За феновете на тениса!

• 23 501
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Честита първа победа за годината на Рафа!
 Party Много добре започна, да продължи така цяла година!
Натупа Роджър в 2 сета с ТБ в АбуДаби.

Надявам се 2011 да е по-успешна и от 2011 (което за мен означава и 4те титли от ГШ  Whistling знам, че съм малко алчна, ама пък що да не, като може момчето и си ги заслужава  Mr. Green ).

Хубави моменти на всички желая с любимия ни спорт!  Hug

# 91
Добър мач стана, честита победа на Рафа, нищо че турнирът е демонстративен...направиха си добра тренировка Simple Smile И аз му пожелавам 2011-та да е по-успешна да от миналата година!  Simple Smile

Следващата седмица стартира турнирът в Доха с награден фонд 1 000 000 $, ще участват и двамата големи.

http://www.tenniskafe.com/ATP/тенис-други/5822-Федерер-срещу-квалификант,-Надал-срещу-словак-в-1-ви-кръг-на-турнира-в-Доха

# 92
Дали ще излъчват турнира в Доха по някоя телевизия?

# 93
По Евроспорт 2, сега гледам програмата за днес, от 14.30 ч започва директното излъчване, а през деня има записи. Иначе ще има линкове онлайн: http://www.tenniskafe.com/ - тук .

# 94
Григор е само на място от осн. схема в Австралия!!!
http://www.tenniskafe.com/български-тенис/григор-димитров/5865-Гришо-само-на-едно-място-от-място-в-основната-схема-на-Australian-Open#josc26803

Вчера не успях да гледам мача на Надал, но болно било момчето, дано да се оправи...че да не се влоши за Австралия!

# 95
Да, аз само първия сет успях да гледам, ама чета, че после е било кошмарно и наистина Рафа е играл с температура  Crazy (за биля играе и на двойки).
Върти ми се в ума защо въобще се пъне там, като може да се пази за Австралия, където е баш важното, верно че има време и Т се сваля, но...като си го знам що за човек е няма просто ей така да се откаже от каквото и да е било, тъй че дано днес всичко е наред и мачът мине по-спокойно. Гулбис хич не ми е любимец с тия негови сервиси и се е опитвал да създава проблеми, ама ще видим. Трети мач се падаме, сега още върви Цонга - Гилермо Гарсия Лопес.

fingerscrossed за нашето момче!

# 96
Рафа е на полуфинал след победа над Гулбис  Hug Федерер също след мач с В. Троицки. Нищо чудно да гледаме финал между двамата...както имаше един период от доста месеци без мач между тях, сега направо всяка седмица  Sunglasses

# 97
 Laughing Бъгси, чак да ти омръзне, нали  Joy
Е мен примерно Рафа никога няма да ми омръзне, така че може другия да го сменят от време на време  Laughing
Днес поне по-бързо мина мачът  Peace

# 98
Финалът на сингъл в Доха ще е Давиденко- Федерер.

На Рафа в тома състояние, в което игра му дойде повече май  Crazy важното за мен е да е на мах за Австралия.
Иначе с Марк Лопес спечелиха купите на двойки с/у Брачиали и Сеппи  Grinning Не си тръгва валат от турнира.

# 99
Има ли някой, който гледа финала при жените в Австралия?????? Викам за китайката с пълно гърло.......Кефи ме - от 5:0 за Клайстерс, Ли взе първия сет със 7:6......За сега 4:2 за Ли във втория........

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 12:47 от Мама Цоцоланка

# 100
# 101
  • Юпитер- Сатурн
Извинявам се,  но има ли някой от София, който си търси партньор за тенис. Преди година ме налегнаха травми, но сега поне веднъж седмично мога да си позволя да играя.
Иначе едно време се гледаше тенис. Поне за мен от времето на Едберг. Ставаха страхотни мачове и нямаш значение кой е на върха в момента. Ставаше игра.
Сега се говори само за Федерер и Надал, обяснението за мен е, че останалите не играят. Номера не е в това колко силно блъскаш по топката и колко бързо бягаш, а как ще завършиш точката. А, тези двамата определено знаят как да играят. От съвременните тенисисти нямам любимец, от предишните мога да изброя една дузина.

# 102
vesko-presko, чак да не играят - не, но определено някои се отличават от другите и трудно се побеждават, докато си прав в миналите години да се запази дълго 1вото място не е било хич лесно.

Жребият за АО:
http://www.australianopen.com/en_AU/scores/draws/ms/index.html

# 103
Ох, как се радвам, че започва турнира...само дето пак няма да се спи, като има интересни мачове, ама карай Simple Smile
Григор играе тази вечер след 1 ч. втори кръг от квалификациите, да му стискаме палци!!!

# 104
Григор е на един мач от влизане в основната схема! Последният мач от квалификациите е пак от 1 ч., тази вечер.

Общи условия

Активация на акаунт