Да украсим храната с храна 3

• 222 675
  • 726
  •   1
Отговори
# 150

Искам да сложа един линк, лично аз видях страшно интересни за мен неща. Нека не ви стряскат произведенията на изкуството в началото на страницата, малко по-надолу има доста линкове, водещи до страници с чудесни обяснения и нагледен материал. На втора страница пък буквално с подръчни материали е показано как да се направя някои неща за украса на ястия.
Прегледайте ги, когато имате време и желание, мисля, че ще намерите интересни неща. Peace

ЕТО ТУК

ИСНИМКИ, демонстриращи как се правят лесно някои красоти.

# 151
  • гр.Златица
Още един сандвич от мен...опитах се да направя една фея от едно детско филмче,но се получи нещо средно между Уилма Флинстоун и някоя азиатка (очите)....

# 152
  • София-Младост
Точно на Уилма ми прилича на мен Simple Smile)))

# 153
  • гр.Златица
Ала-Бала поне прилича на някой...  Joy

# 154
Медора, роклята от какво е?

Ето и моят сандвич-влакче:

# 155
sneji_ много красиво е всичко   Hands Clap
Леля Ог радвам се, че красотите ти украсиха и тази тема  omm  Hands Clap
labrex ако това не са "пипнати" незнам кои са  newsm78, направо са прекрасни твоите "пернати", ти си моето вдъхновение да знаеш  newsm20  love001
Medora много си е хубава  Wink и на мен на Уйлма ми заприлича, но няма значение, важното е Ники да и се е зарадвала  Hug , а пеперудката е супер  smile3501
А н и радвам се, че идеята ми за влакчето ти е харесала  thumbsup
аз нищо не съм снимала тези дни, но да не е без нищо ето една от дежурните ни салатки /и да се похваля с новата си придобивка за спиралки  Blush/

# 156
vesi_nn, много си мила, деликатна и тактична!  bouquet А салатката ти е само за гледане, не си представям да я разровя с вилица. Peace

А н и , страхотна влакова композиция си сътворила!  bouquet  chef

А  Medora - тя си е баш майстор на сандвичите!  chef  bouquet Тая Уилма все едно по снимка си я правила. Само като видях фигурката и веднага тя ми дойде в съзнанието.  Grinning  bouquet

# 157
Браво на Medora,vesi_nn, А н и  Heart Eyes  bouquet

# 158
  • гр.Златица
Благодаря Ви,момичета! Ани,роклята е много прозаична - от краставица. А твоето влакче е станало "бомба"...видях и едни сладурски лебеди от Леля Ог. А салатката на Веси паке на ниво...

# 159
  • Варна
ето една от дежурните ни салатки /и да се похваля с новата си придобивка за спиралки  Blush/

Vesi_nn, можеш ли да снимаш какво представлява този уред за спирали?

# 160

Не съм Веси, но понеже наскоро ги снимах и показвах, тази джаджичка с пръстена.   bouquet

# 161
  • Стара Загора

Не съм Веси, но понеже наскоро ги снимах и показвах, тази джаджичка с пръстена.   bouquet

:bouquet:labrex, от къде са купени тези спирали?

# 162
   :bouquet:labrex, от къде са купени тези спирали?

вилия, точно тези двете са от сто години, купувани са в бившата Чехословакия. Но, доколкото разбирам, има ги и в България, а някъде имаше даден линк към сайт с подобни джаджички, но не помня къде беше.

# 163
labrex,  delicate, Medora благодаря ви мили момичета  Hug Heart Eyes
 vstan, вилия , за първи път видях картофи и моркови направени на спирали именно показани от labrex. от тогава издирвам уреда с който се правят, но такъв какъвто тя показва не намерих никъде.  newsm78
Това което аз си купих изглежда така
Взех ги от един магазин за сладкарски материали в Редута на ул. кадемлия №6 за 11 лв, но по интернет са по евтини ето тук например http://www.profysonline.com/bg/ProductDetails.aspx?CategoryID=3&ProductID=894 , но аз вече си го бях купила  Blush
Надявам се да помогнах  Hug

# 164
  • Русе
Ани, Медора, много хубави сандвичи. Hug

Веси, честита нова придобивка - много е красива така салатата  Peace- иначе уж обикновена зелена салата.

Ето и някои нещица от мен, които правих вчера за РД на моите вече пораснали близнаци

Пингвинчетата на Габи

Кошничката на Леля Ог

Букетчета по идея на Йоли

Специални благодарности и на трите   bouquet  bouquet  bouquet

И едни вазички с цветя - за рождениците, чийто пълнеж те си хапнаха с удоволствие

Общи условия

Активация на акаунт