Отговори
# 645
Пипи, нали точно за туй става дума, че тия снимчици ги прави една много талантлива фотографка. Wink

Embarassed ми... аз чета между редовете май,дайте инфо къде кво що ,и нащо прасенце да снимаме Simple Smile-ако сте писали вече сори ама не съм видяла Blush

упс нещо не ми се получи с цитата

# 646
Цитат
  Викторита, Кристиян е голям бузан!  Love Ти изглеждаш страхотно добре, не ти личи скоро да си раждала, хъм.. и ти завидях за камината. Very Happy

А аз си мислех , че Виктор има големи бузи, пу, пу да е жив и здрав и да му растат бузите на Крис!!

# 647
иии да му изпапкам бузките на Кристиан Hug

# 648
Велв, Дамян е голям сладур. Много, много прилича на теб. Сега за да не вземеш да си вирнеш носа ще ти кажа, че си по-едричка от последния път, когато те видях.. ама то и аз съм доста. Laughing Като се позатопли може да си премерим обиколките на разходка в Заимов, че на мен това ми е любимият парк, макар че тук до Арената направиха ремонт на един и сега сериозно го конкурира.
Бръм,
Ама сериозна почерпка си просиш! Mr. Green Само ти казваш, че на мен мяза чавето, всички други са подкупени от татко му Crazy За обиколките - няма какво да мерим, аз нали за 2ри номер ще се готвя, та съм се примирила да ударя 100 кила Joy И за Заимов, а и Арена - ник'ви грижи - Заимов ми е на 10 минути, а Арена също+там живеят мамма+тати( само дет =ВНЛ няма да пиша). Ей, ама ме избива вече на лигавщини с това седене вкъщи Mr. Green

# 649
Ей, ама ме избива вече на лигавщини с това седене вкъщи Mr. Green

Ми излез де!  Laughing

# 650
 къде го тоз парк до Арена Бръм,че ми е сравнително близко Арената,а не съм разучила още добре околностите

# 651
Ей, ама ме избива вече на лигавщини с това седене вкъщи Mr. Green

Ми излез де!  Laughing
Много киша&кучо-мини Mr. Green Но утре,ако ще градушка да пада- ще се излиза!

# 652
Велв какво е  кучо-мини? newsm78
и на мен ми се излиза с бебешорката ама само ме плашат-рано било дрън дрън Rolling Eyes(

# 653
Пипи,
Кучо-мини е минирано от кучета ( с ако Blush, простете за израза), които Бръмби не е утрепала Joy

# 654
Силвъри, парка се пада точно зад трето районно, това е на кръстовището м/у Тодор Александров и Константин Величков, от страната на Арена е, някъде половин километър преди самата Арена ако идваш от центъра.

# 655
Бръмче, за градинката на "Света Троица" ли става дума?

# 656
  • София
А, навън за колички не става! Само по шосето трябва да се бутаме ама това разходка ли е!? Е, поне видях, че мога да я изкарам сама и да я прибера (има едни 7 стъпала през които трябва да я нося+бебето). Иначе такава жега беше! От толкова борба с преспите се сварих направо и си викам "Стига толкова за днес! Като се махне тая лепкава, хлъзгава гадост ще се возим пак!"

# 657
  • offshore & overseas
Не можах да се продъня достатъчно дълбоко и пак съм тук.  Embarassed Айде от довечера ще съм покрита вече.

Пеперудке, забравих да спомена, че Андро е прекрасен (прилича на Дани обаче, което е рядкост, по-често момчетата са на мама) -- много сте хубави на изписването! Heart Eyes

Велви, фотосесията ти е превъзходна, бравос!! Дамян е красавец от класа, но туй ние си го знаеме, щото сме го виждали на живо smile3534. Все пак, доста интересни решения и изпълнения. А котките, котките са ми слабост (и Монката само чака някой да се наведе, за да му се закопчае за гърбината)!

За утре, ако верно си на линия, дай знак, не е задължително да се разхождаме пак в Алжир, обаче аз съм бедна на идеи къде, какво и що, а ЗаЙмовия го недолюбвам (не го отричам напълно разбира се). Уф, то утре има кърмаческа среща, която обаче е през девет планини в десета, та още се почесвам newsm78

Айде и другите, ако има желаещи, стягайте се и идвайте с нас!! Вярно, че е гадна киша, ама какво пък -- няма да гнием по дупките. Mr. Green

Шоколадче, под преобуване имах предвид по-големи мъчения, като да я оставиш да попроветри краци, да й направиш леко масажче против колики и прочие инквизитивни похвати. Абе, в крайна сметка, рахатясвай си още 7-8 дена, пък после ще даваме съвети как да я приспиваш. Laughing

Викторита, много сладък мечо ти е Криско, не се тревожи хич, че наддаването е прекалено, а относно режима, няма правило как да го създадеш. Просто трябва да решиш и да го наложиш, но не е препоръчително. По-скоро се опитвай да НЕ даваш цица, когато не си убедена, че наистина е гладен, така ще редуцираш кърменията доста, може даже да се изненадаш от себе си. Това което мислиш, че е глад може да е нещо друго, сигурна ли си, че разпознаваш точно? Алтернатива на цицата за успокоение може да е гушкането, носенето в слинг или даже така недолюбвания биберон-залъгалка, който за теб може да е добър вариант, щом момчето наддава добре (а това се вижда и с просто око), но внимателно и в часове различни от тези за хранене.

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 18:31 от Мяуче

# 658
Бръмче, за градинката на "Света Троица" ли става дума?

Точно там!
Аз днес видях някакви ентусиастки, които бяха наизлезли с количките, но аз си пасувах. Както вика ноя синоптика - пролетта е неизбежна (тая мисъл ме топли). Grinning

# 659
  Здравейте!
Аз маи никога нама да успея да прочета цяла тема   Sad Може би е малко късно,но по темата за ЛЕФАКСИН-а-на обложката му пише по 2 впръсквания в яденето Simple Smile
Да ви се похваля-днес не издържах на хубавото време и бутах количка в снега Simple Smile
Благодаря на всички  за честитките и Честита месечинка на всички които празнуват днес
Ние нещо не се справяме с папането днес,хапжа малко - плаче и после пак така и се храним по 1-1,5 часа Sad

Забравих да кажа-аз от днес ползвам слинг (с халки-даде ми го приятелка),то от 2 часа -не цял ден. И урааааа-влинга спи Simple Smile но пъкк си пропуска папанео и неиска да яде

Общи условия

Активация на акаунт