FarmVille 18-та тема

• 40 771
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Честито и аз много искам такова  Mr. Green От първата кутия ли ти се падна,че с моя късмет  ooooh!

Не, от втория път ми се падна.

Много ми харесва!

Ех, сега ми запали любопитството! Не се отваря линка Sad

# 511
  • E-CLM & CH-VD

Пак не се отваря. Явно си заключила профила си. Най-добре върху самата снимка кликни с десен бутон и избери виж снимката. Така ще ти се отвори само това, което искаш да покажеш. Копирай линка от полето горе и тук го сложи като картинка.  Peace

# 512
# 513
Някой да има проблем с влизането във Фейсбук, че една приятелка не може цял ден?

# 514
  • София
И аз искам мечееее  cry !
Чак допълнителен акаунт си направих - нещо, което НЕ исках! А сега няма да успея да взема мечето, само заради 1FV; имам 21, но докато станат 22, мечето вече няма да го има  Cry !

# 515
И аз искам мечееее  cry !
Чак допълнителен акаунт си направих - нещо, което НЕ исках! А сега няма да успея да взема мечето, само заради 1FV; имам 21, но докато станат 22, мечето вече няма да го има  Cry !

имаш ли пари? виж си медалите, може да ти трябва нещо малко, за да вземеш медал и XP, а ако имаш пари купувай бали сено!

# 516
  • E-CLM & CH-VD
И аз искам мечееее  cry !
Чак допълнителен акаунт си направих - нещо, което НЕ исках! А сега няма да успея да взема мечето, само заради 1FV; имам 21, но докато станат 22, мечето вече няма да го има  Cry !

Изпрати си от другия акаунт кон примерно, той е най-скъп, и изтрий и засади наново 10-15 полета.

Трепет, много е сладко мечето, много интересно си го направила! Heart Eyes

# 517
Кали направи инвентаризация....продай декорации, дървета тях ще си ги вземеш пак, някоя къща....с пари в брой знаеш , как да качиш ниво....дано вземеш мечо.....и аз искам ама ....не ми стигат малко...желая ти успех!

# 518
  • Кюстендил
И аз искам мечееее  cry !
Чак допълнителен акаунт си направих - нещо, което НЕ исках! А сега няма да успея да взема мечето, само заради 1FV; имам 21, но докато станат 22, мечето вече няма да го има  Cry !

имаш ли пари? виж си медалите, може да ти трябва нещо малко, за да вземеш медал и XP, а ако имаш пари купувай бали сено!

Аз си осиновявам животни, като взема медала за тях си купувам от онези тенти, и така се взима медала за сградите, а той дава и много при и ХР. Животните си ги осиновявам от съседите от истинската ферма, като излезе някое в друг подпрозорец си влизам във фалшивия акаунт и от първия натискам 'осинови' и го осиновявам в новия. Много смотано се изразих, дано си ме разбрала Embarassed

Лунна самодива, мерси Simple Smile

# 519
  • София
Томасито, не става така, душа! В допълнителния акаунт нямам нищо освен 4 бали сено, с които съм си заградила човечето и само посеви; нищичко, което да продам. Имам около 11 000 монети. В основния акаунт съм на 70-то ниво и там нямаше как да събера нужните FV. Но, пусто, зор за това мече  ooooh! !
А трябва да направя 1000XP за 12 часа, докато мечето е все още в Маркета.

Трепет, не съм се сетила за осиновяването на животните  doh ! Но възможно ли е да осиновя животно от човек, който не ми е съсед, като си изпратя линк за това от реалния ми акаунт  newsm78 ? Така поне те разбрах, че го правиш.

# 520
  • Кюстендил
Не си изпращам линк, а излизам от моя акаунт и влизам в другия, но на един подпрпзпрец си държа стената на оригиналния без да я пипам и щом вляза във фалшивия натискам 'осинови' и то се осиновява в новата ферма.  Аз във фалшивия акаунт нямам други съседи освен себе си. Ох, не е толкова сложно, колкото звучи Embarassed

За тези 11 000 монети които имаш си вземи тентите, за червен медал дава 250 ХР и 5 000 монети, ако не се лъжа.

# 521
  • София
Разбрах те  Peace ! Не е сложно, наистина!
Аз се бях настроила да цъкам с червената лопата върху лехите и после да прекопавам и засявам грозде за 3ХР и пак и пак и пак, докато не мина нивото, но това е ужасно много цъкане  ooooh!.

# 522
Хора, имам проблем.Направих си 2-ри акаунт и бързо трябва да стана 19-то ниво, трябва ми възможно ама най, най, най-бързия начин да сабера xp-то.Да знаете най-бързия начин???????? Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 523
А, аз вчера като минах ниво не ми даде 1 кеш...нещастие!

# 524
  • Кюстендил
Разбрах те  Peace ! Не е сложно, наистина!
Аз се бях настроила да цъкам с червената лопата върху лехите и после да прекопавам и засявам грозде за 3ХР и пак и пак и пак, докато не мина нивото, но това е ужасно много цъкане  ooooh!.

Така за един час си готова, даже няма и толкова ако не си взела медала за сгради, той е много на сметка, а тентите ги водят сгради, струват 1,000 монетки. 15 са за червения медал, и взимаш 500 ХР Wink
Хора, имам проблем.Направих си 2-ри акаунт и бързо трябва да стана 19-то ниво, трябва ми възможно ама най, най, най-бързия начин да сабера xp-то.Да знаете най-бързия начин???????? Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Прочети постовете само на тази страница Peace

Общи условия

Активация на акаунт