FarmVille - 19-та тема

• 42 001
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Добре де, а защо на мен ми се падна zen garden, което даже не е в списъка с нещата които се падат  Sad
а преди имах толкова много от тях, и ги продадох всичките , а сега да дам 16 ФВ за тоя боклук , много съм разочарована

# 646
  • Кюстендил
Къщичките и за кучешки колибки не стават Crossing Arms Ако ще смаляват нещо, що не беше гигантската конюшна или плевните? Коня като сложих до къщата и той стърчи над нея  ooooh! Сигурно това е ферма на джуджета Mr. Green

Падна ми се езерото с рибките. Доволна съм, компенсира зелената патка и танцуващия кон.

# 647
От новите ковчежета ми се падна дървена люлка с пате и саксия.
http://www.facebook.com/photo.php?pid=256035&l=3ac0be81aa&am … d=100000115608732

# 648
Късметлийки сте,тоз киликандзер много грозен.Предпочитам таралежа пред бялата грозотийка

# 649
  • МАРС
 Joy Joy Joy
Верно е много грозно!Така като гледам,аз съм пас тази седмица с кутията Simple Smile

# 650
Еее, това с намаления размер на колибките е голяма простотия Close В понеделник цял ден подреждах, а сега на нищо не иде дворчето край стопанския ми двор  Close те цветята, които бях наредила пред къщата изглеждат като някакви мутанти .... може ли толкова да не съобразяват елементарни съотношения в мащабите  #Cussing out
.... извадих от склада и кичнах още една колиба до първата, да не ми зее двора празен, ама ....

# 651
# 652
  • E-CLM & CH-VD
Тези от зинга да не четат в нашия форум?  Joy Откакто започнахме да правим втори акаунти заради тези кутии, само боклуци се падат.  Crossing Arms Като гледам от предишни кутии какви хубави неща има.... Tired шмрък Cry Crossing Arms

На мен нищо не ми е намалено  Shocked, как така ги намалят? Струва ми се, че е бъг това, не истинска промяна. Дали няма да им се върне размера, ако ги сложите в склада и пак ги извадите?  Thinking

# 653
установих още нещо- не могат да ми се продават теленцата ,няма я опцията ooooh!

# 654
  • Пловдив
може ли да покажете как така са ви се смалили къщите, че аз май нямам нищо смалено  newsm78

# 655
и при мен няма нишо смалено newsm78

# 656
търся си съседи el_79@mail.bg

# 657
# 658
Някой член ли е на този блог?

http://fermer-farmville.blogspot.com/

# 659
Аз пък имам проблем със строежа на новата сграда. Трябват ми 8 тухли и никой от моите съседи не може да ми ги прати  newsm78, позволява им да ми пращат материали, които вече съм събрала  #Cussing out как да си довърша така къщата  Confused

Общи условия

Активация на акаунт