Поръчка www.chemistdirect.co.uk

• 17 980
  • 187
  •   1
Отговори
  • Sofia
Някой поръчвал ли е от този сайт: http://www.chemistdirect.co.uk ? Доставката е £7.49 независимо от броя продукти. Има доста изгодни лекарства и козметика. Чудя се дали няма да ми направят проблем тук, ако си поръчам няколко опаковки Nurofen и подобни продукти.  newsm78 Ако някой е поръчвал или пък е заинтересован да правим обща поръчка нека пише.  Party

# 1
Аз съм поръчвала веднъж. Само малко се забави поръчката - за около две седмици пристигна.
Няма проблем за подобни лекарства, които се купуват без рецепта.
Пратките ги носят до дома. Мисля, че Сити експрес беше куриера, с който идваха.

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 16:22 от арабела

# 2
Аз поръчах преди Коледа от там. Пишеше, че до 24 часа изпращат нещата, но не ги изпратиха 7 дни. Имат Live Help и няколко пъти питах там какво става с поръчката ми, но всеки път ми отговаряха,че е в склада и се подготвя, но питам ли ги кога ще бъде изпратена отговора всеки път беше "Hopefully today". На 8-мия ден видях, че колета е изпратен и за 7-10 дни го получих. Но през тези 7 дни, през които чаках да шипнат поръчката много се бях изплашила, тъй като сумата не беше никак малка - 130 паунда, а и намерих в разни бг и английски форуми много лоши отзиви за сайта. В тези форуми прочетох, че много често поръчките ги бавят със седмици и дори месеци. Често се случва и изобщо да не ги изпратят, а ако това се случи - парите в голяма част от случаите не ги връщат,а ако все пак ги върнат е след месеци размотаване и разправии. Много от клиентите са се обръщали към различни институции в Англия, но е било напразно (много странно защо институциите там бездействат  newsm78 ). Аз бях поръчала доста лекарства (поръчах и Нурофен  Simple Smile ), наистина са много по-евтини от бг, получих си ги, но втори път не бих рискувала да пускам поръчка от там, след всичко, което прочетох из форумите.
Дано съм ти била полезна  Hug

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 19:38 от kristalka

# 3
  • София
Аз съм поръчвала 3 пъти(само 1 поръчка се забави-първата). Поръчвала съм лекарства-няма проблем( питат те само няколко въпроса  преди да ти разрешат).Ако обаче са с рецепта-може само ако е от англ. Джипи.
Моите пратки винаги съм ги получавала в пощата, а едната беше доста обемиста-кафемашина и дойде за 5 дни.
На мен на Live Help ми отговориха след 11 часа. Плаща се през PayPal затова не мисля , че е проблем ако нещо не дойде.
 Витамините Centrum 100 бр са 10-12 паунда, а тук 30бр са 19лв. Аз мисля ,че пак бих рискувала.

# 4
  • Sofia
Охх аз съм си харесала толкова неща...като се почне от лекарства без рецепти и се стигне до лакове, шампоани и кремове за лице. Не само, че са по-евтини, но най-вече в България качеството на същите продукти е много ниско...незнам къде ги произвеждат за източна Европа, но има разлика. Ще пусна една по-малка поръчка тогава за начало и ще видим натам какво ще стане. Иначе по Коледа е разбираемо да се бавят, защото са празници.  Rolling Eyes

# 5
  • pomorie
ако някой реши да пуска поръчка нека ми пише ще си поделим доставката  Hug

# 6
  • Sofia

Аз ще пускам до 1-2 дни. Чакам още няколко човека да се кажат дали искат нещо. Пиши ми на лична какво искаш ти. Засега с теб ставаме 4  Hug

# 7
  • pomorie

Аз ще пускам до 1-2 дни. Чакам още няколко човека да се кажат дали искат нещо. Пиши ми на лична какво искаш ти. Засега с теб ставаме 4  Hug
ок ще разгледам още малко и утре ще ти пиша..мерси мила

# 8
  • Sofia

ок ще разгледам още малко и утре ще ти пиша..мерси мила

Добрем, теб чакам и ще пускам поръчката  Party

# 9
  • На черешатааа
Има ли местенце за още 1 човек в поръчката  Rolling Eyes

# 10
  • Sofia

Ами ако не са много неща и то леки ще те вместим  Grinning

# 11
  • София

Ами ако не са много неща и то леки ще те вместим  Grinning
  И аз искам! Има ли ограничения в количество и кг.? Praynig

# 12
  • Бургас
Не знам защо при вас така се е забавила доставката. Поръчвала съм Инфакол от сайта миналата година и по мои спомени за 3-4 работни дни колетчето беше при мен.  Peace

# 13
  • Хасково
И аз искам - 5-6 неща максимум

# 14
  • Sofia
Тъй като за първи път ще поръчвам от този сайт, не искам да е голяма поръчката. Засега се събрахме хора. Ако всичко мине добре ще направя пак поръчка, защото и аз съм си харесала много неща, но ме е страх дали ще пристигнат.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт