Отговори
# 15
Мирела, още не е започнал Курса за ВЕЧЕ мами, очаква се да стартира към края на март месец, и съм сигурна че Петя ще ни уведоми предварително  Peace

# 16
не за мен  Wink за  приятелка и понеже изпусна два поредни курса и сега искаше да знае кога ще са за този месец ние сме идвали 3пъти досега.

# 17
"вие" сигурно сте ходили на курса за бременни, не на модула за ВЕЧЕ мами, нали   bouquet , който още не е започнал... Thinking  или аз съм пропуснала пак  ooooh!  Rolling Eyes

А, дататите за бременни се знаят....

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 21:23 от mother-of-pearlS

# 18
Точно така на курса за бременни тя е бременна аз съм предружител. А каде са тези дати Thinking

# 19
mirela805, датите ги изнасям на първа страница. Peace
Все пак ще пиша и тук, защото явно не е ясно това.
Датата за следващата сбирка е 15 март, 17.00 часа.
 Hug Hug Hug

# 20
До вчера бяха датите за месец февруари чак толкова сляпа не съм но няма значение

# 21
... чак толкова сляпа не съм но няма значение

Никой не твърди такова нещо. Naughty
Ще се радвам да се видим на 15 март! Hug

# 22
да надявам се но засега ще дойдем

# 23
 newsm07  как сте мамчета?

п.с. вместо побуут  Mr. Green

# 24
Добре сме ,някои вече сме на финалната права   Mr. Green
Днес беше много хубаво на курса,забелязвам ,че в по -малки групи по-добре се работи ,някак си ...по-задушевна е обстановката и се чувствам все едно съм на разговор с приятелки ,а не на "курс за бъдещи и настоящи майки" Laughing Колкото по-малко хора има - толкова по-спокойно и по-нормално ми се вижда всичко.Не знам,поправете ме ако греша  Rolling Eyes
В сряда ,17 март ,ще има посещение на родилното отделение на МБАЛ Пазарджик!Който иска да заповяда в 13,30 часа  в градинката пред болницата!
Ще ни познаете по  огромните коремчета  Crazy
Аз лично с нетърпение очаквам това посещение ,смаятам ,че ще е от полза за всички ни Wink

# 25
хи хи и на мен днес много ми хареса. Само дано намеря кой да гледа баткото за сряда, че и на мен много ми се ходи да гледам в родилно кво е. Не че не съм минала, ама друго си е да го разгледаш на спокойствие

Иначе да ви кажа много ми е приятно на тези събирания, ей така хем да науча нещо ново, хем да си побъбрим по бременелски Heart Eyes

# 26
veronic,хич няма да чакам следващата дата на курса !  Whistling
Утре сме на кафенце ,да вземеш и това послушно детенце с теб Hug

# 27
ооо на кафенце сме

ама тва детенце хич не е послушно, то днес беше някакво чудо, иначе е огън

# 28
всъщност утре къде и кога ще се чакаме  newsm78

# 29
Някой може ли да ми "подаде" следващата дата за курса? Разбрах, че за кърменето ще е темата  Whistling

Нели, може ли да дадеш тук линка за цеденето на ръка    bouquet  (ти ми го дава, ама съм го затрила някъде  Blush )
За да не си купуват маметата излишни помпички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт