FarmVille 18-та тема

• 40 784
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
От 10 мистериозни кутии - 5 са розови сърца - тоя Св. Валентин ще ни преследва до другия февруари, май Crossing Arms

Дoбре де разбрах и ако убичаш не убиждай.
Ти сериозно ли? ooooh!

# 481
  • Варна
Този tool bar е ужасен. Иска ми се да пускат разширението на конюшнята вече  Crossing Arms

В училище не учат ли български език ?

# 482
Проветка  Joy

И кой мъж би се нарекъл "Малката госпожица Мърморана"??  Joy Joy Joy

Да си изрева и аз мъката.
Влязох през посочения тук линк, станах фен на Бонд (или нещо подобно) обаче кинти няма  Sad
Затова пък си взех мафиотската берачка без да убивам боса, крада 5 червени коли и останалите неща  Joy

Та сега да се разфенвам ли и отново да стана фен докато кихне пари или?

# 483
  • London
Знаток,
 не става поне 10 пъти пробвах и кешовици няма.
Как ли не ги завъртях нещата и това е, няма!

# 484
До 70 ниво ли е фермата?

# 485
  • Велико Търново
О, Боже! В какво се е превърнала тази тема. В семинар по правопис? Малко издребнявате.
Не мисля, че издребняваме, случва се да сбъркаш или изядеш някоя буква, ама неговите У-та не се траят  ooooh!

До колко подаръка може да имаме в гифтс бокса?

# 486
  • Пловдив
О, Боже! В какво се е превърнала тази тема. В семинар по правопис? Малко издребнявате.
Не мисля, че издребняваме, случва се да сбъркаш или изядеш някоя буква, ама неговите У-та не се траят  ooooh!

До колко подаръка може да имаме в гифтс бокса?

50

# 487
трябват ми още съседи diana_mileva@gbg.bg

# 488
Охххх.......аз все по-често си мисля за модератора  Sad
а иначе станах фен на Бинг, нямам парички, проверих преди това колко имам....а сега немога да се отпиша. Под приятели в страницата им я няма тази опция да се отпиша.

# 489
 До сега си мълчах и ви гледах сеира ,но наистина много прекалихте (няма да цитирам имена, от както се появиха само им се правят забележки ) не ни карайте да информираме модератор . Темата е с определено предназначение . Във форума има други места в които може да се изявите и хората да го оценят .

Kar73r  за пореден път използваъ бутона редактирай , не може на една страница всеки втори пост да е твой .

Охххх.......аз все по-често си мисля за модератора  Sad
а иначе станах фен на Бинг, нямам парички, проверих преди това колко имам....а сега немога да се отпиша. Под приятели в страницата им я няма тази опция да се отпиша.

И аз станах фен и няма кеш . Като влезеш в страницата на Бинг има опциа да се отпишеш.

# 490
  • ах, морето...
Тоз тул бар е голяма простотия.Сега ми пише,че трябва да бера ,а всъщност нямам нищо готово Close

И при мен така, бях си оправила фермата, а в тул бара още се изписваше ,4е трябва да бера. Simple Smile
Знае ли някой от къде да го махна?

# 491
  • Варна
Не е истина просто ooooh! влизам да чета, а то 10 страници глупости, моля наистина има си бутони "Редактирай" и "Проверка правопис", не е много сложно. Вярно че темата не е за правопис, но тези грешки почват да дразнят. Казвам го с най-добро чувство към децата, не се заяждам Peace

Сега малко за фермата Grinning от златни яйца какви неща за колекциите са ви се падали? Лично на мен - синьо перо, клещи, стоножката и copper пеперудата, явно се падат последните неща от всяка колекция, досега само звънеца не ми е излизал от яйца

# 492
  • Кюстендил
Тоз тул бар е голяма простотия.Сега ми пише,че трябва да бера ,а всъщност нямам нищо готово Close

И при мен така, бях си оправила фермата, а в тул бара още се изписваше ,4е трябва да бера. Simple Smile
Знае ли някой от къде да го махна?

Отиваш в Инструменти -> Добавки -> Деинсталиране на съответната добавка.

# 493
От златно яйце ми се падна къща за 60000  coins  Shocked Shocked

# 494
О да, аз вече имам три - две черни и розовата Wink Две съм прибрала в склада, че няма къде да ги сложа, а ми е жал да ги продам.

А от колекциите, само медната пеперуда съм целила досега.

Общи условия

Активация на акаунт