърмене изцеждам само 20 грама. Иначе памперсите са добре напълнени. 

Нарцис, наддаването се смята от най ниското тегло. Това значи, че е наддал килограм, което си е екстра  Peace

ще ти отговоря тук и на другия въпрос. Ако има опасения за алергия към кравешкия белтък,  диагноза, която само алерголог може да постави, можеш временно да опиташ да не консумираш прясно мляко. На първо време можеш да изключиш само прясното мляко от диетата си, за десетина или малко повече дни. Прясното мляко е най - големия дразнител от млечните. Виж как се повлиява и ако се наложи изключи и другите млечни. Можеш и за всеки случай да ограничиш приема на храни с много Е -та в съдържанието, консервантите и маргарините също.

# 632
  • България/Германия
Кристинче, и аз така имам чувството, че ще психясам, ако трябва да се цедя до 6-ия месец примерно. И аз се радвам, че малката наддава и е сита, това е номер едно за мен, ако се налага, ще го правя, но се чудя как ще издържа. А и мъжът ми вчера идва и ми обяснява на колко струйки изтичало млякото  Confused та се чудя дали пак някога ще започне да гледа на мен като на жена, а не като на млекодойна  Rolling Eyes

И забравих да добаря, че ако бебето ти е гладно, вярвай ми ще разбереш!Бебетата плачат най-силно от глад.Калоян като е гладен, в къщи става казарма, мъжа ми става бързо сменя го...аз притоплям кърмата и бързо в устата!

И при нас в момента е така  Twisted Evil Абе, да растат бебоците и да са ни живи здрави, пък ние все някак ще смогнем!  Hug

Ето малко нови снимки и от нас http://www.facebook.com/album.php?aid=199058&id=552159921&l=3f38d6ddbf

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 16:14 от flowerofdreams

# 633
  • София
Момичета, може ли някой да ми изпрати паролата за албумчето на лични, за да кача снимка на Михаела?

# 634
Имам малко време и качих няколко снимки
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/fevruarcheta-2010-na-1-mesec.479886.17765401
МЯУЧЕ,ШАМАНКЕ-да попитам ние сме на месец и половина и все още се храним на час и половина -два.Дори и през нощта имаме 4 хранения,което е изтощително.Само на кърма сме и наддаваме страшно много,въпреки че обикновенно Крис сучи по 5-10 мин.Мама е тук да ми помага ,но заминава след 10 дни и исках някакъв режим да направя че няма да издържа сама.МЪжа ми е от сутрин до вечер на работа по 6 дни,така че помощ от него няма.Дайте идеи,моля.Само да добавя че Крис много реве като е гладен и снищо не можеш да го залъжеш,а и е изнервен защото сме с колики вече от 1 месец.Така че не смея да го оставям гладен.Ако може нещо все пак да се направи да удължа интервалите?Само съм против даването на вода-той си мокри достатъчно памперсите,а биберон ползваме само ако сме нервни,но не и гладни-тогава го плюе.Мерси предварително Praynig

# 635
Miss_Butterfly, чистотата в къщи е мираж... С две прасенца - баща и дъщеря, тва е положението.  Sick

Е, нервната система е малко по-така, ама нямаме избор, така че ако имате излишни баби давайте.
Имаме една излишна, но според мен, след първия ден ще ревеш да ни я върнеш, че и пари ще ни даваш  Joy hahaha Joy
Сега сериозно - предпочитам да съм сама, след първия ден така процедираме, не мога да търпя помагачи около себе си.  Sick

silvery, аз не само я щипя, гъделичкам, бутам, говоря, тц... Хем имам опит с първото, ама това направо ми скрива шапката.

karlie, моят мъж ме възприе пак като жена, когато и аз се приех отново като такава.   bouquet Hug

s.newa, ако не трябваше да се цедя заради малката поспаланка, бих ти пратила моята, да му се не види. При вас има ли промяна?  Hug

Мяуче, благодаря за съветите!  Hug  bouquet  Hug Аз нали писах вече, че малката е дрисла, така или иначе я сменям през час, дори и през нощта, та явно има тренинг и не се буди и от това.  Crazy Явно ще се цедя  Rolling Eyes

Шаманче, и на теб благодаря много!!!   bouquet Hug  bouquet Кърмата ми намалява вечер и през нощта, а преди няколко дни не можех да смогна да я попия. Старо куче съм ужким, знам, че няма да са ми напращели гърдите, но мога да различа двете
положения.

kari 79, за хернията съм чувала и чела, че се прибира от лепенките.  Hug Сигурна съм, че и при вас ще е така.  Hug

el_P, всичко ще бъде наред!  Hug Praynig Hug

Бръмби, сесията е невероятна, а момченцето ти е ... ммм, красавец!  Heart Eyes

Summer7, и аз съм така с хормоните, а рецептата за меда и орехите е, ако страдаш от никотинова абстиненция.  Hug   bouquet

Мяуче, пак ли ще се потапяш дълбоко?  Sad Мога ли да ти помогна по някакъв начин?  Hug

slyn4ogled - че
, а мойто голямо чаве реши да стачкува насред улицата, при това баш когато един бус захвърча към нас с около 300 км/ч . В бързината съм я хванала и съм я метнала с едната ръка на тротоара така, че съм я вдлъбнала в една пряспа с главата надолу...  Embarassed

И накрая да се оплача... Отиваме с каката, която ме държи за ръка, и бебето, в слинг, за храната от детската кухня. Насред селото се събрала тълпа от млади майки. Видяха ме и се започна едно жуженеееее... "как може, това дете няма още месец..." И си викам на акъла, на вас ако има кой да ви помага, на мене няма, бебето вкъщи ли да го ставя само?!   #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Summer7, готово!

# 636
А и мъжът ми вчера идва и ми обяснява на колко струйки изтичало млякото  Confused та се чудя дали пак някога ще започне да гледа на мен като на жена, а не като на млекодойна  Rolling Eyes

ООО, повярвай, той и сега не гледа на теб като на "млекодойна"  hahaha Най-вероятно те желае повече от всякога  Hug

# 637
Викторита, Кристиян е голям бузан!  Heart Eyes Ти изглеждаш страхотно добре, не ти личи скоро да си раждала, хъм.. и ти завидях за камината. Grinning

Шоки, тия разбирачки за изкарването на детето, ги отминавай по презумпция. Мен ако питаш не е и въпроса дали имаш помагач, това да стоиш до 40 дена затворен щото видиш ли бабините девитини е най-голямата простотия. Да ви кажа това няма никакво научно обяснение, навремето не са изкарвали бебоците 40 дена, защото да не умрели случайно преди господ да ги е приел в лоното си, което става на 40-я ден.
Ако някой си мисли че така предпазва бебето си от някакви бактерии, заблудата си е само негова.

# 638
Шоко хич не им се връзвай,нямат си друга работа и си пъхат носа навсякъде  Hug от мен

аз побързах да се похваля със спяща дъщеря, но не би-продължавам да си я нося на ръце

# 639
flowerofdreams
   Хахахаххах голям филм е т'ва със стуииките. На едната гърда имам 8-струиикки, а на другата около 5! Да не мислиш, че аз съм ги бройла,не,  мъжа ми  Laughing  .Кравешкото чувство е неизбежно в тези моменти, аз лично гледах да ходя в друга стая.И аз се чувствах като теб, но един ден мъжа ми ми каза-''Едва ли всяка жена би направила това за детето си! Затова аз се гордея с теб!
И вече не ми беше кофти Heart Eyes Като майки сме длъжни да осигурим най-доброто за дечицата ни.
А и съм сигурна, че тези мисли са си само в твоята глава, а мъжът ти не само, че продължава да гледа на теб като жена, а като жената дарила го с дете Heart Eyes
Ако все пак продължиш с изцежданете, ще те обнадеждя, че  от ден на ден ще ти става все по-лесно цеденето, аз в момента изцеждам около 200мл. за има няма 10мин. Започнах да си познавам гърдите и вече знам къде да стисна за да потече.

# 640
Привет!
Честит рожден ден на Белаbouquet Много любов, здраве и щастие Hug
Бръмби&Викторита,
Много са ви сладки Митко&Кристиян! Heart Eyes Пу - Пу Simple Smile)
Слънчо,
За ритници не знам, ама мечка можеше да го направиш Mr. Green Heart Eyes Hug
Аз си ви чета по диагонал всеки ден, но все нещо изникваше напоследък, та не можех много да пиша.
Иначе добре сме, наддал е младежът 1.5 кг и е порастнал 3 см.
Ето и малко снимки - напоследък ме тресе черно/бялата вълна Mr. Green Mr. Green, сигурно защото с този сняг вече всичко ми
е монохромно Mr. Green Скоро, като се понауча да снимам по-добре Crazy ще кача и официални във Февр.2010 - няа д'с излагаме пред чужденците Mr. Green
http://velv.snimka.bg/baby/damyan.481868

# 641
Викторита, Кристиян е голям бузан!  Heart Eyes Ти изглеждаш страхотно добре, не ти личи скоро да си раждала, хъм.. и ти завидях за камината.
Мерси БРЪМБИ Blush.Криската наистина расте предимно на бузи Laughing..е имаме си и двойна гушка.Аза килцата още съм +7,така че има какво да се желае,ама не се оплаквам.
Относно секса...няма го скоро ще стане сигурно година...Не че не искаме ама малкия нон стоп реве и ме иска...Ще почакаме още малко newsm78

# 642
  велви страхотни снимки,а тази с котето е много забавна
и Кристиян и Изабел също са страхотни  Heart Eyes

# 643
  • София
Здравейте момичета,

Честити месечинки на Теодора на megelina и на Ирена на CurlyZ! Да са ви живи и здрави и само хубави емоции с тях!   bouquet

Честит рожден ден на Бела! Да си жива и здрава, много щастлива, обичана и дай Боже всичките ти желания и мечти да се сбъднат!   bouquet

Бръмби, невероятна сесия! Митачето е страхотно, ти също   bouquet
Гледах снимки на много бебета, всичките са невероятно красиви и сладки! Да са ни живи и здрави всичките ( не изброявам поименно, щото не мога да запомня всички)   bouquet

Шоколадче, като коментираш подмятанията всеки път се чудя какво е това огромно желание на странични хора да се месят в хорските дела  ooooh! Решила си - извела си, в крайна сметка не е нужно да им искаш разрешение   bouquet За пртокола - аз лично съм извеждала само веднъж Калина за 40-те й дни, но това е защото аз имам студова алергия и синузит хроничен и неизлизането е за да се пази моето здраве (че антибиотиците не са препоръчителни за кърмачки), а не заради бебе. Това е да видиш, че и другата крайност не е никак добра, а как ми се излизаааа ...
flowerofdreams, моя пък мъж, ми подари мартеничка крава Simple Smile Обърнах му внимание, че не е гледал - нямаше виме Laughing Но аз го приемам хумористично, а и съм сигурна, че хич не е искал да те обиди твоя мъж със струйките, мъжка му работа  Hug Възприема те точно както трябва, споко! Сега още бушуват хормони...

Аз продължвам борбата с коликите, ейй да пропусна едно даване на саб-а и е ужас... преди всяко хранене давам по 15 капки! Да минават, че хем Калина се измъчи, хем ние  Sad
И като съм почнала с мрънкоча - лаптопа ми се скапа, мъжа ми на обяд го занесе на ремонт  Cry Стискайте палци да ми го оправят, че имаме спорове със Софи за компа...
Хубав ден ви желая   bouquet

# 644
Велв, Дамян е голям сладур. Много, много прилича на теб. Сега за да не вземеш да си вирнеш носа ще ти кажа, че си по-едричка от последния път, когато те видях.. ама то и аз съм доста. Laughing Като се позатопли може да си премерим обиколките на разходка в Заимов, че на мен това ми е любимият парк, макар че тук до Арената направиха ремонт на един и сега сериозно го конкурира.

Аз се скапах от учене както се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт