FarmVille - 19-та тема

• 42 001
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Изчакай малко и ще я отключи Simple Smile

# 91
Хм, струва ли ми се, или само подаръците от несъседи се губят?  newsm78

# 92
  • Кюстендил

Абе и аз забелязах нещо такова. От стената като се опитам да взема нещо от приятел, който не ми е съсед ме праща във фермата. Одве от една приятелка подарък да взем - пак във фермата ме прати Rolling Eyes

# 93
Разгледах възможните нови ъпдейти във Фанатика.... ми само къщата ми харесва, ама сигурно пак ще й лепнат цена 40, 50, 60FV!  Тия не знаят ли, че при криза, цените на имотите падат!  Mr. Green

# 94

Абе и аз забелязах нещо такова. От стената като се опитам да взема нещо от приятел, който не ми е съсед ме праща във фермата. Одве от една приятелка подарък да взем - пак във фермата ме прати Rolling Eyes

От известно време е така, не мога да вземам нищо от несъседи. Преди това можех да вземам от стените на хора, които дори не са ми в списъка с приятели, що колекции събрах така ( но малко хора си оставят стената достъпна за непознати), но вече не може.

# 95
Разгледах възможните нови ъпдейти във Фанатика.... ми само къщата ми харесва, ама сигурно пак ще й лепнат цена 40, 50, 60FV!  Тия не знаят ли, че при криза, цените на имотите падат!  Mr. Green

Laughing Дано да е с жълтици дори и 1,000,000 ще я взема ,че имам 2.200,000 но не се хваля даже бас ловя че има хора с повече пари от мен като гледам съседите си.Междо другото на ден колко ви е чистата печалба.Аз съдя грах (peas) доста е изгоден на ден печеля чисто по 67000 някъде.Каква полза от това като няма какво да си купя. newsm78

# 96
  • В сърцето на живота!
Да се похваля,взех си бълг. знаме Heart Eyes

Kar73r и мен ме е яд че няма какво да си купя с многото пари Rolling Eyes само дето ги имаме ooooh!
Аз ги давам за нивата Mr. Green например преди седмица - две си купих още една вила и
по този начин минах едно цяло ниво Crazy и така,честичко го правя това  Whistling  Laughing

# 97
Аз от вчера си имам фермичка и съм на 11 ниво вече, ама парите са ми малко как да събера повече, айде coins си имам, ама не мога да купя тези неща с парите и това злато мога да купя някаква зелена овца с него. Е за какво ми е Crazy hahaha

# 98
Здравейте!

Да попитам - когато някой ми е пратил, че събира злато и аз му пращам срещу съответен подарък за мен се оказва, че подаръкът ми го няма в кутията - и това 2 дни - при вас така ли е?

И още нещо - видях, че горивото от стената отива направо в резервоара - колко е това гориво, т.е. колко е малката и колко голямата туби?

Благодаря!   bouquet

# 99
ами..зелена до розова овца офффффффффффффффффффффф

# 100
Извинете ако вече сте го дискотирали, но на еиният ми профил имах златно съндъче и от него ми се падна сребарен гном а на истинския ми профил не получих, знам че се взима като гълабарника, но има ли как да се откажа от онова с писмата за да си взема съндъче. Сори, че май не се разбира.

(цитирам се за да се вижда и тук защото много искам гном)
plsss

# 101
Извинете ако вече сте го дискотирали, но на еиният ми профил имах златно съндъче и от него ми се падна сребарен гном а на истинския ми профил не получих, знам че се взима като гълабарника, но има ли как да се откажа от онова с писмата за да си взема съндъче. Сори, че май не се разбира.

(цитирам се за да се вижда и тук защото много искам гном)
plsss

Златното сандъче се пада рядко като си обираш реколтата. Wink

# 102
Здравейте  Hug
Направих си втора ферма,но не мога да добавя сестра ми като съсед.
В нейната ферма ме има.
Мога да и пращам от обикновените подаръци,а от тези с долърчетата не мога.

# 103
Не можеш да й пратиш, ако не ти е съсед.

# 104
Добавих си 20 човека като съседи - тоест им пратих покана и явно те са я приели (защото виждам като отида в медалчетата, че до еди кое си медалче ми остават още 5 приятеля и че текущите ми съседи са 20) . Добре, ама аз ги нямам в списъка . Какво става?

Общи условия

Активация на акаунт