АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава- №5

• 21 601
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
А пропуснах - най накрая си поиграх и си сложих картинка !  Laughing  То от мързел .... всичко след време правя

# 166
Момичета, благодаря ви за окуражаващите думи,
но наистина докато не мине всичко- и дай Боже да е успешно, няма как да се успокоя...

Валина, мнението е на докторка от кабинета на Кременски, където ти обясняват всичко, но най-кофтито е,
че по няколко пъти ти казват хем колко е важно да се направи, хем: "решението е ваше"...

# 167
margo19, стискам ти палци  Hug

# 168
  • София
Честит празник  мили мами [/b]bouquet
Нека щастливите моменти са колкото падналите снежинки през днешния ден  Peace

Марго19, не се тревожи. Резултата не означава, че бебо не добре. резултата се изчислява по формула в която са заложени години, кг и др субективни показатели, някои от които вече са остарели. Моят резултат е 1;85  Sad Консултирах се със лекарите в Майчин дом и от там ми казаха , че една от причините е възрастта ми. Като добавя и спортният  ми аборт, килцата .... картината се запълва. Направих си амниоцинтеза и сега си чакам резултата. Самата манипулация е безполезна. По-страшно, поне за мен, е неизвестността и чакането. Ти сама ще вземеш решение дали да я направиш, но това е единствения вариант който ти носи сигурност за това дали бебо е добре. Дава ти важна и вярна информация, на базата на която ще вземаш решения, ще си спокойна и ще се реагира адекватно. Колкото по-рано се решиш, толкова по-рано ще разбереш каква е ситуацията. Аз дълбоко в себе си вярвам, че с всички нас всичко ще е наред Hug Можеш да ми пишеш на лични ако искаш.

# 169
Честит 8-ми март!  newsm51  baloni

# 170
Честит празник момичета.
На мен днес хич не ми е празнично. И да ви кажа, хич не си пожелавайте "геройство" като моето. Чувствам се изцедена и крайно затъпяла. Тия хормони  Embarassed И освен това вече официално МРАЗЯ ЗИМАТА. Мразя да чопля леда от чистачките, мразя да се влача с 30 по улиците по 2 часа до градината и обратно, мразя докато товаря малките в столчетата (3 броя- водя и племенника) да ми вали сняг в гащите и да ми замръзва всичко...искам слънце, птички, топло и приятно време. На всичко от горе утре в 5 сутринта мъжът ми заминава за Тайван до 23ти. Ще изпусне и 2та прегледа (при Томова се надявам да ми кажат пола на бебето). Няма да е тук и на рожденния ми ден. Малкия е в някакъв див пубертет и ми разказва играта  Sad Абе , не се чувствам герой. И на фона на всичко се чувствам постоянно виновна ,че не съм усмихната и в добро настроение и че нямам енергия да се занимавам с децата. Така ме напира на рев...
Айде да не ви развалям настроението. Стискам палци на мамите с амниоцентеза. И на всички ви пожелавам весело изкарване в празничната вечер.
А за килограмите нормално е до 12кг. В смисъл това е препоръчителната цифра. Аз качих 9кг. И двата пъти. Горе долу ги разпределях по кило на месец. И сега май така върви.

# 171
Момичета, тече ли ви кръв от носа? В тези седмици обемът на кръвта ни се увеличава с 40-50% , което причинява кървене от носа, също набъбване на лигавицата и от там запушен нос.Аз запушен нос нямам , но пък кръв си ми тече.

# 172
  • Варна
Fighty, привет!  Hug
Не се притеснявай - не си единствената, на която не и е празнично. Тази зима ме депресира и без да съм в задръстване и да имам 2 деца. А за хормоните да не говорим - то са настроения, че и ревове от време на време ей тъй и аз не знам защо ... Simple Smile И моят мъж го няма и е на път и ще е така почти докато се роди беббето.. Sad  Така я чакам пролетта... Сигурна съм, че тогава ще се чувстваме по-добре  Hug

Абе аз нямам кървене от носа, ама носът ми е запушен доста честичко. Не знаех, че причината е увеличения приток на кръв... newsm78 Аз все се страхувам, че се разболявам и шмъркам солена вода, пия чайовеи ям лимони с мед като за световно...  Laughing

# 173
Margo, tolinka стискам ви палци. Всичко ше бъде ок. Аз ходих на ранна фетална морфология и съм решила да ходя и на 3-те общо, не съм си правила БХС и не съжалявам. На ФМ ми казаха, че всичко е ок и може и да мина без БХС ( мноооооооого трудно давам кръв).
Искам да поздравя всички вас бъдещи майчици със следнят клип и песен:
http://www.youtube.com/watch?v=T9ZQdIha6VY&feature=related

Толкова е красив, че всеки път щом го гледам плача от радост!

# 174
Аз всяка сутрин съм със запушен нос. Явно от това набъбване е, засега обаче кръв не ми е текло.
Тази година и на мен не ми беше празнично и си празнувахме вкъщи с мъжа ми. Лошото време хич не е в синхрон с моето настроение.

# 175
  • София
Момичета, тече ли ви кръв от носа? В тези седмици обемът на кръвта ни се увеличава с 40-50% , което причинява кървене от носа, също набъбване на лигавицата и от там запушен нос.Аз запушен нос нямам , но пък кръв си ми тече.
Добро утро Simple Smile
И добре, че се заговори за това, защото отдавна ме притеснява, но не съм се сетила да питам.
От носа ми тече кръв и то не от сега, ами почти от първия месец.
Това се случва основно сутрин, е сега разбрах причината Rolling Eyes

И аз също се включвам в клуба МРААААЗЯ ЗИМАТА!
Няма ходене по гадните улици, транспорта е АД, нвлякла съм се като зелка и ходенето ми е още по трудно...
ДА СВЪРШВА ВЕЧЕ!

# 176
  • София
Margo, Topolinka, Slavy - стискам ви палци на всички за добри резултати от амниото и след това да си карате една щастлива бременност! Има много примери за лоши резултати на БХС , които след това се отхвърлят от амниото, вярвам че и при вас ще е така!
На мен често ми тече кръв от носа също и постоянно сутрин ми се запушва, много е неприятно, защото се събуждам от липса на въздух : )

Да ви поразвеселя малко - аз снощи се опитах да се облека по-елегантно, но се оказа, че имам само силно вталени рокли и топове и в нищо не влизам, мъжа ми умря от смях с мен и ме съсипа от подигравки:) Едва намерих една риза, в която се побрах някак си с вид на наденичка:)

# 177
 Добро утро и от мене! Simple Smile
 Надявам се да сте си изкарали добре празника.
 От време на време и моя нос се запушва, но сам после се оправя.
 Искам да ви попитам вие имате ли вече киселини? От около седмица вече ме мъчат, а уж внимавам да избягвам храните, които ги предизвикват. Sad

# 178
  • Miami
Добро утро  Simple Smile
Стискам палци на всички момичета, които ще се подложат на амнио  Hug Пожелавам им късмет и в най-скоро време да се похвалят с отлични резултати  Praynig

На мен също още от началото на бременността ми тече понякога кръв от носа.
Аз още нямам киселини. С предната бременност се появиха към средата на осми месец и докрая ме мъчиха зверски. Просто беше нещо отвратително, едва спях нощем. Даже прибягнах до пиенето на сода, защото талцида и другите лекарства не ми действаха.

# 179
Добро утро, момичета  Grinning
И аз тази година искам зимата да свърши бързо (сега като не трябва да карам ски - за какво ми е този сняг?)  Simple Smile особено в София - 5 см сняг и сме в бедствено положение - кметове, кметици - все си е отврат. Е, ако човек е някъде на планина - пред камина с винце и любим човек ... малко да си помечтая преди да се стягам да работя  Mr. Green
А иначе за носа също съм в отбора - през ден два ми кърви, а от месец почти всяка нощ си се запушва.
Но от седмица ме мъчи и друг проблем - моля за съвет ако Ви се е случвало. Към 4-5 през нощта ме заболява десния крак горе, където се свива - от външната страна - и няма поза, в която да не ме боли - до сутринта. До обяд си преминава и следващата нощ пак? Странна работа - не е като да те боли кръст примерно да се намажеш с нещо - направо не знам??? А и не му се отразява дали съм направила някакви упражнения преди лягане, лек фитнес през деня, или нищо? Моля за помощ
Прегръщам Ви  Hug и Ви желая приятен ден  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт