FarmVille - 19-та тема

• 41 277
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
  • София
да попитам какво ще рече това: Whoa there partner! This fuel is for your friends.
Изписва ми го, когато се опитвам да взема гориво от съседите.

Казва, че горивото е за приятелите - тоест вероятно е същия бъг, от който се оплакват момичета в предните постове - приема публикациите на съседите като твои Peace

# 406
  • London
Момичета ,може ли някой да ми помогне.Без да искам сложих сняг вьв фермата и сега не мога да го махна.Не знам как,рових като луда,но нищо не направих.Благодаря Ви предварително.

Отиваш в Маркета, Upgrade Farm, и от там или в All трябва да е, или Landscape! Мисля, че така беше.

Извинявай, но след поста с питането веднага е отговорено! Даже има едно "Благодаря ти", но ...
Голямо прескачане в тази тема!? Naughty

# 407
здравейте момичета,
имам една молба, може ли някой да ми стане съсед, защото не мога да си разширя фермата.
адреса ми е   vamisa@abv.bg
мерси много предварително

# 408
Простете невежеството ми, но не разбирам, как е възможно един играч да публикува 45-50 колекции в рамките на 2 часа ежедневно. Аз дрема да чакам една хлопка вече 20 дни.
И аз не знам как стават тези неща...

# 409
Простете невежеството ми, но не разбирам, как е възможно един играч да публикува 45-50 колекции в рамките на 2 часа ежедневно. Аз дрема да чакам една хлопка вече 20 дни.
И аз не знам как стават тези неща...

Според мен въпросният съсед има много съседи и от тях обира каквото е нужно, а дали сам цъка като луд или с програма това вече не се знае. Представи си да има 300 съседа и постоянно излизат колекции на стената му, обира, събира и така взаимно си помагат и увеличават колекциите.

# 410
А пък на мен никога не ми излиза фармвил инфо на стената, дали не съм натиснала нещо, по погрешка?! newsm78
Отварям всеки профил поотделно, за да видя, ако някой си е пожелал конкретен подарък или пък е споделил някакъв бонус. Tired

# 411
От вчера постоянно си изпращам от помощната ферма покана за съсед за да си изпратя кутия,но не ми отчита че сме съседи.На истинския акаунт ми излиза поканата за съседство приемам я но и в двете ферми ми излиза че не сме съседи.Някой имали представа как мога да о оправя?

# 412
А пък на мен никога не ми излиза фармвил инфо на стената, дали не съм натиснала нещо, по погрешка?! newsm78
Отварям всеки профил поотделно, за да видя, ако някой си е пожелал конкретен подарък или пък е споделил някакъв бонус. Tired

....И аз имам този проблем....така и не мога да разбера откъде се получи,щом нищо не съм забранила ooooh! ooooh! ooooh!

# 413
  • Кюстендил
Животни и сега могат да се осиновяват, с два подпрозореца на един браузър. Обяснявах го в миналата тема, мисля Thinking Ще го потърся.

Да  Peace ! Нали така успях да взема мечето в последния момент  Hug !

пропуснала съм го в миналата тема, моля пак за разяснения  Wink

Самоцитирам се от миналата тема Wink

Не си изпращам линк, а излизам от моя акаунт и влизам в другия, но на един подпрпзпрец си държа стената на оригиналния без да я пипам и щом вляза във фалшивия натискам 'осинови' и то се осиновява в новата ферма.  Аз във фалшивия акаунт нямам други съседи освен себе си. Ох, не е толкова сложно, колкото звучи Embarassed

За тези 11 000 монети които имаш си вземи тентите, за червен медал дава 250 ХР и 5 000 монети, ако не се лъжа.

# 414
Момичета ,може ли някой да ми помогне.Без да искам сложих сняг вьв фермата и сега не мога да го махна.Не знам как,рових като луда,но нищо не направих.Благодаря Ви предварително.

Отиваш в Маркета, Upgrade Farm, и от там или в All трябва да е, или Landscape! Мисля, че така беше.

Извинявай, но след поста с питането веднага е отговорено! Даже има едно "Благодаря ти", но ...
Голямо прескачане в тази тема!? Naughty

Когато прочетох питането, опитах да съм полезна и отидох във фермата, за да съм сигурна какво пиша! Нета ми е много бавен , и докато съм щракала, Кали е отговорила. Когато видях, че съм се забавила доста, изтрих поста! 

# 415
# 416
  • София
Не си изпращам линк, а излизам от моя акаунт и влизам в другия, но на един подпрпзпрец си държа стената на оригиналния без да я пипам и щом вляза във фалшивия натискам 'осинови' и то се осиновява в новата ферма.  Аз във фалшивия акаунт нямам други съседи освен себе си. Ох, не е толкова сложно, колкото звучи Embarassed

как така хем излизаш от акаунта, шем държиш един прозорец отворен  Thinking

пробвала съм да уловя неща които съм пуснала на моята стената от профила на дъщеря ми
но като си оставя профила, отваряйки нов прозорец и влизайки във фейсбука автоматично си влизам в моя профил и не мога да влезна в този на дъщеря ми

уффффф само аз ли нищо не разбирам  ooooh!

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 13:24 от Дудинка

# 417
  • Кюстендил
Дудинка, споко, не е сложно, наистина, обаче аз не мога да го обясня добре Embarassed
Отварям си стената във фейсбук на два подпрозореца.
Когато някой съсед пусне животно за осиновяване излизам от моя акаунт и влизам в другия, това в единия подпозорец, като през това време другия не го пипам изобщо, нито рефрешвам, нищо, стои си така.
Като ми се зареди другия акаунт отивам на този подпрозорец в който си стои стената от първия акаунт и натоскам "осинови животното" .

# 418
  • 7800
Ако влезеш от различни браузъри, може да работиш едновременно от два профила.

# 419
Здравейте!
Аз да се оплача -от три дена голям зор с тая ферма  или нищо не ми се отваря, или иска постоянно рефреш и ми писва да копая и садя по сто пъти едно и също  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт