ОСМОКЛАСНИЦИ-ОСМОМАРТЕНЦИ

• 25 586
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Фран, ти това дете защо не го храниш, а?!  Joy  Много са сладки и наистина си личи, че са щастливи.

Вчера (а и днес) придвижването по какъвто и да е начин е ужасно. Аз съм с градски транспорт - моята кола е разумна и отказва да пали в това време. Само метрото е в час, но е препълнено.  Чаках по спирките повече от обичайното. Дъщеря ми се оплака от същото. Тя вчера беше под якето по едно ново потниче и ръкавки (онова нещо - два ръкава, свързани помежду си). И ботуши, които подгизват при първата стъпка в снега. Ноооо само тези отиват на тоалета. Вече ме заболя устата да повтарям как се облича човек през зимата.   #Cussing out

prekrasna този стил на обличане е масов и на мен ми се изприщи езика да повтарям че не може да се ходи зимата  с летни дрехи ама кой ме чува все им било топло  ooooh!

# 136
  • България
Вече ме заболя устата да повтарям как се облича човек през зимата.   #Cussing out
..... Защо ли ми е толкова познато....  newsm78

# 137
Нищичко не казвам  smile3505
Измръзнаха и тримата подобаващо и сами си намериха шапки/ръкавици/пуловерите.
Да не съм пъдар  Whistling
Сутринта Гарганела (която била имала имен ден днес  Crazy) се опита да се намъкне в мокрите си от снощи ботуши. Е, обу сухи - стари и без токче.
Снощи повторих 2 пъти да си ги сложи на парното да изсъхнат. Не ги сложи. Ако пропусне и днес, утре ще ходи по чорапи. Няма да ги слагам аз. (май сутринта ги сложих) Не са бебета. Да не разправям, че на подканяне "измий си чинията" към "самостоятелната" кака, получавам отговор "на теб какво ти пречи"  ooooh!
А на тях какво им пречи да ме зарадват с една съдомиялна за рождения ден? А?

# 138
Нищичко не казвам  smile3505
Измръзнаха и тримата подобаващо и сами си намериха шапки/ръкавици/пуловерите.
Да не съм пъдар  Whistling
Сутринта Гарганела (която била имала имен ден днес  Crazy) се опита да се намъкне в мокрите си от снощи ботуши. Е, обу сухи - стари и без токче.
Снощи повторих 2 пъти да си ги сложи на парното да изсъхнат. Не ги сложи. Ако пропусне и днес, утре ще ходи по чорапи. Няма да ги слагам аз. (май сутринта ги сложих) Не са бебета. Да не разправям, че на подканяне "измий си чинията" към "самостоятелната" кака, получавам отговор "на теб какво ти пречи"  ooooh!
В къщи е същото и ще си обуят на другия ден мокрите ботуши толкова ли ги мързи или какво не ги разбирам.
За чинийката е същото все трябва да чакаш какво ми пречела  Whistling

# 139
  • България
Знаток , да ти е жива и здрава Гарганела и да се търпите взаимно!   bouquet

Подсети ги Wink, аз ако чакам всички в къщи да се сещат.... Основният ми ангажимент е да ги подсещам за моите желания Wink. Ако знаете как съм набрала на голямата за 8-март.... Никога не ме е държало толкова.... Много ме обиди!  newsm45

# 140
Честит имен ден на Гарганела!  bouquet
Днес Гарганелов ден ли е? Grinning

Ъхъ.
Определено съдомиялната ще те облекчи...но пак ще има неща, на които ще се дразниш.
Като например...ще се надяваш някой да подреди чиниите вечер в нея, без да измрънка... Mr. Greenили пък прибирайки се от работа  ще очакваш някой да се е сетил да ги е прибрал в шкафа...ама само ще се надяваш. Mr. Green

# 141
  • There I was on a July morning
Ох, вече съм се отказала от разправиите за миене на съдовете и подреждане на стаята, защото нервите не са ми за един ден.
Но за готвене не я мързи   chef- вчера си прави пица, а днес си опържи картофи за обяд. Не, че няма сготвено, но тя е прекалено капризна и не обича манджи.

За облеклото - рядко й се бъркам, само ако е прекалено тънко или ако ме попита, но се вслушва в съветите.

Фран, страхотни снимки, винаги съм се впечатлявала от древноегипетската история и тези огромни постройки, изграждани в продължение на десетки и стотици години.

Дороти, много са забавни тези цитати, но не е особено коректно да се приписват на учебници, тъй като аз ги имам някъде в нас отпреди 6-7 години, разпечатани на хартиен носител и са ученическо творчество - бисери от кандидатстуденстки и кандидатгимназиални кампании - специално изречението за Крум и Върбишкия проход.  

# 142

Днес имен ден имат Галя, Галин, Галина да са живи и здрави именяците  newsm24

# 143
  • There I was on a July morning
Знаток, честито на именячката   bouquet   ura - жива, здрава и много да те слуша

Ако знаете как съм набрала на голямата за 8-март.... Никога не ме е държало толкова.... Много ме обиди!  newsm45

spoko, трябва да изтърпим няколко години, докато излязат от пубертета. Оптимистка съм, че тогава нещата ще се подобрят  Sunglasses

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 14:34 от Скубиду

# 144
  • Sofia
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ГАРГАНЕТО  newsm51 дА Е ЖИВО ЗДРАВО ,УМНО , КРАСИВО И УЧЕНИЛЮБИВО!!!
и едни гумени ботушки за разходка из Софийските потайности ,изберете си

# 145
  • София
Знаток, честит имен ден на сладката Гарганелка. И да го почерпиш детето - припомни си какво е направило за теб Осми март.  bouquet  И моля, моля - ако този господин Бурда е мъж на ОНАЗИ госпожа Бурда - как да няма общо с модата newsm78 (ако съм те разбрала правилно).
У нас от известно време половинката се изявява като съдомиялна - евтино и икономично. Само трябва да го похвалвам редовно, а аз забравям. Ами аз като от 15 години се изявявам като всевъзможни домашни уреди кой ли ми ръкопляска.....
Софи, не си такъв човек - не издребнявай. Нека някой от другите домашни й пошушне, че си засегната. Така повече ще й повлияе.

Оплаквам се, за да ми олекне. Една куриерска фирма ми провали работа, за която работих много усилено цяла седмица, на 8 март най-много. А и вероятно ще има финансови загуби за фирмата, в която работя. И такива безумни обяснения .......... #Cussing out #2gunfire

# 146
[b]Знаток[/b], честито на именячката   bouquet  ura - жива, здрава и много да те слуша

Ако знаете как съм набрала на голямата за 8-март.... Никога не ме е държало толкова.... Много ме обиди!  newsm45

spoko, трябва да изтърпим няколко години, докато излязат от пубертета. Оптимистка съм, че тогава нещата ще се подобрят  Sunglasses

Незнам дали ще оцелея след този пубертет. Положението е отчайващо. Не разбира нито от добро, нито от лошо. Бойкот на всички и на всичко. Освен на БОЙНИТЕ ДРУГАРИ. Не му пука от нищо. Ма хич. newsm45 newsm45

ЗНАТОК да ти е живо и здраво Гаргането.

# 147
  • Sofia
Честит празник на Знаток и нейното момиченце!   bouquet  bouquet  bouquet
С пожелание за пролетно настроение и оптимизъм! Много заразен!

# 148
  • София и там където не се пуши

Дороти, много са забавни тези цитати, но не е особено коректно да се приписват на учебници, тъй като аз ги имам някъде в нас отпреди 6-7 години, разпечатани на хартиен носител и са ученическо творчество - бисери от кандидатстуденстки и кандидатгимназиални кампании - специално изречението за Крум и Върбишкия проход.  

Този цитат специално и аз не можех да си представа, че е от учебник, нооо мога за 4-ти да ти препиша от читанката и от Ч и О  Joy . С голямото не съм чела учебници.

И понеже моите вече много ме ядосват и за обличане и за неподреждане - реших да почвам работа и да се махам от къщи. Не че си нямах забавления.

Знаток, да ти е жива и здрава   bouquet  bouquet  bouquet

# 149

Усетихте ли трусчето, току що ни се разлюляха столовете на които седим в работата  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт