FarmVille - 19-та тема

• 41 267
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
Направих си втория акаунт и се опитах да си помогна за кокошарника на основния ми, но ми изписа:
Sorry, only your friends can help you raise a barn.
Това пък какво е? #Crazy

Трябва да си станеш съсед между първия и втория акаунт Peace

не е заради това, днес фейса е тотално бъгнат. Заради простотиите обаче успявам да хвана колекции от хора, на които до момента не съм успявала.
А относно берачката на дърватата , даже имам чуството , че сега се падат повече неща от колекциите  Peace

Точно така, днес повечето неща пуснат от съседи ги припознава като пуснати от теб самата  Rolling Eyes

# 376
  • Варна
Мен само с един съсед ми се случи това, в момента пробвах да си взема нещо от колекция, на която ми излизаше съобщението Sorry, you can't receive a reward for your own celebration! и стана, ако искайте пробвайте може и при вас да се е оправило Peace

# 377
А колко коня слагаш вътре.

Извинявай, че чак сега ти отговарям. Слагам само по един кон. Но не мисля, че броя на конете е от значение, защото вчера пак слагах по един и взех 4 бонусчета. Мързи ме да въртя по 5-6 на обиране Blush

# 378
леле, чак на 26 страница ви хващам

# 379
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
И мен ме псува, че искам да си вземам от собствените публикации, та все гледам къде и коя съм (с тези допълнителни ферми се ошашках) и си викам - откъде пък реши другарят Фейс, че съседът съм аз  newsm78. Много бъг много нещо днес.

Днес извъртях една нова алтернативна фермичка до 12-то ниво и си пратих кутия на оригиналната ферма. Пусна ми зелено пате. Не е лошо, но исках нещо по-грандиозно. И аз като повечето тук ще чакам нови мистери боксове.  Confused

# 380
  • Пловдив
А може ли пак линк само към фармвилските съобщения, че моят вече не работи нещо  newsm78

# 381
Моля Ви момичета помагайте PraynigНемога да си прибавя съседите-да ги виждам.Те ме виждат ,но аз тях не-виждам само един SadКакво да направя?

# 382
  • София, откъм тъмната страна
Ох и аз имам същия проблем, имам няколко нови съседи, а не ги виждам долу в листата, иначе като вляза в папката съседи ги има, но там където са им снимките има само въпросителен..... кво е товааааааааа  Sad  а иначе получавам от тях подаръци, наторяват ме, но аз не мога да вляза в техните ферми

# 383
Едно към едно #Cussing out

# 384
  • София, откъм тъмната страна
Е щом не е единичен случай може да е бъг някакъд дано го разкарат скоро.

# 385
А може ли пак линк само към фармвилските съобщения, че моят вече не работи нещо  newsm78
Присъединявам се. И при мен не работи, а ме праща директно на стената със всички омесени съобщения, където далеч не ми публикува всичко от Фармвила. Confused

# 386
# 387
  • UK
Някой трябва да публикува упътване как да направим 16 парички за един ден стъпка по стъпка, ще е удобно и полезно. Simple Smile

# 388
Някой трябва да публикува упътване как да направим 16 парички за един ден стъпка по стъпка, ще е удобно и полезно. Simple Smile

подкрепям ooooh!

# 389
  • София
За един ден? Възможно ли е  newsm78 ?

Общи условия

Активация на акаунт