ОСМОКЛАСНИЦИ-ОСМОМАРТЕНЦИ

• 25 625
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София и там където не се пуши
Да ти е жив и здрав и всички около него. Скорошно пътуване до Париж.   bouquet

# 676
Елица честит ти рожденник  newsm51

Веднъж съм навреме  Party

За гаджетата -ученето - не я стягам. Тя си се оправя.
За оценките - от 100 години подписвам по 15 оценки. Даже не ги гледам. И Гарганела ми ги носи накуп. И стиска бележника да не обърна на страничката със забележките  Joy

Знам ги тия сладкарници. И кино Изток го знам. Но що си мислех, че 119-то не е там  newsm78
Кога ще кафепием?

# 677
Елица честит ти рожденник  newsm51
Веднъж съм навреме  Party

Знаток, голям си образ. Grinning

Елица, честита годишнина!  bouquet
Да сте винаги влюбени и много щастливи!

119-то е на 50 м. от сладкарница ТЕА.

# 678
  • България
 ellytza , Да ти е живо и здраво момчето! Да преживеете пубертета в мир и сговор!

# 679
Фран - ти си образ   smile3534
Всъщност съм аз  Embarassed  ooooh! Joy

Елица честито ти каквото си празнуваш   bouquet

# 680
Само аз ли разбрах за годишнина?
Голямо съм заспи. ooooh!

Ми не знам...Елица да каже какво празнуват??? Thinking
Айфеловата кула от тортата може да е пътешествие с половинката...може пък да има връзка и с ФЕГ.

Ама гледам, че и Софи и Дороти поздравяват рожденик. Whistling

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 10:31 от Фран Джонсън

# 681
  • България
Фран, не се знае, може заспито да съм аз. Ще споделя моите разсъждения - реших, че е РД на синът и по 2 причини:
 1. Тази година осмокласниците навършват 15
 2. По наше време се женехме преди да родим и поради т.1. ако е годишнина трябва да е 16.
Ама знам ли?  newsm78 Важно е да има повод за празнуване!

# 682
Ще споделя моите разсъждения - реших, че е РД на синът и по 2 причини:
 1. Тази година осмокласниците навършват 15
 2. По наше време се женехме преди да родим и поради т.1. ако е годишнина трябва да е 16.
Ама знам ли?  newsm78 Важно е да има повод за празнуване!
3. Тематичната торта има връзка с ФЕГ, където учи 15 годишният рожденик и евентуална училищна екскурзия до Париж.

Браво на теб, аз нямам време за толкова много разсъждения. Joy

# 683
  • София
Елица, ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК!
Здраве и успехи на детето!

bdbaloni
И да имате пътуване до Париж - за годишнина, Рожден ден или просто защото сте французчета!
  bouquet

SofiaV, Фран,  Joy за да няма спор- предлагам Елица да ни почерпи няколко  пъти - за всички изброени поводи  Mr. Green

# 684
  • През девет земи в десета
Елица,да ти е живо и здраво порасналото момче  bouquet  bouquet  bouquet
за да няма спор- предлагам Елица да ни почерпи няколко  пъти - за всички изброени поводи  Mr. Green
на следващото кафепиене!
Дороти ,за неуредиците по училищата отдавна съм спряла да се ядосвам.Ако може да се предприеме нещо добре,ще помагаме,но само да си говорим,никой не ни отразява Whistling
Нашите оценки се нанасят навреме и се представят за подпис своевременно,забележки няма,отсъствия няма.Може би си зависи от класния ръководител,а може би от това дали децата изобщо си носят бележниците.На родителската среща казаха,че масово всички ходят без бележник,така че учителите дори да искат няма как да нанесат оценките.

# 685
Темата е друга, но понеже тук има коментари, се включвам и аз и то в подкрепа на Дороти.
Аз схващам идеята не като говорене и оплакване, нито е рожба на някакво ядосване. Това е напълно разумен ход - да се постави на обсъждане един проблем и от това обсъждане да се родят добри идеи, да се споделят успешни модели и т.н. Това е чудесна инициатива, която като много други, ще остане неразбрана. Аз имам поне 5 идеи и ако поне една заработи - ще споделя. А ако поне един я размножи или обогати - ще съм много, много доволна!

# 686
Вече поздравих младежа на друго място   Wink, но  не мога да пропусна и тук да го сторя

Желая само прекрасни мигове на тийна (те за него няма как да не предстоят), много успехи и здрави нерви на мама в следващите няколко годинки.

ellytza, понеже и щерка ти е колкото моята, та да ти кажа какво бъдеще ми очерта една колежка : Сега синът ти влиза в пубертета   smile3521, точно ще излезе и ще влезне дъщеря ти   newsm17, после тя като излезе, мъжа ти влиза в критическата   smile3516 , не дочаках да довърши тя и продължих, А аз на 4-км   smile3511   Голям смях падна. Това е мила да сме живи и здрави!!!

# 687
  • София и там където не се пуши
  дали децата изобщо си носят бележниците.На родителската среща казаха,че масово всички ходят без бележник,така че учителите дори да искат няма как да нанесат оценките.

Моя не е от тези, които му пука какво има в бележника - от тази година не му трябвали оценките  Shocked не влизали в дипломата и трябвало да си почине  Joy . Като си помисля откакто е започнал все си почива.  Joy .

heterata много ти благодаря за обяснението

и да ви кажа, масово се чете нашия форум и тази тема според мен да се прочете - а и съм взела мерки за това, да си призная  Embarassed .

# 688
Честит рожден ден на младежа на ellytza!  newsm51

Кафепиене ще има утре. Среща пред НПМГ в интервала 08:45 - 09:15 часа. На място ще изберем заведението. Който има възможност и желание, да заповяда!

# 689
  • There I was on a July morning
ellytza, да ти е жив и здрав рожденикът и много да те радва     bouquet  nbirthday

Бележникът ми се поднася регулярно с по няколко оценки накуп, но отделно подписвам и тестови работи, така че, може да се каже, съм в течение.

Doroti, прочетох темата ти, но не мога да се включа с конструктивно предложение, освен за финансиране и организиране на ремонтните дейности от вас - родителите Embarassed
Ние досега сме процедирали така, както в детската градина, така и в у-ще.

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 15:57 от Скубиду

Общи условия

Активация на акаунт