Усещате ли спиралите на половинките си???

• 8 101
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
  • тук-там
Аз съм с 4-та поред спирала - всичките 5 годишни - махани точно на 5-тата година. Последните 2 са хормонални - преди тях нямаше такива  Mr. Green. моите са на Мирена - спестяват ми месечния цикъл и всички съпътстващи го неща...Явно съм от късметлийските 10 процента при които съвсем спира. При останалите 90% се редуцира до 1-2 дни максимум - това е от наблюдение при приятелки. Не съм имала проблеми със забременяване, пу,пу. След като махнах първата - забременях след 2 месеца - планово. След като махнах първата хормонална цикълът ми се възстанови на следващия месец.
Сори за спама, но явно не са много известни тези хормонални спирали, а наистина си заслужават и вече цената им е разумна, щото преди 10 г. бяха..... Shocked

# 16
На моята крайният срок е 10 години, препоръчано ми е от лекар да се смени между 5 и 7 година. Смятам, че е разумен срок. Говорим за не-хормонална спирала.
Защо да се сменя толкова рано като е за 10 години. Моята е Копър-Т също 10 годишна и последните изследвания показват че е ефективна даже към 12+ години. Първата ми беше 3 годишна и я смених като и изтече срока. Моя мъж не я усеща.

# 17
  • Калгари, Канада
Странични ефекти нямате ли от тези хормонални спирали? newsm78

# 18
  • Стара Загора
В мамешкия форум са обсъждани надълго и нашироко...
Там има десетки теми, в тях питайте и разпитвайте колкото си искате...
Моля, ограничете се тук в резона на поставената тема...!

# 19
Мъжът ми не я усеща, питала съм го няколко пъти,защото съм чувала за това "боцкане".Само че гинеколога ми ме посъветва да не го питам усеща ли боцкане,за да не го насоча към това което би могъл да усети,та.. както и да е, не усеща нищо нередно.

# 20
Аз бях с хормонална спирала 9 месеца, мъжо се оплакваше че конците боцкали, един път направо ми изкара акъла, така подскочи  Joy Joy Joy
Спиралата се размести и я махнах, сега не ми дава и да си помисля за спирала, измъчил се горкия  hahaha

# 21
Понякога се получава като леко "протъркване" - от конците, но рядко - 1-2 пъти в годната да речем - поне толкова се е оплаквало милото. Предполагам, че е неприятно, но следкато се навива на секс и с раничка значи не е болка за умиране. Моята спирала е хормонална, спестява ми "ежемесечните разправии" и не бих я махнала за нищо на света  Peace
Здравейте може ли да ми кажете колко време ви трябваше да свикнете аз съм от края на септември но имах само 2 седмици чисти

# 22
  • София
Какво искате да кажете с две седмици чисти? Без цикъл/кървене? Не е добре това. Аз с първата обикновена имах такъв проблем и я смених с Gold T. Много по-бързо я възприема организма. Но пък лекарят ми не ми е казвал, че трябва преглед след 6 седмици. Тази ми е трета, поставих я наскоро.

# 23
Какво искате да кажете с две седмици чисти? Без цикъл/кървене? Не е добре това. Аз с първата обикновена имах такъв проблем и я смених с Gold T. Много по-бързо я възприема организма. Но пък лекарят ми не ми е казвал, че трябва преглед след 6 седмици. Тази ми е трета, поставих я наскоро.
Е тая работа и на мен ми се вижда странна но с какво да я сменя

Общи условия

Активация на акаунт