FarmVille - 19-та тема

• 41 297
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
  • UK
Преди беше по лесно - когато позволяваше размяна на линкове - пускаш двата акаунта заедно - в Експлорър и Мозила, примерно, и от оригиналния копираш линковете в новия - взимаш медала за осиновените животни, за букетите, малко пари от бонусите и тн и тн... Ама сега не става май.

# 391
  • Кюстендил
Преди беше по лесно - когато позволяваше размяна на линкове - пускаш двата акаунта заедно - в Експлорър и Мозила, примерно, и от оригиналния копираш линковете в новия - взимаш медала за осиновените животни, за букетите, малко пари от бонусите и тн и тн... Ама сега не става май.

Животни и сега могат да се осиновяват, с два подпрозореца на един браузър. Обяснявах го в миналата тема, мисля Thinking Ще го потърся.

# 392
  • UK
Животни могат, да, бонуси не могат да се взимат обаче.

# 393
  • София
Животни и сега могат да се осиновяват, с два подпрозореца на един браузър. Обяснявах го в миналата тема, мисля Thinking Ще го потърся.

Да  Peace ! Нали така успях да взема мечето в последния момент  Hug !

# 394
Животни могат, да, бонуси не могат да се взимат обаче.

При мен се получава. Thinking

# 395
  • Пловдив
От новите мистери кутии взех тези две неща  Peace
Жалко, че нямам късмет за къщата  ooooh!

# 396
Заради алчни съседи, които взимат бонусите на секундата и разни подобни неща то ти се губи желанието да играеш -__- Някои хора явно забравят, че това е просто ИГРА...

# 397
  • Варна
да попитам какво ще рече това: Whoa there partner! This fuel is for your friends.
Изписва ми го, когато се опитвам да взема гориво от съседите.

# 398
  • София
Простете невежеството ми, но не разбирам, как е възможно един играч да публикува 45-50 колекции в рамките на 2 часа ежедневно. Аз дрема да чакам една хлопка вече 20 дни.

# 399
  • София

Да  Peace ! Нали така успях да взема мечето в последния момент  Hug !

пропуснала съм го в миналата тема, моля пак за разяснения  Wink

# 400
  • Варна
Здравейте, искам да попитам за тези кокошки, въртя ги вече 2 дни, но не ми дава мистериозно яйце. Постоянно ми излиза да публикувам, че ми трябва помощ от съседите, или пък, че са нахранени...но яйце няма. Кокошарника ми е от тези дето побират 60 бр. кокошки, слагам една готова и после 5-6 неготови, обирам....и нищо. Някой има ли идея къде греша  newsm78 . Ще съм благодарна на някой да ми обясни причината  bouquet
П.П. С конете ми се получава, и не мога да разбера къде е проблема.
П.П. Най-накрая се получи...май трябва доста "въртене"  Laughing

# 401
момичета, преди тук имаше един линк, който показваше на стената публикации от фермата /излизащи в момента, а не излязли преди 2 дни, както е в момента при мен/
има ли някакъв такъв линк отново? предния нещо се сбърка и нищо не е актуално  Tired

# 402
Момичета ,може ли някой да ми помогне.Без да искам сложих сняг вьв фермата и сега не мога да го махна.Не знам как,рових като луда,но нищо не направих.Благодаря Ви предварително.

# 403
  • София
Момичета ,може ли някой да ми помогне.Без да искам сложих сняг вьв фермата и сега не мога да го махна.Не знам как,рових като луда,но нищо не направих.Благодаря Ви предварително.

Отиваш в Маркета, на Upgrade Farm и за 1000 монетки (Green Pastures) ще си я смениш пак на зелена.

# 404
Благодаря ти.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт