FarmVille 18-та тема

• 40 778
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, момичета! Като ми остане свободно от фермерстване време, влизам тук за да ви чета. Сигурна съм, че вече е обсъждано това, но не знам къде да търся, за това ще ви помоля за малко помощ!

Във фейсбука на мъжа ми има следния проблем: На стената му не се побликуват никакви съобщения от фермата. Ако някой е имал такъв проблем, моля споделете как може да се оправи  Praynig

# 526
  • София
Трепеееееет  newsm20 newsm51 newsm51 !!!!

Milenk@, погледни на 1-ва стр. от тази тема  Wink !

# 527
# 528
Айде още един в черния ми списък!

пп Честито (ама да знаеш, че е през зъби!  Mr. Green)

# 529
  • ах, морето...
Тоз тул бар е голяма простотия.Сега ми пише,че трябва да бера ,а всъщност нямам нищо готово Close

И при мен така, бях си оправила фермата, а в тул бара още се изписваше ,4е трябва да бера. Simple Smile
Знае ли някой от къде да го махна?

Отиваш в Инструменти -> Добавки -> Деинсталиране на съответната добавка.

Трепет, много ти  благодаря , успях да махна тул бара. bouquet  bouquet  bouquet

# 530
Момичета и момчета (нищо че не си признават Wink )четох но не помня  как ставаше номера да се премахнат цветята преди да са минали 14 дни. Моля пак да споделите че съм решила да си променя тотално изгледа на фермата.
  bouquet

# 531
  • Велико Търново
Изтриваш ги с червената лопата.

# 532
  • Paradisе City
Махаш ги с Delete tool (червената лопата)

# 533
  • София
Хайде пак аз, този път с един рус въпрос  Embarassed !
Как да си изтрия допълнителния акаунт? Искам така да стане, че когато тръгна да създавам нов, да ползвам същото потребителско име и Е-мейл на вече изтрития акаунт, без да ми казва, че вече съществуват!
Може би ще ми помогнат хора, чийто ФБ е на английски, защото хич не се оправям като е на български.

# 534
Трепеееееет  newsm20 newsm51 newsm51 !!!!

Milenk@, погледни на 1-ва стр. от тази тема  Wink !

Благодаря,и аз не разбрах как,но се оправи. Simple Smile

# 535
  • E-CLM & CH-VD
Хайде пак аз, този път с един рус въпрос  Embarassed !
Как да си изтрия допълнителния акаунт? Искам така да стане, че когато тръгна да създавам нов, да ползвам същото потребителско име и Е-мейл на вече изтрития акаунт, без да ми казва, че вече съществуват!
Може би ще ми помогнат хора, чийто ФБ е на английски, защото хич не се оправям като е на български.

Не може. Пробвах всички варианти на блокиране на акаунт, и всеки път ми казваше, че има акаунт на този мейл.  Twisted Evil Създавам поща някъде и със същата парола създавам нов фейс, след като потвърдя създаването на фейса, пощата вече не ми трябва. За 2-3 дни правя 16 кеш за кутия, пращам си я, и акаунта заминава в забвение.

п.с. А, изтривам се като контакт и съсед, да не стане фал.  Joy

# 536
  • London
Хайде пак аз, този път с един рус въпрос  Embarassed !

Kally,
и аз бях направила така, но за нов акаунт не открих друг начин освен да се прави нова поща.
Значи не трябва да пишеш новата поща и паролата, а да натиснеш регистрация и тогава всичко останало.
Иначе така на мен ми вкара новите мейли към сегашният акаунт.

Дано да е това което питаш.

# 537
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000135594379 Трябват ми хора,които да ми помогнат за кокошкарника,плс Simple Smile)

# 538
  • София
Как да си изтрия допълнителния акаунт?
Не може....

Кофти  Crossing Arms !

Овчарче, за абсолютно нова регистрация става въпрос - правилно си ме разбрала. Няма да трупам Е-мейли на моя акаунт.
Много тъпичко, че Фейса помни вече регистрирани мейли, но щом начинът е с нов, тогава с нов. Какво да се прави   33uu ?!

Благодаря ви за отговорите  bouquet  bouquet  bouquet!

# 539
  • Варна
Аз имам новия харвестър без да съм в Банкок  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт