За феновете на тениса!

• 23 534
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
След епичен мач Налбандян би Хюит.........Който и да бе паднал - щеше да ме е яд....Жалко, мача бе супер!

# 121
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Страхотен мач беше, аз още не мога да повярвам, че Шишко издържа 4 часа млатене на топчето  Laughing

# 122
Страхотен мач беше, аз още не мога да повярвам, че Шишко издържа 4 часа млатене на топчето  Laughing

Е......топките и ракетите все пак издържаха и не поддадоха.......Щом ракетата на Давид остана цяла, имало е още какво да се желае......За справка - Радванска.....Който си го може - го може.......

# 123
хаххахах, права си  Laughing. А Радванска даже не се напрегна твърде, отвътре и идва явно. Joy

# 124
Цвети падна......2:0, за съжаление......

Гришата 5:5 за сега, тук - http://www.fromsport.com/v-0/16/48/v-164939.html

# 125
Какво стана с Григор, победи ли?

# 126
Какво стана с Григор, победи ли?

Падна с  3:0, сега Джокович би 3:1.....

# 127
Жалко за Григор, но няма значение, достойно се представи....предстоят много победи, сигурна съм! Вече е в топ 100, ще участва на по-силни турнири, ще трупа точки. До май месец няма да защитава никакви, така че само ще добавя.

# 128
  • Юпитер- Сатурн
Какво ще кажете за вчерашния мач. Кузнецова /Скиавоне.  Simple Smile А, аз май бях отписала тениса, но и двете хванаха нещо от старата школа все пак  Simple Smile .

# 129
Гледам и страдам.......други като мен?......

# 130
 Hug Знаеш, че не си сама, Маме  Hug
Рафаел има проблем с бедрото, има и превръзка, дано мине успешно мачът  Cry върви кошмарно направо...

# 131
Плаче ми се направо, този мач беше изтезание и за Рафа, и за нас като фенове  Cry

# 132
Плаче ми се направо, този мач беше изтезание и за Рафа, и за нас като фенове  Cry

Меко казано........Признавам си,че не го догледах.......Тъпо ми е......

# 133
И на мен, но по-добре сега , отколкото на финала, отдавна беше ясно, че нещо не е наред с Рафа.

# 134
Присъединявам се към вас!
Жалко за Рафа, ама то не може все да си на върха в който и да е спорт, особено в тениса! Всички имат спадове и възходи, ние искаме Рафа все да е победител, но  той и така е голям спортист, уважи публиката и съперника и игра до край!

Общи условия

Активация на акаунт