FarmVille - 19-та тема

• 41 261
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
  • UK
Мария 123, ти май не си съвсем наясно с играта, как си стигнала до 70то ниво? Момичетата които обират дърветата и животните се падат само от конюшнята. Еднократно се използват, което би се обезсмислило, ако даваше ново момиче на мястото на старото.

# 361
Падна ми се гъсеница от обиране на дървета с момичето, току що  Peace

И на мен това ми се падна. Peace

# 362
Joy Joy Joy Joy e kak само от конюшнята newsm78....това за първи път го чувам

И при мен винаги е било само от конюшната - от там се падат момичетата за обиране на животни и дървета. Никога не са ми се падали от дървета, животни или там друго. Освен ако не си ги хвана от стената.
Ако греша - нека някой да каже. newsm78

# 363
Да попитам едно глупаво въпросче.. Обща ли е бройката, като изпращаш молби за злато и пращаш подаръци? Или може 30 молби за злато + 30 изпратени подаръка??

# 364
 Mr. Greenявно на някой му се заяжда....аз може и да съм дебела глава,но не съм забелязала от конюшнята подобни елементи newsm78 а, 70 ниво стигнах със съденe на зелен фасул който ти дава 3 експириенса за 1 ден,
 Laughing Laughingможе и да съм дебела глава,ама не се заяждам неподготвена ....хм ,не  Mr. Greenобичам да се заяждам изобщо

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 15:01 от мария 123

# 365
мария 123, тъй като аз отговорих на последния ти пост - искам да ти кажа - Не се заяждам....ако изобщо имаш мен впредвид.
Просто казах, че момичетата, които обират дърветата и животните се падат САМО от конюшната. Peace
Ако греша някой да ме поправи, без обвинения в заяждане...моля.

# 366
Чирачетата се падат от конюшнята,както и 100 ЕХР,и се броят за медала Peace
Хванатите от стената не се отчитат за медал  Hug

# 367
Не, наистина момичетата се падат само от обиране на конюшня и хващане от чужда стена. Като обереш нещо с тях те не се заместват иначе щяхме да имаме по 1 и да си караме с него щом се клонира наново - уви съвсем не е така. От обиране на животни и дървета се дават само неща за колекциите Peace

# 368
diada изобщо не визирах теб!!! Hug моите извинения и аз моля,...

# 369
Мария 123, ти май не си съвсем наясно с играта, как си стигнала до 70то ниво?
Confused

# 370
Направих си втория акаунт и се опитах да си помогна за кокошарника на основния ми, но ми изписа:
Sorry, only your friends can help you raise a barn.
Това пък какво е? #Crazy

# 371
  • Варна
Направих си втория акаунт и се опитах да си помогна за кокошарника на основния ми, но ми изписа:
Това пък какво е? #Crazy

Трябва да си станеш съсед между първия и втория акаунт Peace

# 372
Това пък какво е? #Crazy

Трябва да си станеш съсед между първия и втория акаунт Peace

не е заради това, днес фейса е тотално бъгнат. Заради простотиите обаче успявам да хвана колекции от хора, на които до момента не съм успявала.
А относно берачката на дърватата , даже имам чуството , че сега се падат повече неща от колекциите  Peace

# 373
Да попитам едно глупаво въпросче.. Обща ли е бройката, като изпращаш молби за злато и пращаш подаръци? Или може 30 молби за злато + 30 изпратени подаръка??

никой ли не знае??

# 374
Привет,
търся си съседи : elendi@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт