Отговори
# 30
Нели, може ли да дадеш тук линка за цеденето на ръка    bouquet  (ти ми го дава, ама съм го затрила някъде  Blush )
За да не си купуват маметата излишни помпички   bouquet

Ето го.

И още един.

Hug Hug Hug

# 31
# 32
момичета, за тези които не са  видели искам да обърна внимание на това

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=482927.0

# 33
Nellina ,много благодаря за линковете ,със сигурност ще са ни от полза  bouquet
Да идва вече прословутата тема за кърменето на дневен ред ,защото честно ви казвам ,лично за мен това е най-важната тема в целия конспект Rolling Eyes Много неясноти имам точно там и май пак ще съм с листа с въпроси  Rolling Eyes
Дано да успея успешно да кърмя ,дано,дано..... Tired
veronic, аз не вярвам да се стигне дотам ,голям оптимист съм  Mr. GreenНе се тревожи ,може да е прибързана информация.

# 34
Дани,дано да си права, то в петък ще се разбере, доколкото разбрах тогава щели да го решават. Все пак реших да го постна, защото засяга доста голяма част от пишещите ни в тази тема

П. С. Аз утре сигурно няма да мога да дойда newsm45

# 35
Еееее,има време до утре ,,може да намериш на кого да оставиш Митето.Стискам палци затова  Grinning
Аз утре ще дойда да разгледам ,ще ми бъде наистина от полза мисля ,а  и пак ще е възможност да се видим с всички и да си поговорим Hug

# 36
Някой може ли да ми "подаде" следващата дата за курса? Разбрах, че за кърменето ще е темата  Whistling

Аз па да питам  Blush  и ша си питам доде не получа отговор ясен  Mr. Green

# 37
Гери ,следващата дата за курса е 24 март.
Но понеже много далеч ни се вижда ,се уговорихме да се видим в понеделник,22 март ,в кабинета по кърмене.
Имаме доста теми още и хиляди въпроси и искаме да успеем да минем всичко преди да родят априлските мами  Hug
Аз точно се връщам от посещението на родилно отделение на МБАЛ Пазарджик,бяхме 7,8 мами ,много полезно беше за всички ни.Имах съвсем различна представа за обстановката лично аз .Добре мина .
Рапорт - даден  Mr. Green

# 38
Рапорт - приет! Laughing
А снимчици няма ли? Flutter

# 39
Снимахме се малко ,но само Ели носеше фотопарат и се надявам по-късно да качи снимките.
Всъщност и аз си носх моя ,но ме мързеше да снимам ,исках да гледам и да слушам повече  Mr. Green
Всички бяха много дружелюбни и гостоприемни в отделението ,даже малко говорихме с един лекар ,не знам кой точно беше ,сердна възраст ,леко прошарена коса ,брада...много мил.Попита дали ни е харесало, как се чувстваме след посещението,добро впечатление направи човекът  Simple Smile
Иначе ни правиха запис на тонове на всички ,които бяхме там.Много готино беше  Mr. Green

# 40
Супер! Heart Eyes
Радвам се, че ви е харесало!  bouquet Hug

# 41
ее, момичета, радвам се че е минало добре. Аз много съжалявам, че не можах да дойда Cry, но не само че нямаше на кой да оставя Мите, ами и нещо се влоши и цял ден се лекуваме. Лошото е, че и мен май почва да ме прихваща. Дано да се оправим до понеделник, да го пратя калпазанина на градинка и да съм свободна за срещичките ни, които лично на мен много ми харесват

# 42
veronic,дано да се излекувате до понеделник ! Искрено се надявам да успееш да дойдеш Hug
Темата ще е сериозна ,а и ти ще си ни от полза с твоя кърмачески опит  Flutter
А и Катето каза ,че най-сетне ще започваме да "работим" с Гого  Laughing

# 43
хехе, айде сега Blush

а пък тоя Гого от кога чакам да го видя

# 44
  • Пазарджик
Изпуснала съм новата тема  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт