Отговори
# 720
  • някъде тук
Първо да почерпя за втората месечинка на Жори Laughing и да ви благодаря за милите пожелания за рождения ми ден Hug Heart Eyes и се връщам да ви изчета Laughing

# 721
Роро, възможно ли е да има разминаване на кантарите от род. дом и педиатърския? Често се случва. Примерно у нас като меря Теа на домашния кантар излиза, че е наддала 1,800 за месеца, което не е баш така. Според педиатърския е по - малко.
Ами възможно е всичко, ако  взема предвид измерването само от кантара на педи излиза, че точно за 4 седмици е качил 1750, а от понеделник до петък в тази седмица с "диетата" 120 грама което си е точно 30 грама на ден и е съвсем нормално. Simple Smile Ама и аз гледай като взех елката и как на бързо сама си отговорих Mr. Green Но е факт, че от както не му давам на всяко промрънкване да цоцка е в пъти по спокоен Sunglasses

ЕЕЕ тая ревност за малко да ни разтури семейството да ви кажа  ooooh! При нас пък Мъж ми ме ревнувал от бебето, а аз обратно от това че не му обръща внимание и така се бяхме изнервили и се карахме за абсолютно всичко от най ранни зори, до онзи ден като оставих мъж ми да виси и ме чака на една спирка в студа близо час докато аз кърмя и преобувам малкия в един магазин на 15 мин от там Crazy Еми полудя тоя човек и с право де, ма кърмачески мозък, къде да се сети да му каже "ела насам"  Rolling Eyes Ама пък и той да не е бебе, не ми било пукало за него и съм била безотговорна и какви ли не ми ги наговори та се прибирахме единия на едната страна другия на другата и до врчерта цупене , накрая като отиде на работа се сетида ми се обади и да си признае че цялата работа от ревност била Crazy
 От бабите и дядовците ревнувах Стоян преди,малкия още не съм ама не еимало и много от кой, свекъра като го гушка нямам проблеми ама като почне да надзърта докато аз го къпя, преобувам или просто успокоявам е пощурявам, но той принципно си ме дразни с това му незачитане на личното пространство Stop Забелязвам , че и Стоян се дразни от това, ако има как все ще го носи или ще го мачка и гушка, но той си е голямо момче и иска самостоятелност. Писна ми да обяснявам , не се разбира и това е, та не се минава без крясъци от страна на баткото  #Cussing out  
Охоо как си минава времето, Бела честити два месеца  bouquet
Уф почнах да се разтъжавам колко бързо растът децата, няма да усетим и ей ни баби newsm27

# 722
  • София
Честит първи месец на сладурите Елена, Есер и Георги!!!
Честита втора месечинка на Жорко на Бела Simple Smile
Да са живи и здрави малките сладури и много късмет и щастливи моменти да имате с тях!

Гледам за ревност си говорите, не е лесно определено да си гледаме дечицата в ръцете на хора, които не харесваме. Забелязвам, че повечето ревнуват от свекъри и свекърви, нормално ми се струва Simple Smile С времето предполагам, че ще го надрастнете. Не отказвам да се гушкат нито Софи, нито Калина, но засега няма навалица от желаещи Wink Майка ми твъди, че плаши Калина, баща ми - страх го е да държи малко бебе (наложи му се обаче, като се задавих с един чай), свекър ми и свекърва ми досега не са изявявали желание да гушкат Калина, но нямам против някой да я подондури вместо мен, че останах без ръце.

Мяуче, стискам палци нещата да се наредят така, както би било най-добре за теб  Hug

Кумико, не се притеснявай за оплешивяването. Каката беше отзад с един огромен правоъгълник, който му викахме телетъбиса, щото с него беше точно като тях. Сега има страхотна дълга коса. Калина засега не виждам да й пада косата, но предполагам, че няма да й се размине и на нея.

Калина също реве след ядене, но забелязах, че този рев е ако не се е уригнала като хората - слагам на рамото докато се уригне и нещата заспиват. Опитайте, ако не помогне, със сигурност няма да навреди.

Хубав ден и приятна разходка на разхождащите се   bouquet

# 723
Роро, права си , много бързо растат  Rolling Eyes ! Така искам по- дълго да се наслаждавам на тези моменти..... Ето на първият месец почти мина, а аз сякаш не разбрах  Flushed

# 724
Аз чакам едно обаждане. Стискайте палци да е за хубаво, че не ми се мисли, от доста време отлагам ли отлагам въпроса, накрая той сам ме връхлетя. #Silly

fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Дано не съм закъсняла, но е от сърце  Simple Smile

# 725
 охх и аз така и не разбрах как мина цял месец.Пък и с първо детенце все нямах търпение да минават дните,да дойде момент за консултация да се успокоя,че всичко е наред.Много кофти от притеснения и съмнения дали всичко е наред не мога да се поредвам спокойно на всеки момент

Губи ми се mama-widow тези дни дано всичко е спокойно при тях

Бела Честит втори месец на Жорко
 Мяу стискаме палци дружно с Ели

# 726
Здравейте, мамчета!  Hug

Как я карате? Как са бебоците, слушкат ли, растат ли?

Честити месечинки на Жорко, Ели и Есер!   bouquet
Мяу, стискам палчета.  fingerscrossed

Ние сме добре, но нет още нямаме заради лошото време. Тук има доста сняг и киша. Алекса напоследък следобед и вечер е неспокойна, може да има колики. Не плаче, но трудно заспива, мята ръце, крака, върти се, сърди се, плюе биберона и пак го търси. Не пием нищо за колики засега, поне докато е поносимо положението. Пак не сме акали от 3 дни, ама да видим докога ще я караме така... Laughing Сега бубка спинка и аз използвам времето да драсна, но ставам през 5 минути, защото е неспокойна и се разбужда.

Целувам ви всички, барабар с бебчовците. Липсвате ми!  Hug  love001

# 727
Мяу , аз също съм стиснала палците, кажи като е готово  Grinning !

Танче и ти ни липсваш  Heart Eyes !

# 728
Здравейте момичета!
 Моята бебка почва да ме притеснява - спи много неспокойно, постоянно си мрънка нео на сън, пъшка, проплаква. Почвам да си мисля, че нещо сериозно я тормози. при вас случва ли се нещо подобно?
 За ревността и аз много ревнувам мъника - даже и от баща и. Хем ми е мило като ги гледам двамата как се гушката, хем ми е жал, че не е в мен. Ревнувам я и от майка ми. Даже миналата седмица бабите и дядовците като ни бяха на гости се снимаха с зори и тя много се издразани като я подхвърляха, а аз едва се сдържах да не изсъскам и да си я взема. После си тръгнаха и ме оставиха с кисело бебе да го бавя. Тази седмижа ще водят и прабабите и още като чух, казах на мъжа ми, че няма да пипат Зори.
 За романтиката и интимността и на нас са ни страшно чужди. Едно, че лохиите ми още не са спрели и друго, че съм много изнервена и милото едва го понасям, какво остава да го гушкам. Не знам от къде тези нерви ама не е на добре работата.

# 729
  • София
За интимност заговорихте Rolling Eyes....Ние здраво наваксваме Mr. Green
Аз си изкарвам всичко на мъжа ми но това не ни пречи. Много ми е трудно нощното кърмене и съм просто непоносима. Насочила съм всичко към него и той вече като стана нощем ми се моли да не му крещя и да не се ядосвам Stop...
Таньорчето, липсваш ни. А дано се оправи времето и да имате нет Laughing
Мяу, С Ясен стискаме ...дано се похвалиш с успех!
Аз не ревнувам от никого.....е може би само малко от майка ми защото Ясен много се заглежда по нея и винаги се успокоява като го гушне. А тя се размазва тотално Crazy Голяма любов са. Иначе не ревнувам напротив. Фукам се много с него Blush.

# 730
  • гр.София
Честит втори месец на Жори на Бела.
Мяу и аз стискам палци.  fingerscrossed

# 731
А сега, здравейте девойчета!   bouquet

Честит първи месец на Ели, Жорко и Есер!

Честит втори месец на Жорко, Бела!

Да са здравички и щастливи дечицата ни! Бог да ги пази!

Hug Hug Hug

Аз имах отново една неспокойна нощ с малко сън. Диването ми се опъва на циците, а като дам шишето и се успокоява, и после пак на цицата...И така от вечерта до сутринта, колко сън ми се събира незнам newsm78
Сега през деня, като е по-спокойна, суче, пак с мръщене, ама не толкова... Сега и дадох да цукне малко, без шише, и след час и половина, пак ще я вдигам да яде... може пък и да се справя... Praynig
Разходихме се на терасата, на слънчице, половин час, аз докато си оскубах веждите Mr. Green А кога ли ще стане възможно миткането по прашните улици, незнам...то само в хранене минава времето, малко домакинска работа, то без хич не става, малко почивка и пак дошла вечерта... Само аз ли съм така неорганизирана newsm78

Гледам за ревност си говорите, ами аз няма просто от кого да ревнувам, свекито идва за половин час вечер, за банята на малката, колкото да не се чувства пренебрегната, че и тя жената си има дертове, и на мен не ми остава време да ревнувам Simple Smile
По повод романтиката - ами иска ми се и секс и гушкане и да бъда обичана, ама мъжо е по-спечен и от мен, та не се получава...с времето всичко ще си дойде на мястото Peace

Тази нощ ме осени мисълта, че Деа ще остане една крачка назад спрямо батко си. В смисъл, че Константин научи руски докато растеше, т.к. баба ми (рускиня е) го гледаше и то много добре. Hug Но сега тя е твърде слаба и болнава и няма как да ми помага, вече е на 81 години, та Деа ще остане без този безплатен бонус newsm78 А бе да е жива и здрава баба ми, може и да измислим нещо по-нататък...

А както казвате вие, децата растат толкова бързо, че просто не разбрах, кога баткото стана в трети клас...Сякаш съм пропуснала детството му...ах, вина, вина... Close И сега така бързо ще минат и месеците в майчинство, ще трябва скоро да търся и бавачка за Деа, че бебе на една година, няма кой да ми гледа от домашните... А на работа може да ме викнат  и по-рано, дано успея да се преборя... Confused

Извенете ме за дългия пост, но трябваше да си излея душата, аз иначе не излизам от форума, чета си, вълнувам се с вас, ама не ми остават ръце да пиша...

И Xcat за пореден ден я няма newsm78

# 732
  Пилио и Ели беше така няколко дни-ужасно неспокойна,мяташе ръчички,сумтеше,правеше физиономии,свиваше се и много се притеснявах,но пък от ден два е по-спокойна-явно нещо ги тормози и отминава-дано и при вас се успокоят нещата

s.newa и аз съм неорганизирана,не си самичка-добре че ми е малка къщата,че няма кой знае какво за почистване-едно положително нещо да излезе от тая теснотийка.Добре че са и пералнята и сушилнята.А и по цял ден съм самичка хапвам нещо на крак и само за вечеря приготвям нещо(понякога) за да хапнем с Жоро.
 Вярно и Котето го няма

# 733
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Здравейте!
Аз докато се наканя да пиша и то станало обед, че даже и следобед.
За ревността- и аз съм от най-ревнивите. Каква свекърва ще съм направо незнам. Дано съм по-добра като свекърва от колкото като снаха.
И у нас сме разделени на два лагера. Каката- тинейджърка, татково и кучето срещу мен и бебо. Първия лагер се кефи на свободата си докато аз кърмя и оправям Нико. Това е време, в което те безконтролно се шляят. Каката направо заряза училището. Сега е втора смяна и ужасно много грижи ми създава с нейните домашни. Всяка сутрин към 11 часа се сеща, че имала и още нещо за домашна. Започва едно хвърчене, едно чудо. И аз все не си изпълнявам заканите и започвам да й помагам. Абе направо не е тя. Преди беше много организирана и заинтересувана към учението, а сега се държи направо като бебе. Постоянно се налага аз да и приготвям чантата, да и пущам тетрадки и пари през терасата. Развали си и успеха. Абе голяма мъка ми е голямото бебе.

Да ви попитам вие до къде стигнахте с борбата с бебешкото акне? Ние сме си много пъпчиви. Даже заради това не смея да изляза. Като знам как всеки ще иска да го види, а той е като крастав.. Мъка ми е.

Още нещо искам да ви питам. Вие как процедирате с пишлетата на момченцата? Знам само, че нещо трябва да се прави, но какво точно и кога идея нямам. Хайде, моля, бъдещи ревниви свекърви, споделете опит.

# 734
Нарцис, относно акнето - след 2 седмици крастав период при нас, акнето отмина, кожичката е все още грапава и се лющи , там където има погорели пъпчици, но нещата бавно се оправят. аз дори тези две седмици бях забранила да се канят гости у нас, защото малкият наистина не беше за гледане. За пишлетата и аз още нищо не правя, защото доторката каза , че трябва да забелваме и почистваме от първия месец нататък и че щяла да ми покаже как на първата консултация - та засега си траем.
И при нас са два фронта каката и таткото срещу мен и бебо. Незам кога ще ми остане време и за каката да седна и да й обърна внимание, ама и този момент ще дойде. Определено първо дете се гледа по-лесно, нямаш толкова ангажименти и грижи, както и да е , да са ми живи и здрави , а пък другото ще се оправи!!!

Общи условия

Активация на акаунт