FarmVille 18-та тема

• 40 779
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
О да, аз вече имам три - две черни и розовата Wink Две съм прибрала в склада, че няма къде да ги сложа, а ми е жал да ги продам.

А от колекциите, само медната пеперуда съм целила досега.
На мен ми се падна черна, а имам и розова  Simple Smile

# 496
Да се изфукам! Не ми се чакаха новите мистериозни кутии и си направих този подарък от единя фалшив акаунт. Party

# 497
# 498
Честито и аз много искам такова  Mr. Green От първата кутия ли ти се падна,че с моя късмет  ooooh!

# 499
Искам да попитам някой знае ли защо не мога да вземам от определени мои приятели колекции, а направо ме пуска в играта?

# 500
  • Варна
Да не би пак да има някакъв бъг с колекциите? Една съседка досега е пуснала 15-20 Country Kitsch Collection, а те не са лесни за събиране newsm78

Искам да попитам някой знае ли защо не мога да вземам от определени мои приятели колекции, а направо ме пуска в играта?

При мен беше станало така, не разбрах защо, оправи се от самосебе си на следващия ден. При теб откога е така?

# 501
# 502
  • София
Не мога да повярвам на какво се е обърнало тук за няколко часа  ooooh! !!!!

Kar73r   и   sakapo_kama4e, съвсем сериозно заявявам, че ако от следващата тема, (в тази достатъчно място ви се отдели!), не се запознаете с ФОРУМНИТЕ ПРАВИЛА, лично аз, като автор на темата, ще информирам модератор или администратор. То не бяха молби, не бе толеранс, но вече изчерпахте търпението на всички ни.
Никой не ви гони от темата, но би трябвало да се съобразявате поне малко с това, което се изписа от толкова много потребители!
Позволявам си да цитирам част от Форумните правила, надявайки се, че поне тук ще им обърнете внимание:

Цитат
6. Спамът, флудът и "чатът" са забранени
Спам - оф-топици, рекламни съобщения и др.
Флуд (flood - наводнение, потоп) - заливане на форума и темите с безсмислени, едносрични и/или повтарящи се постинги.
"Чат" -  личен разговор между двама или повече потребители, размяна на реплики от рода "Как си днес", "Хайде да пием кафе" и др.
Всички теми с "израждащ" се характер ще бъдат заключвани и/или личните разговори ще бъдат изтривани.
Потребители, които се "включват в разговора" за по едно "да .. добре .. чао" ще бъдат предупреждавани.
Ако имате да кажете нещо по темата - изразете го с повече от една дума. Пускането на едносрични постинги, публикации с емотикон без текст, постинги "запис", както и публикации с цел трупане на брой мнения не се толерират!

Идеята на форума е да се помага на потребителите, а не да се използва за празни приказки  и лични разговори - за празните приказки използвайте чат канала, а за личните разговори има функция Лични съобщения!

Изрично се забранява пускането на теми от рода на "Лека нощ" , "Добро утро", "Как сте днес", игри тип "асоциации", писма на късмета, "лексиконни" теми, линкове към сайтове с игри, печелещи точки от кликване върху линкове и др. подобни. и т.н. Темите ще бъдат изтривани веднага.

Изключение за свободни разговори тип "чат" се прави само в текущата седмична чат (спам) тема в дадения подфорум (ако има организирана подобна седмична тема). Организираните седмични спамо-чат теми се заключват в края на всяка седмица и се изтриват по-късно.

Призовавам ВСИЧКИ - нека този мой пост наистина да сложи КРАЙ на СПАМА в тази тема !!!!

# 503
От маркета,но ще я има още само 14 часа-Vacantion home,струва 34 Fv .

# 504
Да видях че едва сега ми се появи в др ферма и за това и изтрих поста,но все пак мерси.
Аз пак да питам как мога да си оправя фермата за да мога да си изпращам покани за съседство защото сега не ми излизат и няма как да си купя още земя???

# 505
  • Кюстендил
Ми щом ще се фръцкаме, да не съм и аз по-назад Mr. Green

http://www.facebook.com/album.php?aid=2020460&id=1587844615

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 17:46 от Трепет...

# 506

И ти ли Бруте...  Laughing

# 507
  • София

Съдържанието в момента не е достъпно

# 508
  • В сърцето на живота!
Не се отваря, изписва ми това "Съдържанието в момента не е достъпно"

# 509
  • Кюстендил
Не се отваря, изписва ми това "Съдържанието в момента не е достъпно"

Confused Не знам що така.  Я пробвай сега?

Къде без мене Flutter

Общи условия

Активация на акаунт