Отговори
# 660
 Да знам го значи това паркче,но не знаех че е обновен ,на няколко спирки ми е с трамвая,охх как искам вече една колааа

# 661
Момичета сетих се да ви питам, е поне тези, дето дават вода. Топлите ли я преди да дадете на бебо или я давате така/ на стайна температура/. Топла имам предвид, като капнаш на ръката си да не усетиш нищо. Защото, като е на стайна температура и си капна на ръката я усещам леко студена.

Аз гледам да я топля-но не всеки път успявам Simple Smile

# 662
  • offshore & overseas
Януарки 2007 много го обичат светатроишкия парк и съм се срещала поне 2 пъти с тях там. Аз пеша си ходех -- за около 30 минути търтруз тътруз с танка и после няколко часа на седянката (една пицария има в далечния край). lalalala

# 663
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Януарки 2007 много го обичат светатроишкия парк и съм се срещала поне 2 пъти с тях там. Аз пеша си ходех -- за около 30 минути търтруз тътруз с танка и после няколко часа на седянката (една пицария има в далечния край). lalalala

Така,така - бая винце се изпи на таз пицария,докато кърмихме, прохождахме и отглеждахме бебоците... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 664
Пицария, а зад нея друга кръчмичка   superuu smile3508

Какво ще си правя с ръцете на кръчма?!?

# 665
  • София
Бела,честит рожден ден!Да си жива и здрава и много радост да ти донесе подранилият ти подарък! smile3525  smile3525 smile3525
Честита месечинка на всички порастнали малчовци!Здрави и щастливи да растат!
Минах набързо да видя как сте,качих малко снимки в албумчето да видите и на нашия малчо пищялките и исках само да питам за тази еднократната помощ за 1во дете- освен акта за раждане други документи ще ми трябват ли, а също така и дали се подава в общината.Сигурна съм,че сте го обсъждали,ама не зная къде да се върна да чета, така че моля за извинение дето се повтарям с въпросите.

# 666
  • offshore & overseas
Така,така - бая винце се изпи на таз пицария,докато кърмихме, прохождахме и отглеждахме бебоците... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ми... нищо не ни пречи така да си отгледаме и тия бебоци... може би... baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 667
Цитат
Шаманче, и на теб благодаря много!!!  bouquet Hug  bouquet Кърмата ми намалява вечер и през нощта, а преди няколко дни не можех да смогна да я попия. Старо куче съм ужким, знам, че няма да са ми напращели гърдите, но мога да различа двете
положения.

Шоколадче бре, това е съвсем нормално, гърдите си да ги усещаш празни привечер. Това не значи, че ти намалява кърмата. Вероятно просто бебето суче по интензивно привечер и изпразва гърдите по добре. Много бебета, включително и моето, привечер са по нервни и се успокояват на гърда. Съответно гърдите се усещат по празни.

Велв, прекрасни сте  Hug Мани го ти Дамян, той естествено си е прекрасен, ама и ти си много хубава. А само имам технически въпрос, котарака масаж ли му прави на таткото за да не му се схваща кръста докато преповива  Mr. Green

# 668
Ми... нищо не ни пречи така да си отгледаме и тия бебоци... може би... baby_neutral baby_neutral baby_neutral

аз съм за,точно си мислех че при липса на сняг и на мен ми е около половин час до там пеш

# 669
Бръмче, страхотни снимки е сътворила Муцуна! Ама и моделите си ги бива , де!
Може ли да ми пратите координатите и , момичета, че искам и аз да се наредя на опсашката.

# 670
Шоколадче, винаги успяваш да си безкрайно внимателна със всички, поклон  Hug Още съм си на старото дередже, будя Деа на около 3 часа да яде, сучи/спи/спи/сучи по час, час и половина и после за 1 минута изпапва добавката (ако не се е отрязала пак да спи). Понякога успявам да само да кърмя, без добавка, ама рядко. Изцеждам с Авентската помпа по 5мл след кърмене, а докато кърмя събирам капчиците от другата гърда и после така я давам на детето. Ценя всяка капка, то и без това е малко.
Незнам с помпата какво да правя, но няма да дам пари преди да пробвам, те и без друго вече свършиха  Mr. Green
             И зарежи ги тия млади лели, дето си имат по една мама и една свекърва поне да им помагат... Аз сега съм в положение, че няма на кого да оставя чавето дори за един час, та скоро няма да излезна да глътна въздух Simple Smile
А какво ще си правиш ръцете на  кръчмата, не се чуди много, то детето ще иска да поседи в теб, да се поозърта наоколо...

Велв, Викторита, страхотни са рожбичките ви!   love001 То нали наше лошо нема  Sunglasses

Взех да си мисля, кога ли да го оставя това дяти само да се събужда, вече е на две седмици, дали пак ще откарва с часове между храненията... Трябва да го видим колко е наддало диването, че тогава...Аз още гоня рожденното тегло на Деа, много се надявам тия дни да ударим 3300г.

# 671
  • София
Ето най-после снимка на Михаела и баткото Simple Smile Паролата е същата като за албумчето. Благодаря на Викторита и Шоколадче за паролката  Hug

http://fevruari2010.snimka.bg/baby/mihaela.481912

Най-после от няколко дни насам ми се случи да поспя 2 часа и през деня  Flutter

# 672
  • София
Ние ходихме навън за 2 часа, времето беше направо супер, малкия спа като заклан!
Викторита, Велвче, много са сладките дечицата ви!

Шоколаде, направо съм се смяла до сълзи за забиването на Бу в преспата.  Joy Това ако беше мое чаве, щеше и пердах да отнесе като го изровя от снега, ти явно имаш железни нерви.  Mr. Green

# 673
Здравейте,ние днес бяхме на 1-ва официална консултация и ни биха ваксинка при което беба направо се скуса да пищи...беше ужасно,но пък се е издължила с цели 5см и 900 грама за 1 месец...вече сме почти 5 килца и 59см...Мамите които кърмят ще кажат ли дали е добре 900грама за месец-само на кърма и то без нощно хранене,че ако не е добре-да започвам да я будя и през ноща,и другото което малко ме притесни е че беба е със запушен нос и Педи-то ни изписа някакви ампули Адренали да и капя по 1 капка в нослето 4 пъти на ден...но аз нещо несмея...Моля ако на някой са предписвали нещо подобно да сподели... newsm78

# 674
Забравих да се отчета и аз от консултацията  Simple Smile Дуданка е наддала 1,540 гр. и има 6 гуши и много бузи  Mr. Green Ама педиатърката и е благосклонна и не я сложи на диета  Wink

Ето малко снимков мат`рял от нас http://fevruari2010.snimka.bg/baby/fevruarcheta-2010-na-1-mesec.479886.17767818

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 19:25 от Шаманката

Общи условия

Активация на акаунт