Зумба

• 189 427
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Някой ходил ли е на зумба в Джим Палас във Варна.
Много искам да пробвам, ще ми е за първи път и малко се притеснявам като цяло.
Ще се радвам да чуя мнения   bouquet

# 346
  • София
Здравей те и от мен ,аз от доста време се каня да отида на зумба ,но още не знам къде.Живея в лагера и някой ако знае къде на близо се провеждат часове ще съм му много благодарна.

# 347
  • София
sisi.78 , във фитнеса на хотел Форум има, точно до Била.

# 348
зумба има и в Люлин 7. с/у бл. 706. имам опзнати които ходят и са много доволни, мисля и аз да се запиша Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 349
  • София
Грета Ей благодаря ти,а дали знаеш повече подробности,като цена или график.

# 350
В Люлин има Зумба и в Танцово студио ТАНЦУВАЙ http://tancuvai.com/
Сряда от 19:00 и неделя от 18:00 ч.

# 351
  • София
Грета Ей благодаря ти,а дали знаеш повече подробности,като цена или график.

Нямам представа. Май беше вечер зумбата.

# 352
Някой да каже в Гранд МОЛ Варна сутрин кога има зумба и каква е таксата. Мерси   bouquet

# 353
  • София по рождение
ще пробвам и аз

# 354
  • Бургас
Отзиви за Зумба в Славия?  newsm78

# 355
  • Бургас
Има ли някой от Бургас ? Къде ходите и доволни ли сте?

# 356
  • София
Здравейте ,нямам възможност да прочета цялата тема и ще помоля ,ако можете да ми дадете линкчета за тренировки в домашни условия ,подходящи за начинаещи  Blush .

# 357
Кали, това го знаех, че са инструктори от цяла България, но не разбрах през тези три часа какво се случва. Ясно е, че не може без прекъсване да се играе зумба три часа  Wink

Ще питам моите инструкторки за подробности  Peace

# 358
Момичета, здравейте!

Аз съм в процес на избиране на танци и се спрях на две доста различни неща- зумба и народни танци.

Имам въпрос за зумбата- има ли "групи за начинаещи" или пък скоро стартиращи? Защото съм много зле с координацията и трудно ще се ориентирам, ако започвам с вече започнала група. И вторият ми въпрос- къде в западните квартали на София има?

# 359
Момичета, здравейте!

Аз съм в процес на избиране на танци и се спрях на две доста различни неща- зумба и народни танци.

със Зумбата щя изваеш тяло  Wink

Здравейте и от мен ! Танцувам Зумба долу горе от времето през което започнах и хранителен режим , резултата ми е тяло каквото съм виждала само по снимки  Crazy ( не мога да повярвам че го казвам но е истина без да преувеличавам) . Да, коства ми много труд и лишения  Tired но сега след като постигнах резултата понамалих темпото защото започнах да заприличвам на сушена риба  Joy вени,мускули и скули . Не ходя никъде ,скъпо ми идва, просто изтеглих направо Зумба хореографии и започнах . Отделно сутрин имам задължителни ежедневни упр-я за корем и бедра които ми отнемат не повече от 15 мин. Сега съм в застой поради направена операция. Но само да се възстановя съм на ринга   Ако имате въпроси питайте . Зумба по принцип правя почти всеки ден защото ми е мания, но за това съм го орязала от към времето защото всеки ден си е прекалено  Embarassed - не повече от 17-20 мин. , пак ставам вир вода

Общи условия

Активация на акаунт