Отговори
# 705
Аз не ревнувам обаче от Емо! Даже напротив. Но майка ми като му заговори и ако го е и гушнала за момент докато аз правя нещо, гледай какво става  Twisted Evil. И се сопвам веднага   Blush. Осъзнавам колко е глупаво, но факта си е факт. С баща ми е същата работа.
Ох, Ника, знам, мила...Мисля го това за свеки всеки ден...  Mr. Green Досега не е идвала, защото все някой у тях е болен и се отлага във времето. Но все ще стане  Grinning. Най-късно другата събота...
Аз не спах за първа нощ  Grinning. Яде, ака, михме се 2 пъти  Grinning, после реши, че ще будува и си говореше нещо в леглото и накрая нададе вой. 2,3 часа си побудувахме. След това заспа за 1 час, размрънка се, пак яде и заспа до мен на нашето легло.  Laughing

Честит първи месец на сладурите Елена, Есер и Георги!!!

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 10:52 от Ralipo

# 706
  • гр.София
Здравейте момичета,
Хайде и аз да почерпя за месечинката на Жори.

Честито и на Елена на silvery и на Есер на eftelya. Да растат весели и безгрижни.

# 707
  • offshore & overseas
Оу, и аз мило и драго давам да видя щерките в ръцете на баща им, но той пък е емоционален като гьон (особено по отношение на децата). Ревността обикновено не е насочена към таткото, а към бабите и дядовците (и прочие нахална рода), таткото го възприемаме като наша половинка.

Макар че, аз ако и преди да съм мечтала (и настоявала) тати да си гушка щерката, сега тайно ги ревнувам колко хубаво (и рядко) играят заедно. Люска ще е явно любимката на Лъвю (не че много я гушка, той не знае как, а и не би изневерил на себе си), Халюша е в немилост, много трудно се справя с нея на този етап и се е настроил малко анти. Дано се поошлайфат в отношенията си, че ми е мъка да ги търпя.

Тъй кат гледам, заформя се яка агитка от ревниви свекърви. Леле-мале! Добре че в днешно време младите не питат. Party

Подкрепям надигналата се вълна от негодувание към по-младата генерация в лицето на батковци и каки, особено около 2-3 годишни. И моята е в списъка на невъзможниците, ама то едно ли две ли са нейните изпълнения, та да ги опиша. Опитвам се да го погледна от веселата страна, но първо си запазвам правото хубаво да се ядосам и да си покрещя на воля.

Абе, допреди минути ми блестеше слънцето в очите -- де го това слънце сега, когато ще се къпя и приготовлявам за разходка (уж). Направо сериозно се разколебах, ама ще трябва да се стегна и до час да изляза, че и вкъщи не се трае.

П.П. Докато напиша постинга, поне стана ясно, че никой не ревнува децата от мъжа си. Joy

П.П.1 Започвам бавна и напоителна подготовка, която може, а може и да не, завърши с излизане. Ако тръгне да отива към излизане, ще пиша пак, в случай че Велви изникне от кишата.

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 11:01 от Мяуче

# 708

Али тази сутрин след като се наяде в 7ч пак продължи с яко дране...що така тва дете  newsm78 Има ли някой друг с този проблем, че чета само за тихи и кротки бебоци, а моята пърцуцка все си плаче  Confused

От вчера и ние сме така - след ядене почва рев Sad

# 709
Пиленце навсякъде където чета за коликите пише ,че плачат след хранене-това било признак за колики newsm78

# 710
  • York
Как ви завиждам за тези разходки.  Rolling Eyes
Днес мъжа ми е извън града и дори и до магазина няма да мога да изляза. Полудявам вече. Дано зимата се смели над нас и скоро да успеем да се измъкнем от вкъщи.  Rolling Eyes
След малко навличам косконавта и я изкарвам на терасата на слънце. Sunglasses

# 711
  • France-Bulgaria
Честити Месечинцки на Ели и Георги.

Почерпете се за наше здраве. Hug

Ника- не си сама,почти всяка вечер сънувам разни сънища  Whistling Crazy

# 712
  • София
То и днес не става за разходки така като гледам, затова аз хич не завиждам... Laughing...но пък чакам майка ми да дойде следобяд и да поизляза по магазините, че не съм харчила пари като хората незнам от кога...  Crazy...срамота...

Ще чакам да се оправи времето и да е проходимо и тогава сме ние... Wink

За ревност - няма при мен, даже напротив кефа се, когато таткото е гушнал или се занимава с някое от чаветата... Heart Eyes...ама нали са му на тати харемчето... Sunglasses
От свекито може би малко се дразня когато я гушка, но то е защото имам мноооого лично към нея... Mr. Green

Честити месечинки на всички бебоци!

Приятна разходка на излизащите!

# 713
Пиленце навсякъде където чета за коликите пише ,че плачат след хранене-това било признак за колики newsm78

Ми при нас имаше много колики вечер до преди седмица,заради храната и се държеше доста по-различно  newsm78 ,ама можеш ли да го разбереш Simple Smile

Пък на нас ни опада косата на темето Sad и сега сме смешно плешиви - има ли някои друг така?

# 714
 Хах свеки още не си е гушкала внучката,май няма и голямо желание,а сме врата до врата,все нещо измисля за да не дойдела-аз пък не се и оплаквам,даже ми е екстра.Сетрите му на Жоро и те до сега не са идвали.От мама определено не я ревнувах докато беше тук и от сестра ми също,но от тях може би няма да е така

# 715
  • София
Малкия пък почна да оплешивява леко на бакенбардите. Crazy Сигурно защото спи настрани.

За ревност говорите, пък аз ревнувам малко баща му от малкия Mr. Green Той много не обича да се целува и съм се примирила, че няма да ме целува или гушка по своя инициятива, еле пък пред хора. Crossing Arms Ама като го видях как гушка малкия почти от врата като се прибере от работа, постоянно го целува по главичката и му обяснава какъв е хубав, какъв е образ, голяма любов! Laughing Heart Eyes Е, шегувам се разбира се  - много се радвам, че изразява чувствата си  към бебето и то ще разбира, че е обичано.

Ех, няма да се излиза и днес - не се разтопи май достатъчно снега по тротоарите. Tired

# 716
  • offshore & overseas
Аз чакам едно обаждане. Стискайте палци да е за хубаво, че не ми се мисли, от доста време отлагам ли отлагам въпроса, накрая той сам ме връхлетя. #Silly

# 717
  • София
Здравейте и от мен!
Най после се добрах до комп-а. Това мойто дете през деня спи с прекъсвания за ядене, но пък цяла вечер будува и иска да си говорим......

Честита месечинка на Елена, Есер и Георги!   bouquet

Мяуче  fingerscrossed

Приятна разходка на излизащите!
Аз най много до Вис Виталис да прескоча (с колата) че имам малко за пазаруване, пред нас е море от киша и никак не ми се излиза с количката, бебка ще трябва да изчака още малко за разходката. Но утре ако е слънчево смятам да доплувам до южния парк все пак.

# 718
Едва ви изчетох...
Първо да кажа че бебчетата са прекрасни, започвам да си избирам снаха, ако някой иска да си изпрати момата в прованса Laughing
Честити месечинки на Елена, Есер и Георги!Да са живи и здрави и много да радват родителите си  bouquet
За ревноста и аз да се присъединя към ревнивите свекита, но ревнувам само от свекърите, от майка ми, сестра ми и баща ми не. А и нашия татко е от анти целувателните и непрегръщателните, ако не му напомня, но към бебо е съвсем друг, дори през нощта стана да го гушка, защото явно реши че ще му изхвърля отрочето инато навън Mr. Green
Нащо дяте реве само у мен и то защото като го гушна почва едно въртене към цицка едно напъване една борба и рев че откачанм чак, като го вземат бабите или татито се гушва и се кротва... Cry
В кошарата му явно са поникнали тръни, уж спи и като го сложа там настава рев, чак кучето отвън започва да лае жално #Crazy
Приватизирал ни е спалнята и си спим тримката, за романтика и нежности и дума неможе да става.
Не само 2-3 годишните каки и батковци лазят по нервите, нашия пубер е на 13 и е трудно търпим #Crazy
та пубер и бебе в една къща е равно на полудяваща майка bowuu
п.п Бръм успех на изпита утре.

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 12:23 от mii

# 719
Мяуче, стискам палци! Даже и на Дамян ще му ги стисна, ама лекичко Mr. Green
За разходката - ще ходя до моята Аг, да й покажа детето, а и да й дам нещо за почерпка.
После, ако много се ентусиазирам мога да додрапам до градинката на Левски- срещу Математическата.

Общи условия

Активация на акаунт